ja z 1-2 miechy temu zamawiałem xiaomi redmi note 4 w ver 4GB z przesyłka przez dhl na aliexpress za około 650zl i przyszedł mi do zapłaty podatek 151 zł :/ , paczka była deklarowana jako 45$.
Smartfony Xiaomi mają nowe ceny w x-kom
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Jesli paczka zostanie zatrzymana to masz przedstawic urzędowi co kupiłeś (zrzut ekranu zamówienia, pdf z banku, itp). Wg tej ceny liczony jest VAT (23% ceny przeliczonej na złotówki wg jakiegoś dziwnego kursu urzędu). Na telefony cła nie ma.
W goldwayu (na ali) za 20$ masz wysyłkę DHL przez UK. Bez VAT. Gdzie indziej to loteria. Poczytaj sobie na telchina może, bo jest parę urzędów, które wymagają rożnych dziwnych dokumentów i jak pod nie podlegasz to kiepsko.
W goldwayu (na ali) za 20$ masz wysyłkę DHL przez UK. Bez VAT. Gdzie indziej to loteria. Poczytaj sobie na telchina może, bo jest parę urzędów, które wymagają rożnych dziwnych dokumentów i jak pod nie podlegasz to kiepsko.
Wersje z B20 (LTE 800MHZ) ciezko znalezc z wysylka z europy zeby przesylka przyszla bez podatku wat ,a jak juz kupywac nowy telefon, to lepiej zeby obslugiwal wszystkie nasze pasma LTE , sam wybralem zakup na znanym portalu aukcyjnym w polsce i mialem telefon na drugi dzien w domu , odradzam kupowanie na ali w dniu 11.11 i po ,przesylki zakupione na wyprzedazy beda szly bardzo dlugo .
Jedyne co na Aliexpress z podatkiem wat mozna kupywac to tablety za 500-600 zl z podatkiem , mozna miec dobry tablet .
Jedyne co na Aliexpress z podatkiem wat mozna kupywac to tablety za 500-600 zl z podatkiem , mozna miec dobry tablet .