[PC] Killing Floor 2
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Mam pytanie odnośnie dropu skrzynek i przedmiotów. Czy na jakichś konkretnych trybach, poziomach trudności albo przy rozgrywce solo jest szansa uzyskać większy drop rate czy też to zupełnie losowa kwestia? Jakieś 10 gier temu wypadła mi fajna fioletowa czapka warta prawie 1€ i od tego czasu nic nie leci 

- Kontakt:
Mnie się gra równie dobrze co w pierwszą część, cieszę się że ułatwili levelowanie, bo w jedynce było dość męczące przez co wbiłem 6 poziom tylko u jednej postaci.
PS. Szczegóły dot. nowej aktualizacji:
http://store.steampowered.com/news/?appids=232090
PS. Szczegóły dot. nowej aktualizacji:
http://store.steampowered.com/news/?appids=232090
- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
- Kontakt:
KF2 dostało właśnie świąteczny update, doszła m.in. nowa mapa i dwie nowe bronie.
http://steamcommunity.com/games/232090/ ... 5945282542
http://steamcommunity.com/games/232090/ ... 5945282542
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no to postanowiłem ściągnąć te ponad 40GB i zobaczyć dwójeczke bo w jedynce miałem około 100h gry i była to dla mnie jedna z najlepszych gier co-op przy której świetnie się bawiłem
jeśli chodzi o dwójke to czuć zachowanego ducha jedynki a jednocześnie sporo usprawnień takich tam dupereli które ułatwiają życie, levelowanie w grze też jakby łatwiejsze i szybsze niż w 1, gra nagradza za każdy aspekt gry nie tylko za zabijanie ale i za asysty i inne mniejsze sprawy
na moim marnym lapku gra chodzi wyśmienicie i przy tym w miare ładnie wyglądając - sporo ładniej niż w jedynce
jedynie w niedlugim czasie po uruchomieniu gry wywala komunikat o przepełnieniu pamięci RAM (8GB) i przy tym minimalizuje gre i wychodzi do windowsa co jest irytujące ale robi tak tylko raz i poradzilem sobie z tym że po uruchomieniu gry odpalam gre z botami chwile czekam na ten błąd i dopiero jak mi wyskoczy moge spokojnie dołączyć do gry online
jeśli chodzi o dwójke to czuć zachowanego ducha jedynki a jednocześnie sporo usprawnień takich tam dupereli które ułatwiają życie, levelowanie w grze też jakby łatwiejsze i szybsze niż w 1, gra nagradza za każdy aspekt gry nie tylko za zabijanie ale i za asysty i inne mniejsze sprawy
na moim marnym lapku gra chodzi wyśmienicie i przy tym w miare ładnie wyglądając - sporo ładniej niż w jedynce
jedynie w niedlugim czasie po uruchomieniu gry wywala komunikat o przepełnieniu pamięci RAM (8GB) i przy tym minimalizuje gre i wychodzi do windowsa co jest irytujące ale robi tak tylko raz i poradzilem sobie z tym że po uruchomieniu gry odpalam gre z botami chwile czekam na ten błąd i dopiero jak mi wyskoczy moge spokojnie dołączyć do gry online
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Armin zwieksz sobie najlepiej znacznie rozmiar pliku stronicowania na dyskach to pewnie nie bedziesz mial tego komunikatu i zobacz czy nie masz jakis dodatkowych funkcji w firewallu uruchomionych.. Ja gralem w to chwile z botami podczas dawniejszego free weekendu i mi sie nie spodobala, juz pierwsza czesc ciekawsza ale gralem krociutko w obie.
- Kontakt:
czy jest szansa na jakiś cenny drop albo za otwarcie skarbca? cenny to powiedzmy taki do sprzedania za +10zl
czy juz dobre czasy na takie dropy minely? i tylko za otwarcie skrzynek cos wartosciowego wpadnie?
czy juz dobre czasy na takie dropy minely? i tylko za otwarcie skrzynek cos wartosciowego wpadnie?
- Kontakt:
Nie wiem czy to jakaś ogólna prawidłowość, ale mnie ze skarbca wylatywały dużo lepsze przedmioty niż z daily dropu (m. in. złote kostiumy dla postaci, złota spawarka, złoty skalpel).
Jak chcesz w ten sposób zarobić, to próbowałbym szczęścia w innych grach, a jeśli chcesz powiększyć ekwipunek o nowe itemki, to poczekaj na nowy event. Ja podczas świątecznego eventu zdobyłem sporo nowych przedmiotów i to zupełnie za darmo

- Kontakt:
nie no zarabiać na tej grze nie chciałem tylko rozeznać się w rynku, jakby sie zwrocil zakup za 15zl gry to by było miło ale gra jest na tyle fajna że nie zaluje wydanych na nią pieniążków, do tego stopnia fajna że już nie mam zamiaru wracać do jedynki do tego jestem pozytywnie zdziwiony że tak ładnie chodzi na moim leciwym lapku 

- Kontakt:
no to dropła mi dziś pierwsza skorka cokolwiek wiecej warta niz 5 groszy:
http://steamcommunity.com/market/listin ... %7C%20Mint
takie cuś za 5,50zl
http://steamcommunity.com/market/listin ... %7C%20Mint
takie cuś za 5,50zl