Ja mam grę na Steamie, i co teraz?
Forumowy turniej w grze Mirror's Edge - wygraj Payday 2!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
@slasher
To ją uruchom i spróbuj wejść w rankingi. Wszystko powinno się samo wyjaśnić
To ją uruchom i spróbuj wejść w rankingi. Wszystko powinno się samo wyjaśnić

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Od kiedy zmieniłem Origin ID w wersji steamowej ME nie mogę się zalogować do EA cały czas komunikat sprawdź czy masz dobry mejl i hasło, tylko gdzie jak nigdzie nie chce mi się to wyświetlić. Jak wpisuje ID w ksywce to dostaje komunikat już zajęte. Jak były proponowane gry to sprawdziłem i się normalnie logowało.
Świetnie wersja na Origin wywala mi to samo mimo?
Świetnie wersja na Origin wywala mi to samo mimo?

Ostatnio zmieniony 14 wrz 2013, o 11:54 przez PiccoloPL, łącznie zmieniany 1 raz.
@PiccoloPL
Spróbuj usunąć swój stary profil z komputera i zacząć grać z czystym kontem.
Ścieżka do sejwa to mniej więcej Moje Dokumenty/EA Games/Mirror's Edge i tam już powinieneś gdzieś znaleźć plik z rozszerzeniem .dat.
Spróbuj usunąć swój stary profil z komputera i zacząć grać z czystym kontem.
Ścieżka do sejwa to mniej więcej Moje Dokumenty/EA Games/Mirror's Edge i tam już powinieneś gdzieś znaleźć plik z rozszerzeniem .dat.
Tylko po co ta zmiana Origin ID? Dla mnie bezsens.
@Deith
Na potrzeby turnieju załóż sobie nowe konto Origin.
@matiz
Żebyś nie oszukiwał
@PiccoloPL
Gra jest starsza niż Origin. Stare konta EA najwidoczniej miały jakieś inne zabezpieczenia i widać kompatybilność nie jest pełna.
Na potrzeby turnieju załóż sobie nowe konto Origin.
@matiz
Żebyś nie oszukiwał

@PiccoloPL
Gra jest starsza niż Origin. Stare konta EA najwidoczniej miały jakieś inne zabezpieczenia i widać kompatybilność nie jest pełna.
Również się zapisuję: Lowca_pikikd.
Aha i jeszcze jedno - albo ja tu czegoś nie rozumiem, albo inni nie zrozumieli. Jeśli dobrze myślę, to należy zmienić swoje ID na Originie na Lowca_nick na łowcach, prawda? Z tego co sprawdziłem na Originie to dużo osób nie zmieniło swojego ID, nadal mają "zwykłe" ksywki. To tak tylko dla wiadomości innych, aby je zmienili.
Tak w ogóle to jeszcze gry nie mam nawet ściągniętej i nigdy w nią nie grałem, więc czas może być słaby, ale spróbuję
.
Życzę wszystkim powodzenia.
Aha i jeszcze jedno - albo ja tu czegoś nie rozumiem, albo inni nie zrozumieli. Jeśli dobrze myślę, to należy zmienić swoje ID na Originie na Lowca_nick na łowcach, prawda? Z tego co sprawdziłem na Originie to dużo osób nie zmieniło swojego ID, nadal mają "zwykłe" ksywki. To tak tylko dla wiadomości innych, aby je zmienili.
Tak w ogóle to jeszcze gry nie mam nawet ściągniętej i nigdy w nią nie grałem, więc czas może być słaby, ale spróbuję

Życzę wszystkim powodzenia.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Jeśli wyniki mają być online, to photoshop odpada.
Ja natomiast mam właśnie z tym problem. Odpalam grę przez steama i próbuje się zalogować danymi jak na konto Origin i wywala "wewnętrzny błąd serwera". Ktoś się spotkał z czymś takim?