The Division do kart Nvidii

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Jeśli Far Cry będzie bez wysyłania paragonów to i tak wątpliwe, aby ludzie którzy korzystali już z tej promki w przypadku chociażby Tomb Raidera mogły otrzymać grę:

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze: A kupiłeś kartę w Azji? Nie? No to się i tak nie załapiesz.
Przy wcześniejszych promocjach nie kupiłem karty w Australii a SN i PPID przeszły, więc.... nie wiem o co Ci chodzi.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Petersaber pisze:
Przy wcześniejszych promocjach nie kupiłem karty w Australii a SN i PPID przeszły, więc.... nie wiem o co Ci chodzi.
Chodzi mu o to że ta promocja wymaga dowodu zakupy
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Petersaber pisze:
ale skladales wtedy nieprawdziwe zeznania i powieniens isc siedziec :P :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Yurine pisze:
Petersaber pisze:
Chodzi mu o to że ta promocja wymaga dowodu zakupy
Tylko że tym razem error jest przy kroku pierwszym, czyli przy podaniu serial number i PPID, a nie potem, gdzie trzeba udowadniać.

Poprzednio, mimo że promocja była na Azję Wschodnią i Oceanię, to PPID i SN przechodziły.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Masz błąd, bo już odebrałeś swoją darmową gierkę od Asusa na wcześniejszej promce.

Obecna promocja i tak nikomu z Polski nie przejdzie, bo Asus w kroku numer dwa wymaga przesłania dowodu zakupu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

RoyKeane pisze: Masz błąd, bo już odebrałeś swoją darmową gierkę od Asusa na wcześniejszej promce.

Obecna promocja i tak nikomu z Polski nie przejdzie, bo Asus w kroku numer dwa wymaga przesłania dowodu zakupu.
Prawdziwy Polski Janusz Biznesu fakturę załatwi w jakieś 10 minut, za pomocą programu np. Photoshop. :D

Podejrzewam ze sporo takich osób będzie :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

RoyKeane pisze: Masz błąd, bo już odebrałeś swoją darmową gierkę od Asusa na wcześniejszej promce.
No wiem, potrafię czytać. Nie było takiego sprawdzania przy poprzednich promocjach jak ta z The Division. O to mi chodzi.

Kartę kupiłem w zeszłym roku, miała ze sobą kod do MGSV, a i tak udawało się zgarniać każdą promocję od tego czasu aż do teraz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Petersaber pisze:
No wiem, potrafię czytać. Nie było takiego sprawdzania przy poprzednich promocjach jak ta z The Division. O to mi chodzi.

Kartę kupiłem w zeszłym roku, miała ze sobą kod do MGSV, a i tak udawało się zgarniać każdą promocję od tego czasu aż do teraz.
Jeszcze raz tylko dlatego ze to byl blad, a jakby sie uprzec to nielegalny proceder, wszyscy lamali umowe pomiedzy soba a firma Asus, gdyz regulamin promocji mowil jasno komu przynalezy klucz, a ze sie udalo wlasicicelom to sie udalo ... idz krasc gdzie indziej :P
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Błąd? Powtórzony kilka razy na przestrzeni kilku tygodni? Ewidentnie im nie zależało.

Btw, "kraść"? Poważnie?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Niestety ale przy wklepaniu 2 sztuk kart nierejestrowanych przy poprzednich promocjach (świeże, luty 2016) pojawia się komunikat:
"This card isn’t sold during this campaign period. Please check the redemption rule again."

Także czarno to widzę z tym Far Cry Primal (co prawda wtedy nie wymagają paragonu, ale już przy sprawdzaniu s/n leżymy).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

zonkinho pisze: Niestety ale przy wklepaniu 2 sztuk kart nierejestrowanych przy poprzednich promocjach (świeże, luty 2016) pojawia się komunikat:
"This card isn’t sold during this campaign period. Please check the redemption rule again."

Także czarno to widzę z tym Far Cry Primal (co prawda wtedy nie wymagają paragonu, ale już przy sprawdzaniu s/n leżymy).
Mogli się ograniczyć do sztuk wyprodukowanych na Chiński rynek dla nich to nie problem sprawdzić jakie SN poszły w tamtą stronę xd
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

The following process is available for all European and Asia-Pacific (APAC) countries, except China. For redemption availability in France and North America, contact your local ASUS office for a list of participating e-tailers or retailers.
Offer is valid for purchases between 15th February and 30th April 2016 [Redemption Starts on 4th March]
FarCry Primal będzie dostępny w Europie :).
Awatar użytkownika
Łowca

Jest ale z tego co patrzyłem tez jest problem. Jeśli komuś sie uda proszę o info.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Komunikat przy probie uzyskania Far Cry:
Your card is not applied to this campaign. The card has been redeemed with other games before.
:(

no trudno. Bardziej mi zależało na Division tak czy inaczej... nie ma co narzekać, obłowiłem się wcześniej
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Trzeba wymontowywac karte , zeby odczytac ppid label w radeonie ?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Właśnie udało mi się otrzymać kod do Far Cry'a.
Zastanawiam się, czy uderzać do sklepu o kod na Division...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

McSnake pisze: Właśnie udało mi się otrzymać kod do Far Cry'a.
Ok teraz mogę
Lecz przy wyborze jakiegokolwiek kraju nie idzie dalej cały czas prosi o wybranie kraju :X
Awatar użytkownika
Łowca

up mam to samo
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Yurine pisze:
McSnake pisze: Właśnie udało mi się otrzymać kod do Far Cry'a.
Ok teraz mogę
Lecz przy wyborze jakiegokolwiek kraju nie idzie dalej cały czas prosi o wybranie kraju :X
Wybrałem Polskę i mi przeszło.
Co prawda z captchą coś mają nie tak, bo chyba za 10tym razem przyjęło, ale kluczyk mam na mailu.
ODPOWIEDZ