The Division do kart Nvidii
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Jeśli Far Cry będzie bez wysyłania paragonów to i tak wątpliwe, aby ludzie którzy korzystali już z tej promki w przypadku chociażby Tomb Raidera mogły otrzymać grę:

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Tylko że tym razem error jest przy kroku pierwszym, czyli przy podaniu serial number i PPID, a nie potem, gdzie trzeba udowadniać.
Poprzednio, mimo że promocja była na Azję Wschodnią i Oceanię, to PPID i SN przechodziły.
- Kontakt:
No wiem, potrafię czytać. Nie było takiego sprawdzania przy poprzednich promocjach jak ta z The Division. O to mi chodzi.
Kartę kupiłem w zeszłym roku, miała ze sobą kod do MGSV, a i tak udawało się zgarniać każdą promocję od tego czasu aż do teraz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Jeszcze raz tylko dlatego ze to byl blad, a jakby sie uprzec to nielegalny proceder, wszyscy lamali umowe pomiedzy soba a firma Asus, gdyz regulamin promocji mowil jasno komu przynalezy klucz, a ze sie udalo wlasicicelom to sie udalo ... idz krasc gdzie indziej

Niestety ale przy wklepaniu 2 sztuk kart nierejestrowanych przy poprzednich promocjach (świeże, luty 2016) pojawia się komunikat:
"This card isn’t sold during this campaign period. Please check the redemption rule again."
Także czarno to widzę z tym Far Cry Primal (co prawda wtedy nie wymagają paragonu, ale już przy sprawdzaniu s/n leżymy).
"This card isn’t sold during this campaign period. Please check the redemption rule again."
Także czarno to widzę z tym Far Cry Primal (co prawda wtedy nie wymagają paragonu, ale już przy sprawdzaniu s/n leżymy).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Mogli się ograniczyć do sztuk wyprodukowanych na Chiński rynek dla nich to nie problem sprawdzić jakie SN poszły w tamtą stronę xdzonkinho pisze: Niestety ale przy wklepaniu 2 sztuk kart nierejestrowanych przy poprzednich promocjach (świeże, luty 2016) pojawia się komunikat:
FarCry Primal będzie dostępny w Europie :).The following process is available for all European and Asia-Pacific (APAC) countries, except China. For redemption availability in France and North America, contact your local ASUS office for a list of participating e-tailers or retailers.
Offer is valid for purchases between 15th February and 30th April 2016 [Redemption Starts on 4th March]
- Kontakt:
Komunikat przy probie uzyskania Far Cry:

no trudno. Bardziej mi zależało na Division tak czy inaczej... nie ma co narzekać, obłowiłem się wcześniej
Your card is not applied to this campaign. The card has been redeemed with other games before.

no trudno. Bardziej mi zależało na Division tak czy inaczej... nie ma co narzekać, obłowiłem się wcześniej