Tak dokładnie - 14.99 $.
W euro kosztuje 12.99. A po obniżce 8 Euro. Wychodzi jakieś 33 zł to nie jest źle jednak, chociaż były kupony, które mi obniżały do 25 zł.
Kto wie, może dadzą jeszcze lepszy kupon na kilka miechów??
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Tego nie wie nikt, chyba nawet Ci z HB.Ani też kto je dostanie. Czasem Ci z pauzą, czasem Ci bez aktywnego, czasem ktoś nie dostanie.Eljero pisze: 15 lip 2025, o 20:18 Tak dokładnie - 14.99 $.
W euro kosztuje 12.99. A po obniżce 8 Euro. Wychodzi jakieś 33 zł to nie jest źle jednak, chociaż były kupony, które mi obniżały do 25 zł.
Siądzie główny sale manager, strzeli kawusie i jak dobrze popatrzy, że zysków mało to zwolni blokadę z nowymi kuponami. Tak będzie nie ściemniam.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Ci co mają pauze zawsze dostają , regularnie pauzuje i nie bylo sytuacji ze jak byly kupony to ze nie mialempawelt pisze: 22 lip 2025, o 09:36Tego nie wie nikt, chyba nawet Ci z HB.Ani też kto je dostanie. Czasem Ci z pauzą, czasem Ci bez aktywnego, czasem ktoś nie dostanie.Eljero pisze: 15 lip 2025, o 20:18 Tak dokładnie - 14.99 $.
Siądzie główny sale manager, strzeli kawusie i jak dobrze popatrzy, że zysków mało to zwolni blokadę z nowymi kuponami. Tak będzie nie ściemniam.
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Możesz mieć rację. Kiedyś nie dostałem ale wtedy faktycznie może byłem #teamcancel i stąd nie wpadł.Monek22 pisze: 22 lip 2025, o 16:20Ci co mają pauze zawsze dostają , regularnie pauzuje i nie bylo sytuacji ze jak byly kupony to ze nie mialempawelt pisze: 22 lip 2025, o 09:36Tego nie wie nikt, chyba nawet Ci z HB.Ani też kto je dostanie. Czasem Ci z pauzą, czasem Ci bez aktywnego, czasem ktoś nie dostanie.Eljero pisze: 15 lip 2025, o 20:18 Tak dokładnie - 14.99 $.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
A ja miałem, innymi słowy: mylisz się, nie zawszeMonek22 pisze: 22 lip 2025, o 16:20 Ci co mają pauze zawsze dostają , regularnie pauzuje i nie bylo sytuacji ze jak byly kupony to ze nie mialem
edit: miałem zdaje się wtedy i cancela i pauzę na różnych kontach na żadnym nie wpadło i troszkę się zdenerwowałem

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
jedyna opcja zeby niedostac to nie miec zgód na newsletterlewriczin pisze: 22 lip 2025, o 18:23A ja miałem, innymi słowy: mylisz się, nie zawszeMonek22 pisze: 22 lip 2025, o 16:20 Ci co mają pauze zawsze dostają , regularnie pauzuje i nie bylo sytuacji ze jak byly kupony to ze nie mialem
edit: miałem zdaje się wtedy i cancela i pauzę na różnych kontach na żadnym nie wpadło i troszkę się zdenerwowałem![]()
Ale sprawdzałeś przez https://www.humblebundle.com/home/coupons ? Czasem z opóźnieniem się dostaje maile, u mnie normalnie na zapauzowanym dostałem.sergeron pisze: 25 lip 2025, o 18:22 U mnie też tylko na koncie z anulowanym. Z pauzą mam ten stary kupon.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 303 razy
Też dostałem kupon na 7 euro, a mam aktywną pauzę. Mimo to nie biorę, jakbym dostał zniżkę na 3 euro to bym walczył ze sobą przy takiej zawartości, a za 7 nawet nie ma nad czym rozmyślać, bo w żadną z tych gier nie zagram.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Wczoraj po tym jak dostałem na starym koncie to sprawdzałem i cały czas tylko był ten stary. Dzisiaj faktycznie doszedł nowy.pioytyr pisze: 25 lip 2025, o 18:40Ale sprawdzałeś przez https://www.humblebundle.com/home/coupons ? Czasem z opóźnieniem się dostaje maile, u mnie normalnie na zapauzowanym dostałem.sergeron pisze: 25 lip 2025, o 18:22 U mnie też tylko na koncie z anulowanym. Z pauzą mam ten stary kupon.
- Podziękował: 286 razy
- Podziękowania: 90 razy
- Kontakt:
Niestety tak, napisałem do supportu, gdzie zwrócili mi kasę za pobranego bundla.zuku7 pisze: 5 sie 2025, o 16:45 W teorii też dostałem kupon na 7 euro, a mimo to ściągnęło mi z PP pełną kwotę. Miał ktoś z Was taką sytuację?