Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Cześć.
Mam pytanie, może głupie może nie.
Teoretycznie: jeśli kupiłem Humble Choice (na rok) w formie gifta 15 maja, to będę miał gry już od maja do kwietnia następnego roku czy od chwili pierwszego uruchomienia gifta które nastąpi powiedzmy 20 września do sierpnia przyszlego roku?
czy taki gift może sobie przeleżakować te parę miesięcy?
Mam pytanie, może głupie może nie.
Teoretycznie: jeśli kupiłem Humble Choice (na rok) w formie gifta 15 maja, to będę miał gry już od maja do kwietnia następnego roku czy od chwili pierwszego uruchomienia gifta które nastąpi powiedzmy 20 września do sierpnia przyszlego roku?
czy taki gift może sobie przeleżakować te parę miesięcy?
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Jeśli jeszcze nie użyłeś gifta, to w teorii może leżeć wieczność. A w praktyce to jest Humble - nie dałbym sobie nawet paznokci obciąć za to, że będzie działać za kilka tygodni, a co dopiero miesięcy.
Gry dostaniesz z tego miesiąca, kiedy aktywujesz gifta. Czyli teraz jeszcze z czerwca. Po 19-tej dostaniesz nową, lipcową paczkę. Jak chcesz dopiero sierpniową to musisz czekać do 5/08 do 19:01.
Jeśli masz aktywną subskrypcję, obojętnie z pauzą czy bez, to po prostu dopisze ci "tokeny" na kolejne miesiące.
W odpowiedzi na mój poprzedni post, ktoś prosił o klucz do IGN, ale niestety jestem za mało aktywny, żeby odpowiedzieć na priv. Wrzucam więc klucz tutaj, mając nadzieję, że złapie ktoś, komu zależy: HUMBLEDNPGZM9R7WPG
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
ja dalem pauze wlasnie i napisalem że subskrypcja ign plus jest zbędna i zwiększa koszty choice, moze jak kazdy z was napisze ten sam powód to wywalą to badziewie ?Yamaneko pisze: 1 lip 2025, o 17:24 W odpowiedzi na mój poprzedni post, ktoś prosił o klucz do IGN, ale niestety jestem za mało aktywny, żeby odpowiedzieć na priv. Wrzucam więc klucz tutaj, mając nadzieję, że złapie ktoś, komu zależy: HUMBLEDNPGZM9R7WPG
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Może pomyśleli, że ludzie biorą paczki mystery od Fanaticala to w takim szaleństwie jest metoda.. Teraz tych paczek kilka u nich siedzi.Niriles pisze: 1 lip 2025, o 19:12 Ale nędza w CzojsieDarmówki i dawno bundlowane. Niech podniosą cenę na 20€, to już w ogóle nie będzie szkoda.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Jaka nędza? Ludzie tak się rzucili, że już zabrakło kluczy do Rogue TraderaNiriles pisze: 1 lip 2025, o 19:12 Ale nędza w CzojsieDarmówki i dawno bundlowane. Niech podniosą cenę na 20€, to już w ogóle nie będzie szkoda.

EDIT: klucze znowu są dostępne: https://www.reddit.com/r/humblebundles/ ... is_a_joke/