Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 86 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: 1 kwie 2025, o 19:10
pawelt pisze: 1 kwie 2025, o 19:03 Z tym Nomad Survivor to trochę żart (była za free w Fanatical) ale tak to spoko - I'm happy :)
Ja chcę głównie tomb raidera i distant 2. Może aktywuję też aliensa, bo diplomacy już mam, reszta idzie na wymianę :gwizdany: mi pasuje, ale znając życie zaraz pojawia się posty i komentarze, że to najgorszy choice od x lat :trollface:
Smutki stare jak świat. Ja się zgodzę, że ten czy tamten miesiąc może być nie do każdego ale oczekiwanie co miech, że za 30zł dostaniemy kilka gier AAA i do tego frytki to już się robi ... :E :gwizdany:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

pawelt pisze: 1 kwie 2025, o 19:13 Smutki stare jak świat. Ja się zgodzę, że ten czy tamten miesiąc może być nie do każdego ale oczekiwanie co miech, że za 30zł dostaniemy kilka gier AAA i do tego frytki to już się robi ... :E :gwizdany:
Sie myliłem, póki co opinie zaskakująco pozytywne :o
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 19 razy
Podziękowania: 9 razy

Chyba już nie ma co liczyć na kupon w tym miesiącu. Pewnie dobrze się bundel sprzedaje.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 214 razy
Kontakt:

Nowy dopiero 6tego więc jeszcze jest czas, jak nic nie wpadnie to kupie w majówkę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

Dodali klucze do Wavetale jak ktoś kupowal tydzień temu i mu brakło
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

Od maja podwyżka czojsa na jedyne 12,99 euro/miesiąc :E

W akcie łaski możecie przejść na roczniaka za wyjątkowe jedyne 99 euro za rok :lol:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Zrzut ekranu 2025-04-25 232735.png
Zrzut ekranu 2025-04-25 232735.png (45.71 KiB) Przejrzano 684 razy
Dokładnie :D Było miło, ale się skończyło. W końcu może człowiek ogarnie kupkę wstydu hrhr.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Fajnie, że kupon mam do czerwca :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 4):
MDAPovi^RedEvilsempie44
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

Ciekawe, czy podwyżka ceny oznacza jednocześnie rezygnację z kuponów, słabe kupony (znaczy się takie, po zastosowaniu których zapłacimy tyle, ile wynosiła standardowa cena Choice'a przed podwyżką), czy może bardzo dobre kupony, bo cena podstawowa odstraszy część kupujących :) 99 euro na rok nie brzmi tak źle, choćby nawet nic nie podpasowało, to na Bazarze zawsze wyjdzie się na plus, z drugiej strony kusi wziąć HB na przeczekanie i ewentualne kupony lub po prostu pauzowanie (co pewnie robiłbym częściej, gdyby nie ich kupony i podejście "no dobra, za 7 euro to może być" :D).
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Obrazek
O, to jest z kolei ciekawostka. Chętnie z tego będę korzystał.
Ale tak, jak przedmówcy - raczej nie skuszę się na 99 euro, skoro dalej będą musieli dawać kuponiki, żeby jakkolwiek im to schodziło... :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

bolesna prawda pisze: 25 kwie 2025, o 23:35 Fajnie, że kupon mam do czerwca :trollface:
No tak średnio fajnie, bo teraz żal się z nim rozstać (żeby ewentualnie kupić tego roczniaka...)

A co do IGN plus to nie robiłbym sobie jakiś wielkich nadziei. Rzucą raz na ruski rok jakimś szrotokluczem i pewnie go zabraknie zanim zdążysz się dowiedzieć że był.
Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post:
Povi^
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 303 razy

Jeśli jest to spowodowane tym, że otrzymamy lepsze tytuły - spoko. To nadal dobry deal ( około 55 PLN bez zniżek ), żeby sobie napychać kupkę wstydu i nadal nic z niej nie ogrywać. Jeśli "inflacja", to smutek - zaczniemy ogrywać te zalegające tytuły, jak prawdziwi gracze, a nie zbieracze. ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 127 razy
Kontakt:

IGN to kompletne dno, wrak sztucznie utrzymywany przy życiu przez tonę reklam itp. - przypomnę, że to są geniusze które dały Concordowi 7/10, a Wukongowi 8/10 :D

Humble no cóż, robi się drogo powoli, jak jakość tytułów się nie zwiększy to odpuszczam albo czekam na kupony i tyle. Na 100% spadnie im ilość subów.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Z tym IGN Plus to raczej mi chodziło o subskrypcję MapGenie+. Jeśli mam to mieć w pakiecie, to na pewno przyda mi się to do calakowania gier z otwartym światem. Na te ichnie gierki nie liczę :-)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

Jeszcze większy powód, żeby nie kupować każdego miesiąca jak leci, tylko dobrze się zastanowić. Ewentualnie z półrocznymi kuponami, które są teraz praktycznie cały czas.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

W sumie im dłużej na to patrzę tym bardziej się obawiam że cała ta podwyżka czojsa to będzie nic innego jak wepchnięcie nam do gardła pakietu IGN plus (który zapewne się tak "świetnie" sprzedawał) i tyle.
Bez większych złudzeń co do jakości nowych gierek ladies and gentlemen, będzie dobrze jeśli nie zrobi się jeszcze gorzej.
Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post:
MDA
Awatar użytkownika
VIP
Discord: povi
Podziękował: 157 razy
Podziękowania: 110 razy
Kontakt:

Właśnie takich klientów cenią najbardziej, płacących pełną cenę bez dyskusji, jeszcze jakbyś kluczy nie odbierał to już w ogóle ideał! Tylko nie korzystaj z dealu €99 by nadal płacić pełną cenę :gwizdany:

Raczej tu jesteśmy z tego powodu by płacić jak najmniej, a że dajesz się strzyc Twoja sprawa. Ja w billingu mam praktycznie same kwoty po zniżkach z kuponami od wielu lat z samej metody pauzowania, na jednym i tym samym koncie. Lament będzie jak zrezygnują z obdarowywania kuponami, ale w to póki co wątpię :D
Ci użytkownicy podziękowali Povi^ za ten post (w sumie 2):
szymon257Damjano
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

Każdy miał, tylko nie Ty. Ale tak się właśnie postrzega świat, jak się dostrzega tylko czubek własnego nosa. Rozumiem, że jak kupujesz pozostałe 'charity' bundle, to nie płacisz wymaganej ceny, tylko o wiele wyższe?
Zjedz snickersa pelik, bo gwiazdorzysz. :geek:
Ci użytkownicy podziękowali Quoyque za ten post (w sumie 5):
MDAoLiardiRedEvilEljeroHaazheel
Awatar użytkownika
VIP
Discord: povi
Podziękował: 157 razy
Podziękowania: 110 razy
Kontakt:

Od grudnia do lutego był opisany w każdym łowcowym miejscu deal na 6 miesięcy. Skorzystanie wymagało anulowanie Choice, wejście na stronę i użycie kodu DEC24. Niewielki wysiłek. A to czemu nie miałeś innych to albo nie pauzowałeś miesiąc w miesiąc suba, albo z jakiegoś powodu masz ograniczenie na koncie. Na co sposobem byłoby pewnie napisanie do supportu lub założenie nowego konta (czasem niektórzy dostawali coś innego na drugim). No ale może to jakaś wyższa logika, nie wiem :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 14 razy

kaloryfer pisze: 27 kwie 2025, o 14:20
Quoyque pisze: 27 kwie 2025, o 11:20 Każdy miał, tylko nie Ty. Ale tak się właśnie postrzega świat, jak się dostrzega tylko czubek własnego nosa. Rozumiem, że jak kupujesz pozostałe 'charity' bundle, to nie płacisz wymaganej ceny, tylko o wiele wyższe?
Zjedz snickersa pelik, bo gwiazdorzysz. :geek:
Nigdy nie mialem kuponu nawet ten co był niby dla wszystkich nie dostalem wtedy....
2 sprawy pisałem ale nie odpowiedziałeś. Sprawdziłeś spam i czy masz włączone zgody by humble wysyłał Ci maile? A druga taka, ja nawet nie wchodziłem na maila, tylko z Łowców się dowiedziałem i aktywowałem ten kupon sam.
ODPOWIEDZ