W dzisiejszym Diamond bundle ma być 19 tytułów, w tym: Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, Metro Redux Bundle, Beholder 3, Chronicon, Shenmue III. Biorąc pod uwagę, że w poprzedniej diamentowej kolekcji jedna gra wychodziła za 25zł to słabo to widzę.
Jedyna opłacalną grą zdaje się być Chronicon, którego już mam i w sumie nie wiem czy polecać. gierka nie jest zła, ale nawet jak na standardy h'n's jest wyjątkowo monotonna. Cała reszta chodzi normalnie po max 25zł...
Fanatical - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
https://www.fanatical.com/pl/pick-and-m ... nce-bundle
Super cena za Tinytopię
Super cena za Tinytopię
https://www.fanatical.com/en/blog/bundl ... -than-ever
Dziś o 17 startuje kolejny Bundlefest
Dziś o 17 startuje kolejny Bundlefest
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Fanatical rozsyła na meila kupony zniżkowe -20% na paczki z bundlefesta 

- Ci użytkownicy podziękowali kmpt za ten post:
- bolesna prawda
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Podnieśli ceny, aby dać kupony na 20%, które przywrócą ceny bandli do normalnych.
Normalnie jak w słusznie minionym ustroju - rozwiązali problem, który sami stworzyli.
I to chyba też zależy, kogo jak lubią - bo na jednego mejla dostałem 5%, a na drugiego 20%. Kupon ważny do końca miesiąca, to chyba lepiej z zakupami się wstrzymać, skoro i tak szału nie ma
Normalnie jak w słusznie minionym ustroju - rozwiązali problem, który sami stworzyli.
I to chyba też zależy, kogo jak lubią - bo na jednego mejla dostałem 5%, a na drugiego 20%. Kupon ważny do końca miesiąca, to chyba lepiej z zakupami się wstrzymać, skoro i tak szału nie ma

- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
- MDA • Arbiter Elegancji
U mnie kuponu na 20% brak... jedynie standardowe na 5% po zakupie bundla co dają...bolesna prawda pisze: 4 paź 2022, o 21:24 Podnieśli ceny, aby dać kupony na 20%, które przywrócą ceny bandli do normalnych.
I to chyba też zależy, kogo jak lubią - bo na jednego mejla dostałem 5%, a na drugiego 20%. Kupon ważny do końca miesiąca, to chyba lepiej z zakupami się wstrzymać, skoro i tak szału nie ma![]()
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Dziś wpadłem do "fraud system".
Jestem klient, który przez prawie całą dekadę zostawiał tam swoje pieniądze. Słabo to skonfigurowali. Pewnie ten refund nie zostanie mi zwrócony w całości - przewalutowanie. Najdziwniejsze jest to, że chciałem wydać tylko 2 ojro. Rozumiem sprawdzanie kwoty 50 ojro, ale przy dwóch? Zresztą te sprawdzanie wyglądało tak, że otrzymałem info o ręcznym sprawdzeniu transakcji, a po kilku minutach refund (OKLASKI). Te ręczne sprawdzanie to albo ściema, albo studentka.
Chyba zrobię sobie przerwę od tego sklepu... na jakiś... dłuższy czas...
Smrodzik pozostał
Jestem klient, który przez prawie całą dekadę zostawiał tam swoje pieniądze. Słabo to skonfigurowali. Pewnie ten refund nie zostanie mi zwrócony w całości - przewalutowanie. Najdziwniejsze jest to, że chciałem wydać tylko 2 ojro. Rozumiem sprawdzanie kwoty 50 ojro, ale przy dwóch? Zresztą te sprawdzanie wyglądało tak, że otrzymałem info o ręcznym sprawdzeniu transakcji, a po kilku minutach refund (OKLASKI). Te ręczne sprawdzanie to albo ściema, albo studentka.
Chyba zrobię sobie przerwę od tego sklepu... na jakiś... dłuższy czas...
Smrodzik pozostał
Jak coś na Fanatical jest kod rabatowy -10%: OMEN10. Nie wiem czy jednorazowy czy wielokrotnego użytku i nie wiem do kiedy ważny. Dziś pewnie go raz użyję to dam znać.
Aha, no i zapomniałem dodać, że działa na wszystko
Aha, no i zapomniałem dodać, że działa na wszystko
Jutro zaczyna się nowy Bundlefest: https://www.fanatical.com/pl/blog/bundl ... nd-bundles
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
Ciekawe czy dadzą coś w końcu fajnego czy ponownie odgrzewane kotlety.pioytyr pisze: 4 gru 2022, o 13:11 Jutro zaczyna się nowy Bundlefest: https://www.fanatical.com/pl/blog/bundl ... nd-bundles
Podejrzewam, że będzie jak zwykle, czyli 1-2 dobre bundle, a reszta niezbyt opłacalna. W zeszłym Bundlefeście bardzo mi się spodobał ostatni Killer Bundle, a w tym tygodniu zobaczymy pewnie coś nowego z tych głównych serii bundli, więc przynajmniej tyle dobrego.
- Discord: jojoPL1987#1944
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 244 razy
- Kontakt:
Ktoś wie czy gry w tych paczkach są w formie oddzielnych kluczy czy 1 klucz do całej zawartości?
Leisure Suit Larry - Retro Bundle
Lucius Complete Collection
Leisure Suit Larry - Retro Bundle
Lucius Complete Collection
Jak coś na Fanatical znów mają -10% (chyba tylko na bundle). Trzeba mieć koszyk minimum 2€ i wtedy automatycznie powinno dodawać kupon, o ile się nie mylę to jest on tylko dla ludzi, którzy subują Fanaticalowy newsletter.
Aha, no i jest on wielokrotnego użytku, bo raz wczoraj w nocy użyłem, a dziś jak robię koszyk to znów chce naliczać. Jest taki przycisk, powinniście znaleźć

Aha, no i jest on wielokrotnego użytku, bo raz wczoraj w nocy użyłem, a dziś jak robię koszyk to znów chce naliczać. Jest taki przycisk, powinniście znaleźć

- Podziękował: 342 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
A co znalazłeś ciekawego czego jeszcze nie miałeś?

pioytyr pisze: 25 gru 2022, o 09:38 Jak coś na Fanatical znów mają -10% (chyba tylko na bundle). Trzeba mieć koszyk minimum 2€ i wtedy automatycznie powinno dodawać kupon, o ile się nie mylę to jest on tylko dla ludzi, którzy subują Fanaticalowy newsletter.
![]()
No wziąłem Ripper Bundle za pierwszym razem, pierwszy tier był spoko, bo chciałem One More Island i Ghost 1.0. Do tego paczkę VR znajomemu jako prezent.
Drugi raz tak tylko sprawdzałem czy kupon jest wielokrotnego użytku, w sumie ciekawe do kiedy ważny, może po świętach jeszcze jakiś fajny bundel się znajdzie.
Ale obecnie jest parę fajnych paczek, Winter BYOB (kupiłem już jakiś czas temu), wcześniej wspomniany Ripper i VR, parę dolarowych paczek, Kingdom Rushe w Handheld BYOB, nie jestem pewien co do anime bundli, ale znajomy, który się tym interesuje chyba w miarę pozytywnie się wypowiadał (choć większość gier miał
). Platinum niestety taki se, ale na plus, że można wziąć tylko 2 gry, a nie 3 jak w większości Platinum. Polecam Spellforce 3 Soul Harvest, niby niewielka oszczędność, właściwie w keyshopach bywało taniej, ale gierka bardzo dobra. No i może Kingdom Rush, jeśli lubisz tower defense. Chwilę przed świętami dodali tam parę dodatkowych gier, w tym Ghost Parade, ale wszystkie opłacalne się wyprzedały. Także coś dla siebie pewnie znajdziesz 
Drugi raz tak tylko sprawdzałem czy kupon jest wielokrotnego użytku, w sumie ciekawe do kiedy ważny, może po świętach jeszcze jakiś fajny bundel się znajdzie.
Ale obecnie jest parę fajnych paczek, Winter BYOB (kupiłem już jakiś czas temu), wcześniej wspomniany Ripper i VR, parę dolarowych paczek, Kingdom Rushe w Handheld BYOB, nie jestem pewien co do anime bundli, ale znajomy, który się tym interesuje chyba w miarę pozytywnie się wypowiadał (choć większość gier miał

- Podziękował: 342 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Niestety mi się nie dodaje ten kupon 10%, dodał mi się 5% a w koszyku ten anime bundle
Ale za to na maila dostałem taki kupon EMAIL10
Ale za to na maila dostałem taki kupon EMAIL10
- Ci użytkownicy podziękowali joshep666 za ten post (w sumie 2):
- eldawido159 • pioytyr