Fanatical - temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

W dzisiejszym Diamond bundle ma być 19 tytułów, w tym: Metal Gear Solid V: The Definitive Experience, Metro Redux Bundle, Beholder 3, Chronicon, Shenmue III. Biorąc pod uwagę, że w poprzedniej diamentowej kolekcji jedna gra wychodziła za 25zł to słabo to widzę.
Jedyna opłacalną grą zdaje się być Chronicon, którego już mam i w sumie nie wiem czy polecać. gierka nie jest zła, ale nawet jak na standardy h'n's jest wyjątkowo monotonna. Cała reszta chodzi normalnie po max 25zł...
Awatar użytkownika
Predator

Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

pioytyr pisze: 4 lip 2022, o 17:14 https://www.fanatical.com/pl/pick-and-m ... nce-bundle
Super cena za Tinytopię
No i za syberie 3 pak.
Awatar użytkownika
Predator

https://www.fanatical.com/en/blog/bundl ... -than-ever
Dziś o 17 startuje kolejny Bundlefest
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Fanatical rozsyła na meila kupony zniżkowe -20% na paczki z bundlefesta ;)
Ci użytkownicy podziękowali kmpt za ten post:
bolesna prawda
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Podnieśli ceny, aby dać kupony na 20%, które przywrócą ceny bandli do normalnych.
Normalnie jak w słusznie minionym ustroju - rozwiązali problem, który sami stworzyli.

I to chyba też zależy, kogo jak lubią - bo na jednego mejla dostałem 5%, a na drugiego 20%. Kupon ważny do końca miesiąca, to chyba lepiej z zakupami się wstrzymać, skoro i tak szału nie ma :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
MDAArbiter Elegancji
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

bolesna prawda pisze: 4 paź 2022, o 21:24 Podnieśli ceny, aby dać kupony na 20%, które przywrócą ceny bandli do normalnych.
Normalnie jak w słusznie minionym ustroju - rozwiązali problem, który sami stworzyli.

I to chyba też zależy, kogo jak lubią - bo na jednego mejla dostałem 5%, a na drugiego 20%. Kupon ważny do końca miesiąca, to chyba lepiej z zakupami się wstrzymać, skoro i tak szału nie ma :trollface:
U mnie kuponu na 20% brak... jedynie standardowe na 5% po zakupie bundla co dają...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Dostałem 5%, Zawsze mi dają 5% ^^
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Nowy kod zniżkowy na 6.66%: SCREAM666
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Dziś wpadłem do "fraud system".
Jestem klient, który przez prawie całą dekadę zostawiał tam swoje pieniądze. Słabo to skonfigurowali. Pewnie ten refund nie zostanie mi zwrócony w całości - przewalutowanie. Najdziwniejsze jest to, że chciałem wydać tylko 2 ojro. Rozumiem sprawdzanie kwoty 50 ojro, ale przy dwóch? Zresztą te sprawdzanie wyglądało tak, że otrzymałem info o ręcznym sprawdzeniu transakcji, a po kilku minutach refund (OKLASKI). Te ręczne sprawdzanie to albo ściema, albo studentka.
Chyba zrobię sobie przerwę od tego sklepu... na jakiś... dłuższy czas...
Smrodzik pozostał
Awatar użytkownika
Predator

Jak coś na Fanatical jest kod rabatowy -10%: OMEN10. Nie wiem czy jednorazowy czy wielokrotnego użytku i nie wiem do kiedy ważny. Dziś pewnie go raz użyję to dam znać.
Aha, no i zapomniałem dodać, że działa na wszystko
Awatar użytkownika
Predator

Jutro zaczyna się nowy Bundlefest: https://www.fanatical.com/pl/blog/bundl ... nd-bundles
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 215 razy
Podziękowania: 122 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: 4 gru 2022, o 13:11 Jutro zaczyna się nowy Bundlefest: https://www.fanatical.com/pl/blog/bundl ... nd-bundles
Ciekawe czy dadzą coś w końcu fajnego czy ponownie odgrzewane kotlety.
Awatar użytkownika
Predator

Podejrzewam, że będzie jak zwykle, czyli 1-2 dobre bundle, a reszta niezbyt opłacalna. W zeszłym Bundlefeście bardzo mi się spodobał ostatni Killer Bundle, a w tym tygodniu zobaczymy pewnie coś nowego z tych głównych serii bundli, więc przynajmniej tyle dobrego.
Awatar użytkownika
Predator
Discord: jojoPL1987#1944
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 244 razy
Kontakt:

Ktoś wie czy gry w tych paczkach są w formie oddzielnych kluczy czy 1 klucz do całej zawartości?
Leisure Suit Larry - Retro Bundle
Lucius Complete Collection
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 2258 razy

Oddzielnie.
Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post:
jojo87
Awatar użytkownika
Predator

Jak coś na Fanatical znów mają -10% (chyba tylko na bundle). Trzeba mieć koszyk minimum 2€ i wtedy automatycznie powinno dodawać kupon, o ile się nie mylę to jest on tylko dla ludzi, którzy subują Fanaticalowy newsletter.
Aha, no i jest on wielokrotnego użytku, bo raz wczoraj w nocy użyłem, a dziś jak robię koszyk to znów chce naliczać. Jest taki przycisk, powinniście znaleźć :P
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
joshep666
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 342 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

A co znalazłeś ciekawego czego jeszcze nie miałeś? :o
pioytyr pisze: 25 gru 2022, o 09:38 Jak coś na Fanatical znów mają -10% (chyba tylko na bundle). Trzeba mieć koszyk minimum 2€ i wtedy automatycznie powinno dodawać kupon, o ile się nie mylę to jest on tylko dla ludzi, którzy subują Fanaticalowy newsletter.
Aha, no i jest on wielokrotnego użytku, bo raz wczoraj w nocy użyłem, a dziś jak robię koszyk to znów chce naliczać. Jest taki przycisk, powinniście znaleźć :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Predator

No wziąłem Ripper Bundle za pierwszym razem, pierwszy tier był spoko, bo chciałem One More Island i Ghost 1.0. Do tego paczkę VR znajomemu jako prezent.
Drugi raz tak tylko sprawdzałem czy kupon jest wielokrotnego użytku, w sumie ciekawe do kiedy ważny, może po świętach jeszcze jakiś fajny bundel się znajdzie.
Ale obecnie jest parę fajnych paczek, Winter BYOB (kupiłem już jakiś czas temu), wcześniej wspomniany Ripper i VR, parę dolarowych paczek, Kingdom Rushe w Handheld BYOB, nie jestem pewien co do anime bundli, ale znajomy, który się tym interesuje chyba w miarę pozytywnie się wypowiadał (choć większość gier miał :P). Platinum niestety taki se, ale na plus, że można wziąć tylko 2 gry, a nie 3 jak w większości Platinum. Polecam Spellforce 3 Soul Harvest, niby niewielka oszczędność, właściwie w keyshopach bywało taniej, ale gierka bardzo dobra. No i może Kingdom Rush, jeśli lubisz tower defense. Chwilę przed świętami dodali tam parę dodatkowych gier, w tym Ghost Parade, ale wszystkie opłacalne się wyprzedały. Także coś dla siebie pewnie znajdziesz :P
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
joshep666
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 342 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Niestety mi się nie dodaje ten kupon 10%, dodał mi się 5% a w koszyku ten anime bundle

Ale za to na maila dostałem taki kupon EMAIL10
Ci użytkownicy podziękowali joshep666 za ten post (w sumie 2):
eldawido159pioytyr
ODPOWIEDZ