Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Obrazek
potwierdzam kupon jest na koncie i tym razem po jego zakupie nie zniknal z zakladki "kupony" i podobnie jak i wczesniej u mnie byla platnosc 5€ jak na skrinie a inny kolega placil 6€, ciort ich wie od czego to zależy haha

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Czy ja dobrze widzę? Kupon był do April 4(4 kwietnia), a teraz sprawdzam mam napisane 2 Maj. Oni mają niezły burdel.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

RedEvil pisze: 8 mar 2023, o 00:33 Czy ja dobrze widzę? Kupon był do April 4(4 kwietnia), a teraz sprawdzam mam napisane 2 Maj. Oni mają niezły burdel.
nie to jest wszystko dobrze - przed uzyciem kupon wazny do startu kwietniowego czojsa jesli go nie uzyjesz na bieżący miesiac to przepada

użyłeś kupon wiec jest wazny jeszcze na kwietniową paczke i tutaj też mozesz go uzyć lub nie i traci waznosc wraz ze startem majowego czojsa
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post:
RedEvil
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Pamiętam, że kupon miał kończącą się datę, a nie odświeżał się co miesiąc, widocznie zmienili, stąd było moje zdziwienie, ale jest ok pasuje.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

przed użyciem kuponu na marzec:

Obrazek

po użyciu kuponu na marcową paczkę:

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 245 razy
Kontakt:

Czy ktoś jeszcze dziwnym trafem ma 2 aktywne kupony zniżkowe na koncie? xD

Przed kupnem nowego choice'a.
Obrazek

Po kupnie
Obrazek
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

mam 2 konta , na jednym za 5 euro mam kupon spowrotem , a na tym co bylo drozej(6euro) , kuponu brak .
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 42 razy

Założyłem nowe konto na humble bundle... Spróbowałem kupić marcowego bundla tą sama kartą co na starym koncie. Dodałem ją jako domyślny środek płatności. Wynik nie da się kupić bundla. Kupno bundla jako giftu domyślna płatnością nie przechodzi. Kupno bundla jako giftu po wybraniu opcji credit card i wpisaniu nr karty, daty ważnosci i Cv2 o dziwo spowodowało wyskoczenie okienka 3Dsecure, poprosilo o E-pin, przyszedł sms, wpisalem kodzik i co... czojsa sie dało kupić... Co to za patologia, że przypisanie karty podając jej numer date ważnosci i cv2 powoduje niemozliwość kupna bundla - bo nie wyskakuje to okienko 3d secure... a wprowadzenie tych samych danych z marszu powoduje aktywacje tego 3dsecure... Defakto dawniej wcale w humblebundle nie mialem nigdy tego 3dsecure... Jak widac coś mają zrypane i to mocno...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 62 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

pisalem do supportu o tym ze znikl mi kuponik i musialem zaplacic pelna kwote na marcowy choice, wrzocili na konto kupon chyba na 2 miesiace ze paczka widnieje mi za 5$ teraz, oddali kase za marcowy choice calosc (tylko nie wiem co z kluczami bo mialem odkryte juz a paczka znowu widnieje do kupna) i na koncie jeszcze widze kupon "$7 USD a month to sign up for Humble Choice for 2 months" :D nie no HB to sa jednak kozaki i zawsze tam support dawal rade, napisalem im ladna odpowiedz z podziekowaniami bo naprawde sie postarali. Moze docenili za ciagla subskrybcje choice od 2016 roku :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 17 razy

michall0 pisze: 9 mar 2023, o 01:24 tylko nie wiem co z kluczami bo mialem odkryte juz a paczka znowu widnieje do kupna
jakiś czas temu kupiłem u nich jakąś tam paczkę i nie odkryłem od razu wszystkich kluczy bo to co mnie nie interesowało wystawiłem i po chyba miesiącu ktoś kupił jakiś tam dodatek do Duke Nukem za 50gr... Okazało się przy odkryciu że kluczy brakło dla mnie i kupujący musiał czekać na klucz. Zapytałem co myślą na temat refunda za ten jeden klucz i odpisali że mogą mi oddać całość za Choica ale klucze zostaną dezaktywowane nawet jak je ktoś użył -ja czy ktoś inny... także sprawdź to bo moja wróżba jest pesymistyczna... Odpisałem więc że poczekam i za 2-3tygodnie dodali pulę brakujących kluczy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Luty byl dla mnie swietny, marzec kupa. Jak ktos chce skorzystac z choice marcowego za 6 euro to zapraszam na priv, szkoda zeby mi przepadla znizka na kwietniowy (bo przed kupnem lutowego dostalem ten na 3 miesiace), a moze ktos chcialby kupic ze znizka.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

poki co gre ktora aktywowalem wciaz mam :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Rzadko anulują natychmiast. Pewnie w przyszłym tygodniu już gry nie będzie.
Chyba że w końcu kupiłeś tę paczkę po obniżonej cenie? To wtedy może nie bardzo widzą sens cofnięcia, bo klucze masz przypisane do swojego konta hb.
Awatar użytkownika
Łowca

michall0 pisze: 9 mar 2023, o 01:24 na koncie jeszcze widze kupon "$7 USD a month to sign up for Humble Choice for 2 months"
A ile miesięcy wcześniej skorzystałeś z tego kuponu -teraz miał być drugi raz?

W innym poscie ktoś już napisał że mu anulowali klucz z konta steam do Edge of Etrnity oraz że kupił je na bazarku najpewniej ktoś odsprzedał mu z choice... i zrobił refunda jak Ty
-Twoje klucze są ok? -dodałeś coś do swojego konta czy wszystko odsprzedałeś?

Mi odpisali że mogą mi zrobić zwrot tak samo jak Tobie ale po dłuższej rozmowie wyszło na to że:
-jak oddadzą hasj to klucze zostano dezaktywoane
-mogę kupić jeszcze raz marcowego choice i dostane nowe klucze
-jak nie zrobię refunda to kupony przepadają bo ciągłość jest od lutego i jak w tym miesiącu nie kupię i nie skorzystam to kupon przepada
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

no jednak kody cofneli dostalem na steamie info o tym dzis :D wiec moge kupic po prostu paczke na nowo z nalozonym na koncie teraz prawidlowo kuponem znizkowym :P
Awatar użytkownika
Łowca

Ja z nimi jeszcze walczę bym mógł kupić drugiego choice, tak by uniknąć problemów ze sprzedanymi kluczami... Obecnie rozmawiam już z drugim konsultantem, ponoć szczebel wyżej 😎💪

"My name is Ashe and I'm a Senior Customer Support Ninja. I'll be helping you with your request from here."

NINJA SUPPORT tego jeszcze nie grali...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

salukilep pisze: 8 mar 2023, o 20:56Co to za patologia, że przypisanie karty podając jej numer date ważnosci i cv2 powoduje niemozliwość kupna bundla - bo nie wyskakuje to okienko 3d secure... a wprowadzenie tych samych danych z marszu powoduje aktywacje tego 3dsecure... Defakto dawniej wcale w humblebundle nie mialem nigdy tego 3dsecure... Jak widac coś mają zrypane i to mocno...
Mignęło mi gdzieś na reddicie że coś w HB pokiełbasili z tymi secure ostatnio
W każdym razie: u mnie karta (a może nawet więcej niż jedna... :gwizdany: ) przeszła gładziutko - ale dlatego bo była już wcześniej zapisana i wcześniej były z niej tam płacone zakupy. Wydaje mi się że działa to w ten sposób iż bank gdy widzi że tego typu transakcje były już wcześniej to przepuszcza gładko bez konieczności ekstra potwierdzania
Awatar użytkownika
Grafik
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Call of Duty Black Ops III Multiplayer Starter Pack dołączany do Humble Choice kupę lat temu widnieje w mojej bibliotece gier jako Black Ops III. Tak było zawsze, czy będę miał teraz dostęp do kampanii single player?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

tylko do multi
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Nowa paczka Scary Games to Play in the Dark: https://www.humblebundle.com/games/scar ... ay-in-dark

Zastanowię się czy nie wziąć pierwszego progu dla Propnight. Da się w to przyjemnie pograć z randomami?
ODPOWIEDZ