nie to jest wszystko dobrze - przed uzyciem kupon wazny do startu kwietniowego czojsa jesli go nie uzyjesz na bieżący miesiac to przepadaRedEvil pisze: 8 mar 2023, o 00:33 Czy ja dobrze widzę? Kupon był do April 4(4 kwietnia), a teraz sprawdzam mam napisane 2 Maj. Oni mają niezły burdel.
jakiś czas temu kupiłem u nich jakąś tam paczkę i nie odkryłem od razu wszystkich kluczy bo to co mnie nie interesowało wystawiłem i po chyba miesiącu ktoś kupił jakiś tam dodatek do Duke Nukem za 50gr... Okazało się przy odkryciu że kluczy brakło dla mnie i kupujący musiał czekać na klucz. Zapytałem co myślą na temat refunda za ten jeden klucz i odpisali że mogą mi oddać całość za Choica ale klucze zostaną dezaktywowane nawet jak je ktoś użył -ja czy ktoś inny... także sprawdź to bo moja wróżba jest pesymistyczna... Odpisałem więc że poczekam i za 2-3tygodnie dodali pulę brakujących kluczy.michall0 pisze: 9 mar 2023, o 01:24 tylko nie wiem co z kluczami bo mialem odkryte juz a paczka znowu widnieje do kupna
A ile miesięcy wcześniej skorzystałeś z tego kuponu -teraz miał być drugi raz?michall0 pisze: 9 mar 2023, o 01:24 na koncie jeszcze widze kupon "$7 USD a month to sign up for Humble Choice for 2 months"
Mignęło mi gdzieś na reddicie że coś w HB pokiełbasili z tymi secure ostatniosalukilep pisze: 8 mar 2023, o 20:56Co to za patologia, że przypisanie karty podając jej numer date ważnosci i cv2 powoduje niemozliwość kupna bundla - bo nie wyskakuje to okienko 3d secure... a wprowadzenie tych samych danych z marszu powoduje aktywacje tego 3dsecure... Defakto dawniej wcale w humblebundle nie mialem nigdy tego 3dsecure... Jak widac coś mają zrypane i to mocno...