BUG - jednorazowa wyszukiwarka na głównej stronie
Przetestowałem już na kilku przeglądarkach i wszędzie ten sam objaw:
1. Wpisujemy jakiś tekst w pole wyszukiwania po tytule - na przykład wyszukajmy dlc'ki do Forge of Gods wpisując "forg"
2. Wyszukujemy poprzez potwierdzenie enterem lub kliknięcie "lupki"
3. Chcemy wyszukać konkretniej dopisujemy do filtra np.: kolejną literkę - co da nam tekst "forge"
4. Wyszukiwarka i tak wyszukuje tekst który wpisaliśmy za pierwszym razem, nie ważne co tam już później wpiszemy
Jest to bardzo upierdliwe, bo za każdym razem chcąc wyszukać inny tytuł musimy odświeżać główną stronę, a co za tym idzie tracimy ustawienia wszystkich filtrów.
Bugi i błędy w Bazarze
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Błąd z wishlistą i synchronizacją z biblioteką steam.
Zakupiłem Runestone Keepera którego miałem na wishliście i aktywowałem go. Minęło 1.5 godziny. Zsynchronizowałem wishlistę oraz listę gier na salenautsach a potem na Bazarze. Runestone Keeper dalej pokazuje się mimo zaznaczenia opcji Pokaż tylko gry z wishlisty oraz Ukryj posiadane gry
Zakupiłem Runestone Keepera którego miałem na wishliście i aktywowałem go. Minęło 1.5 godziny. Zsynchronizowałem wishlistę oraz listę gier na salenautsach a potem na Bazarze. Runestone Keeper dalej pokazuje się mimo zaznaczenia opcji Pokaż tylko gry z wishlisty oraz Ukryj posiadane gry
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Zerkniesz, czy dodało ci grę do kolekcji na Salenauts?Xaxa pisze: Błąd z wishlistą i synchronizacją z biblioteką steam.
- Kontakt:
A kliknąłeś ten przycisk w ustawieniach? http://prntscr.com/eblaup
Jeśli tak, to potrzebuję info w następującym formacie:
Link do profilu Steam
Link do gry na Steamie, która jest w twojej kolekcji Salenauts, ale nie jest ukryta na Bazarze po synchronizacji.
Jeśli tak, to potrzebuję info w następującym formacie:
Link do profilu Steam
Link do gry na Steamie, która jest w twojej kolekcji Salenauts, ale nie jest ukryta na Bazarze po synchronizacji.
- Kontakt:
Bo je posiadasz w kolekcji na Salenauts. Objaśnienie - https://bazar.lowcygier.pl/site/instructions
Dziękiremike pisze:Bo je posiadasz w kolekcji na Salenauts. Objaśnienie - https://bazar.lowcygier.pl/site/instructions

- Podziękował: 0
- Kontakt:
Nie wiem jak te filtry działają, ale ewidentnie nie działają xD
Co jakiś czas wyszukuję gry, których nie mam i sortuję po cenie najniższej, tj szukam gierek po 50gr, gdy dojadę do wyższych cen to kończę poszukiwania. Zrobiłem dzisiaj z 3-4 takie rundy i za każdym razem odnajdywałem gry, których nie mam, a oferty zostały dodane np. 4dni temu. A powinienem już daną grę dzisiaj z 3razy widzieć.
Co jakiś czas wyszukuję gry, których nie mam i sortuję po cenie najniższej, tj szukam gierek po 50gr, gdy dojadę do wyższych cen to kończę poszukiwania. Zrobiłem dzisiaj z 3-4 takie rundy i za każdym razem odnajdywałem gry, których nie mam, a oferty zostały dodane np. 4dni temu. A powinienem już daną grę dzisiaj z 3razy widzieć.
- Kontakt:
Czytałem to 3 razy, ale nie rozumiem w czym problem. Czy mógłbyś dokładniej opisać co chcesz zrobić i co konkretnie dzieje się nie tak?taquito pisze: Nie wiem jak te filtry działają, ale ewidentnie nie działają xD
Zmieniliśmy sposób zliczania repa:
https://lowcygier.pl/administracja/nowy ... a-bazarze/
- Podziękował: 0
- Kontakt:
Szukam gier po 50gr sztuka, których nie mam. Wrzucam filtr na "ukryj posiadane gry" i sortuję cena "od najtańszych". Kupuję wszystko co jest za 50gr i tego nie mam. Po czym powtarzam operację, widzę faktycznie gry, których wcześniej nie było, ale w opisie oferty jest informacja, że została utworzona 4dni temu.remike pisze:Czytałem to 3 razy, ale nie rozumiem w czym problem. Czy mógłbyś dokładniej opisać co chcesz zrobić i co konkretnie dzieje się nie tak?taquito pisze: Nie wiem jak te filtry działają, ale ewidentnie nie działają xD
Zmieniliśmy sposób zliczania repa:
https://lowcygier.pl/administracja/nowy ... a-bazarze/
remike
Potrzebujemy możliwości anulowania transakcji już po przesłaniu kasy. Zdarzyło się, że klucz ode mnie był zużyty, odesłałem pieniądze, więc pasuje mieć możliwość anulowania.
No chyba, że jestem gupi i można to zrobić, ale nie wiem jak.

No chyba, że jestem gupi i można to zrobić, ale nie wiem jak.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Coś szukajka nie działa. Nie można kliknąć "lupy", tylko wybrać te polecane. Więc jeśli chce coś wyszukać czego nie ma w polecanych to nie ma szans. Tak samo wydaje mi się, że wcześniej polecane się scrollowały. A teraz jest tylko 5 wymienionych i tyle.