Mam 3 guest pass'y Shattered Horizon.
Jeśli ktoś jest chętny to poproszę o maila na priva.
Już nieaktualne, wszystkie rozdane.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Priv wysłany 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Hmm, mi pisze, że to Garry's Mode ^^ (nie wykorzystałem)Revan pisze: Ktoś bardzo chciał Zeno Clash, więc proszę :
https://www.humblebundle.com/gift?key=mXSXUcsApzWTBepy
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
I tak już wykorzystany. (nie przeze mnie)Szkeleton pisze:Hmm, mi pisze, że to Garry's Mode ^^ (nie wykorzystałem)Revan pisze: Ktoś bardzo chciał Zeno Clash, więc proszę :
https://www.humblebundle.com/gift?key=mXSXUcsApzWTBepy
- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Ciągle pijawki,nikt nawet głupiego "dzięki" nie potrafi napisać,może do administracji napisać aby ten dział był dostępny np. od 20 postów albo po prostu "hide" i tyle ale komu się chce :X
To nabiją posty i dalej będzie to samo :3
- Kontakt:
Do oddania 2 klucze steam do Enclave (pochodzą z rejestracji na stronie DLH) oraz 2 guest passy do Killing Floor. Chętnych zapraszam na PW.
Edit: oczywiście chodziło o guest passy, a nie gift passy.
Edit2: guest passy wyszły. Zostało Enclave.
Edit: oczywiście chodziło o guest passy, a nie gift passy.
Edit2: guest passy wyszły. Zostało Enclave.
Łapcie kluczyk steam do Magicka: Wizard Wars Alpha
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Zgarnąłem, dzięki!suchyd pisze: Łapcie kluczyk steam do Magicka: Wizard Wars Alpha
- Kontakt:
Mam 1 Guest pass do Killing Floor (ważny do 2 stycznia), Operation Flashpoint: Red River, Damnation i Jericho do oddania.
Kto pierwszy na pw, ten lepszy.
Edit: Wszystko poszło.
Kto pierwszy na pw, ten lepszy.

Edit: Wszystko poszło.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2013, o 22:40 przez masagrator, łącznie zmieniany 3 razy.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
ktoś już zabrałstachu19912 pisze: kluczyk do
Operation Flashpoint : Dragon Rising
Kod: Zaznacz cały
B2II8-Y4JFJ-HNZ8N

- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Kodzik do MM:DOC: