Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Nesus pisze: 1 maja 2020, o 19:09 Czyli Warsaw zostanie, reszta na Bazar... Spróbuję pauzę dać może dadzą zniżkę haha

Edit: Jak dla mnie za dużo symulatorów
symulatorów? czy strategii?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 170 razy
Podziękowania: 125 razy
Kontakt:

Tak, osobne klucze. Dla mnie świetny bundel :) 9 gier wziąłem od razu, nad jedną musiałem się namyśleć (gdyż szła na bazar). Bonusowa też mi podeszła, także nie żałuje :)
Ci użytkownicy podziękowali loginnuss za ten post:
pelikulas
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

loginnuss pisze: 1 maja 2020, o 19:53 Tak, osobne klucze. Dla mnie świetny bundel :) 9 gier wziąłem od razu, nad jedną musiałem się namyśleć (gdyż szła na bazar). Bonusowa też mi podeszła, także nie żałuje :)
Barco łatnie :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Nie będzie znowu gry niespodzianki do majowego za miesiąc?

z Train valley 2 jestem bardzo zadowolony : )
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 377 razy
Kontakt:

Armin pisze: 1 maja 2020, o 20:51 Nie będzie znowu gry niespodzianki do majowego za miesiąc?

z Train valley 2 jestem bardzo zadowolony : )
Prosto z FAQ:
"Will subscribers get bonus games every month moving forward?
At this time, we only have plans to release a bonus game in April."
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

O jezu jaki tragiczny xD
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Miesiac dobry dla milosnikow strategii/simow/moze symulacji, a reszta nie bardzo ma co szukac moze poza Horace, ale nie kazdemu musi sie podobac :P. Ja osobiscie polecam. Miesiac jest totalnie nie dla mnie. Ale moze sprawdze w koncu tego xcom 2, bo nigdy w zadnego nie gralem i chce poczuc moc tych memow https://imgur.com/lvWkoIW
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

DJSurprise pisze: 2 maja 2020, o 00:06 Ale moze sprawdze w koncu tego xcom 2, bo nigdy w zadnego nie gralem i chce poczuc moc tych memow https://imgur.com/lvWkoIW
Gdyby tam było 95%, a potem obrazek jak pudłuje - byłoby bardziej adekwatnie :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

XCom 2 super gra, ale już było... jakby dali dodatek War of the Chosen to lepiej by to wyglądało. Może odkupię na bazarku Warhammer 40,000 Gladius Relics of War jak znajdę po taniości, a tak poza tym nie widzę nic ciekawego.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Znalazłem w swoich zbiorach niewykorzystany giftlink to The Division. To było na Uplay, więc jak wyślę giftlink do siebie na maila to dostanę klucz, czy link gdzie na stałe już będę musiał mieć konto pod tym adresem?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

Mam do was prośbę Łowcy. Czy ktoś z was grał i jest w stanie coś mi powiedzieć o Neoverse i Mo:Astray(może Heave Ho). W sensie najbardziej zależy mi na opinii, ale grę też możecie mi opisać :D. Pytam, bo mam jeszcze parę wyborów i nie wiem co wybrać z tych trzech wybrać(czy cokolwiek z nich wybierać, czy bazarek)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

@Maikeru Heave Ho grałem właśnie po zakupie bundla i powiem, że byłem pozytywnie zaskoczony. Grałem z bratem w remote play i to było dobre ok 1.5h zabawy. Pomysł niby znany, bezwładność postaci, która daje dużo śmiesznych sytuacji, ale łączenie się z kimś i przechodzenie etapów jest zabawna i fajna :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 55 razy
Podziękowania: 126 razy
Kontakt:

Też polecam heave ho, świetna gra do śmiechu na local coopa lub remote play.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Refty pisze: 3 maja 2020, o 12:56 @Maikeru Heave Ho grałem właśnie po zakupie bundla i powiem, że byłem pozytywnie zaskoczony. Grałem z bratem w remote play i to było dobre ok 1.5h zabawy. Pomysł niby znany, bezwładność postaci, która daje dużo śmiesznych sytuacji, ale łączenie się z kimś i przechodzenie etapów jest zabawna i fajna :)
Heave Ho jest idealne do grania z kimś, najlepiej lokalnie ale Stem Remote Play też daje radę. Samemu to nie to samo. Natomiast Swords of Ditto z tej samej paczki i samemu i z kimś się fajnie przechodzi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

Raffael pisze: 3 maja 2020, o 14:16
Refty pisze: 3 maja 2020, o 12:56 @Maikeru Heave Ho grałem właśnie po zakupie bundla i powiem, że byłem pozytywnie zaskoczony. Grałem z bratem w remote play i to było dobre ok 1.5h zabawy. Pomysł niby znany, bezwładność postaci, która daje dużo śmiesznych sytuacji, ale łączenie się z kimś i przechodzenie etapów jest zabawna i fajna :)
Heave Ho jest idealne do grania z kimś, najlepiej lokalnie ale Stem Remote Play też daje radę. Samemu to nie to samo. Natomiast Swords of Ditto z tej samej paczki i samemu i z kimś się fajnie przechodzi.
Sword of Ditto już dodałem do konta, ale dalej nie wiem jak z Neoverse lub z Mo:Astray. Nie wyglądają źle, a pierwsza z tej dwójki mechaniką przypomina Slay the Spire(akurat jej nie mam, to może to będzie taki substytut xD),a druga ładnie wygląda jednak postać mi nie specjalnie przypada do gustu i niespecjalnie wiem czy warto się nim interesować
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Muszę w tym miesiącu odnowić roczną subskrypcję. Czy ktoś z Was płacił Revolutem? Kiedyś czytałem, że były z tym jakieś problemy, jak jest teraz?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Desolator pisze: 3 maja 2020, o 21:03 Muszę w tym miesiącu odnowić roczną subskrypcję. Czy ktoś z Was płacił Revolutem? Kiedyś czytałem, że były z tym jakieś problemy, jak jest teraz?
Bezpośrednio kartą Revolut nie da rady, bo to karta prepaid, a takie przy subskrypcji nie przechodzą. Jedyny sposób by nią zapłacić to podpiąć ją do Paypala i płacić paypalem z karty zamiast z salda.
Ci użytkownicy podziękowali Noir za ten post:
Desolator
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Albo podpiąć Revoluta pod Curve - tą kartą opłacisz wszystkie Humble Bundle od strzała.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Quoyque pisze: 3 maja 2020, o 22:47 Albo podpiąć Revoluta pod Curve - tą kartą opłacisz wszystkie Humble Bundle od strzała.
Podpisuję się pod tym, tak właśnie zapłaciłem za roczny pakiet.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 5 razy

Noir pisze: 3 maja 2020, o 21:46
Bezpośrednio kartą Revolut nie da rady, bo to karta prepaid, a takie przy subskrypcji nie przechodzą. Jedyny sposób by nią zapłacić to podpiąć ją do Paypala i płacić paypalem z karty zamiast z salda.
Tylko trzeba jeszcze pamiętać żeby wyłączyć automatyczne przeliczenie paypalowe. Paypal wykrywa, że revolut ma domyślnie funty i próbuje po gorszym kursie zamienić na nie z dolarów.
ODPOWIEDZ