symulatorów? czy strategii?Nesus pisze: 1 maja 2020, o 19:09 Czyli Warsaw zostanie, reszta na Bazar... Spróbuję pauzę dać może dadzą zniżkę haha
Edit: Jak dla mnie za dużo symulatorów
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Barco łatnieloginnuss pisze: 1 maja 2020, o 19:53 Tak, osobne klucze. Dla mnie świetny bundel9 gier wziąłem od razu, nad jedną musiałem się namyśleć (gdyż szła na bazar). Bonusowa też mi podeszła, także nie żałuje
![]()

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 377 razy
- Kontakt:
Prosto z FAQ:Armin pisze: 1 maja 2020, o 20:51 Nie będzie znowu gry niespodzianki do majowego za miesiąc?
z Train valley 2 jestem bardzo zadowolony : )
"Will subscribers get bonus games every month moving forward?
At this time, we only have plans to release a bonus game in April."
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Miesiac dobry dla milosnikow strategii/simow/moze symulacji, a reszta nie bardzo ma co szukac moze poza Horace, ale nie kazdemu musi sie podobac
. Ja osobiscie polecam. Miesiac jest totalnie nie dla mnie. Ale moze sprawdze w koncu tego xcom 2, bo nigdy w zadnego nie gralem i chce poczuc moc tych memow https://imgur.com/lvWkoIW

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 46 razy
- Kontakt:
Gdyby tam było 95%, a potem obrazek jak pudłuje - byłoby bardziej adekwatnieDJSurprise pisze: 2 maja 2020, o 00:06 Ale moze sprawdze w koncu tego xcom 2, bo nigdy w zadnego nie gralem i chce poczuc moc tych memow https://imgur.com/lvWkoIW

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
XCom 2 super gra, ale już było... jakby dali dodatek War of the Chosen to lepiej by to wyglądało. Może odkupię na bazarku Warhammer 40,000 Gladius Relics of War jak znajdę po taniości, a tak poza tym nie widzę nic ciekawego.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Znalazłem w swoich zbiorach niewykorzystany giftlink to The Division. To było na Uplay, więc jak wyślę giftlink do siebie na maila to dostanę klucz, czy link gdzie na stałe już będę musiał mieć konto pod tym adresem?
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Mam do was prośbę Łowcy. Czy ktoś z was grał i jest w stanie coś mi powiedzieć o Neoverse i Mo:Astray(może Heave Ho). W sensie najbardziej zależy mi na opinii, ale grę też możecie mi opisać
. Pytam, bo mam jeszcze parę wyborów i nie wiem co wybrać z tych trzech wybrać(czy cokolwiek z nich wybierać, czy bazarek)

@Maikeru Heave Ho grałem właśnie po zakupie bundla i powiem, że byłem pozytywnie zaskoczony. Grałem z bratem w remote play i to było dobre ok 1.5h zabawy. Pomysł niby znany, bezwładność postaci, która daje dużo śmiesznych sytuacji, ale łączenie się z kimś i przechodzenie etapów jest zabawna i fajna 

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Heave Ho jest idealne do grania z kimś, najlepiej lokalnie ale Stem Remote Play też daje radę. Samemu to nie to samo. Natomiast Swords of Ditto z tej samej paczki i samemu i z kimś się fajnie przechodzi.Refty pisze: 3 maja 2020, o 12:56 @Maikeru Heave Ho grałem właśnie po zakupie bundla i powiem, że byłem pozytywnie zaskoczony. Grałem z bratem w remote play i to było dobre ok 1.5h zabawy. Pomysł niby znany, bezwładność postaci, która daje dużo śmiesznych sytuacji, ale łączenie się z kimś i przechodzenie etapów jest zabawna i fajna![]()
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Sword of Ditto już dodałem do konta, ale dalej nie wiem jak z Neoverse lub z Mo:Astray. Nie wyglądają źle, a pierwsza z tej dwójki mechaniką przypomina Slay the Spire(akurat jej nie mam, to może to będzie taki substytut xD),a druga ładnie wygląda jednak postać mi nie specjalnie przypada do gustu i niespecjalnie wiem czy warto się nim interesowaćRaffael pisze: 3 maja 2020, o 14:16Heave Ho jest idealne do grania z kimś, najlepiej lokalnie ale Stem Remote Play też daje radę. Samemu to nie to samo. Natomiast Swords of Ditto z tej samej paczki i samemu i z kimś się fajnie przechodzi.Refty pisze: 3 maja 2020, o 12:56 @Maikeru Heave Ho grałem właśnie po zakupie bundla i powiem, że byłem pozytywnie zaskoczony. Grałem z bratem w remote play i to było dobre ok 1.5h zabawy. Pomysł niby znany, bezwładność postaci, która daje dużo śmiesznych sytuacji, ale łączenie się z kimś i przechodzenie etapów jest zabawna i fajna![]()
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Bezpośrednio kartą Revolut nie da rady, bo to karta prepaid, a takie przy subskrypcji nie przechodzą. Jedyny sposób by nią zapłacić to podpiąć ją do Paypala i płacić paypalem z karty zamiast z salda.Desolator pisze: 3 maja 2020, o 21:03 Muszę w tym miesiącu odnowić roczną subskrypcję. Czy ktoś z Was płacił Revolutem? Kiedyś czytałem, że były z tym jakieś problemy, jak jest teraz?
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Podpisuję się pod tym, tak właśnie zapłaciłem za roczny pakiet.Quoyque pisze: 3 maja 2020, o 22:47 Albo podpiąć Revoluta pod Curve - tą kartą opłacisz wszystkie Humble Bundle od strzała.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 5 razy
Tylko trzeba jeszcze pamiętać żeby wyłączyć automatyczne przeliczenie paypalowe. Paypal wykrywa, że revolut ma domyślnie funty i próbuje po gorszym kursie zamienić na nie z dolarów.Noir pisze: 3 maja 2020, o 21:46
Bezpośrednio kartą Revolut nie da rady, bo to karta prepaid, a takie przy subskrypcji nie przechodzą. Jedyny sposób by nią zapłacić to podpiąć ją do Paypala i płacić paypalem z karty zamiast z salda.