Tylko Classic ma mieć 10, oficjalnie tego planu nie będzie, więc piszą o 9.
Blasphemous jest świetne jeżeli chodzi o klimat i lore, ale mechanika platformowa jest zrealizowana dość niechlujnie. Ogólnie mi się podobała, ale więcej razy ginąłem z powodu niedokładnych skoków (kolce/przepaście to instakill i powrót do ostatnio odwiedzonego ołtarza) niż z ręki przeciwników. Bossowie niestety niezbyt wymagający ale i tak bawiłem się dobrze. A i jest więcej niż jedno zakończenie...
O ile prawdziwy to killer, dla mnie nawet lepszy nież ten z Codem crashem i spyro. Od dawna chciałem kupić Horizon Chase i xmorph, razem z overcooked 2 w święta nie będziemy chyba odchodzić od TV, nic tylko grać w co-opa w salonie a jedynie zmieniać gierki co jakiś czas.Seyonne pisze: Dokopałem się do tego tematu https://www.reddit.com/r/humblebundles/ ... or_humble/Napisano w nim, że przez jakiś czas wisiało to na stronce Humble
Dla mnie osobiście zestaw jedno AAA + reszta dobrych indyków jest lepszy od dotychczasowych paczek, ale pewnie będę w mniejszości. Z drugiej strony, jak to ma tak wyglądać to mogę równe dobrze nie kupować Humble Choice i odkupić za grosze gry na bazarze bo znając życie ludzie puszczą je poniżej 2zł za sztukę XD
A to teraz już nie będzie tak, że możesz w każdej chwili zapauzować subskrybcję i odpauzować, gdy Ci gry odpowiadają?Angrenbor pisze: Po prostu gdy early unlocki się spodobały wykładało się te 12$ i czekało kolejne miesiące na coś wartościowego. Nowa formuła narzuca kaganiec ciągłej subskrypcji by zachować jedyną sensowną opcję zakupu. Niby mam wgląd w to co będzie pełną zawartością paczki przed zakupem, ale patrząc po historii Monthly wątpiłem w to, że będzie to wyglądać tak samo: 2, góra trzy mocne tytuły mające sprzedać zestaw i zapychacze.
zlotywiking pisze:Normalna karta do konta Aliora. W przypadku próby kartą brata również karta do konta Santander. Więc tu nie problem. Zresztą tak jak pisałem paypal też odrzuciło.
Z prepeidami to wiem, że nie można używać. Zresztą przy Revolucie by mi raczej odrzuciło płatność od razu, a tutaj niby akceptuje, każe weryfikować telefon a dopiero później po sprawdzeniu przez ich support jest odrzucana.
Możesz skipować jak najbardziej. Tylko, że jak dla mnie to żadna frajda co miesiąc przez lata klikać pomiń i pewnie w którymś momencie albo o tym zapomnę albo od razu wypiszę się z subskrypcji. Ale to może ja jestem taki dziwny. Mało który indyk mnie interesuje poza tymi najgłośniejszymi tytułami i taki zestaw jak ten gdzie 70% to gry niezależne, o których nigdy nie słyszałem to po prostu gruz bundle. A za dużo jest gier od dużych studiów, w ktore chciałbym zagrać by tracić czas na takie popierdółki. Nawiasem mówiąc, z tego samego powodu darmówku od Epika też są w moim mniemaniu guzik warte. Osobiście wolałbym jakieś odrobinę nawet starsze starsze AAA bo nie kupuję nowości na premierę, ani tym bardziej preorderów i zazwyczaj i tak czekam do przeceny -75% na Steamie gdzie mam kasę z kart.
A jak podpiąłem revoluta pod kartę Curve to przeszło bez problemu.aves pisze: Mam ten sam problem już z 5 kart odrzuciło także podarowałem sobie.zlotywiking pisze:Normalna karta do konta Aliora. W przypadku próby kartą brata również karta do konta Santander. Więc tu nie problem. Zresztą tak jak pisałem paypal też odrzuciło.
Z prepeidami to wiem, że nie można używać. Zresztą przy Revolucie by mi raczej odrzuciło płatność od razu, a tutaj niby akceptuje, każe weryfikować telefon a dopiero później po sprawdzeniu przez ich support jest odrzucana.
Dwie ostatnie pozycje dla mnie jak znalazł, prosto z listy życzeńRabi-Ribi
ISLANDERS
Mega Man Legacy Collection 2
Hand of Fate 2
The Occupation
The Stillness of the Wind
Raffael pisze: Ponoć na 4chan wyciekła lista pozostałych gier z obecnie dostępnej paczki:
Dwie ostatnie pozycje dla mnie jak znalazł, prosto z listy życzeńRabi-Ribi
ISLANDERS
Mega Man Legacy Collection 2
Hand of Fate 2
The Occupation
The Stillness of the Wind
Źródło: https://yuki.la/v/483674793#p483677042