Ryzyk fizyk. Każde z tych DLC to około 1 złotówka. Próbowałem argentyńskim PayPalem, ale i tak wywala błąd. Dlatego jakby co to proszę o pomoc.
Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Na nuuvem co jakiś czas robią dobre promocje,a Assassiny chyba dwa dni temu ceny miały bardzo atrakcyjne.Codziennie jakieś inne tytuły otrzymują większe obniżki na 24h.
Moi drodzy, chciałbym kupić Football Manager 2016 na Nuuvem, ale nie wiem czy warto czy to w ogóle mozliwe (sam zakup i aktywacja)? No i nie widziałem na liście języków PL, więc nie wiem czy to błąd czy nie będzie w tej wersji PL. PP Polski mam, karte kredytową też oprócz tego nie wiem co jeszcze potrzebuje lub czy jest to możliwe. Ktos zorientowany pomoże?
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Lock.Zeuskk pisze: Moi drodzy, chciałbym kupić Football Manager 2016 na Nuuvem, ale nie wiem czy warto czy to w ogóle mozliwe (sam zakup i aktywacja)? No i nie widziałem na liście języków PL, więc nie wiem czy to błąd czy nie będzie w tej wersji PL. PP Polski mam, karte kredytową też oprócz tego nie wiem co jeszcze potrzebuje lub czy jest to możliwe. Ktos zorientowany pomoże?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Niestety nie wiem jak teraz, ale kiedyś nie miały (i też nie było opcji zakupu z polskim PP). Na steamdb nie widzę, żeby BR albo SA miały swoją wersję.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jeszcze kilka dni temu kupowalem na nuuvem broforce
dzisiaj chce kupic jakas gre i po potwierdzeniu platnosc na PP wywala mi info, że gra jest niedostępna w moim regionie
oczywiscie korzystam z hola (argentyna/brazylia)
cos sie zmienilo czy akurat gra ktora chce kupic ma jakies dodatkowe blokady?
mam na mysli alien isolation + season pass
dzisiaj chce kupic jakas gre i po potwierdzeniu platnosc na PP wywala mi info, że gra jest niedostępna w moim regionie
oczywiscie korzystam z hola (argentyna/brazylia)
cos sie zmienilo czy akurat gra ktora chce kupic ma jakies dodatkowe blokady?
mam na mysli alien isolation + season pass
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Tak ,obejsciem jest argentynski paypal tylko on dolicza sobie prowizje oraz nie wiem jak przelicza ale właśnie zakupiłem grę za 56reali a policzyło mnie prawie 59zł.Pewnie doszło przewalutowanie.Więc koszty już nie są aż tak atrakcyjne. Gra z prowizją wyniosła 64zł a kosztuje na nuuvem 56.
The Crew Complete Edition wyniosło 68.40 PLN + 5.51 prowizji PP
Kupował ktoś Europa Universalis IV albo Crusader Kings 2 same podstawki?
Bezproblemowa aktywacja? Jest może język polski?
Wiecie jak to jest z językiem polskim w tych grach? Na steamie jest informacja przy CK2, że język polski jest nieobsługiwany, ale wiem, że na pewno jest wersja polska na Steamie.
Czy tak samo jest z EU IV, czy nie ma polskiej wersji?
Wiecie jak to jest z językiem polskim w tych grach? Na steamie jest informacja przy CK2, że język polski jest nieobsługiwany, ale wiem, że na pewno jest wersja polska na Steamie.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
a toś mnie zaskoczył i to bardzo mileyutani pisze: Kupował ktoś Europa Universalis IV albo Crusader Kings 2 same podstawki?
ja właśnie kojarzę, że jak kiedyś patrzałem na stimie, to było info że tylko chyba 4 języki
zakładam, że z nuuvem może być problem na polski język, skoro gdzieś tam występuje
ciekaw jestem, czy jak się dorwie polskie EUIV lub CK2, a na to wrzuci DLC skąd inąd (nuuvem/ru/inny sklep nie polski) to czy język polski się straci
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Na Steam Workshop jest spolszczenie do EUIV od jednej z grup, ale nie testowałem. Oficjalnie to chyba brak.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =537685335
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =537685335
Posiadam CK 2 z humble bundle i miałem język polski od początku.Soul Reaver pisze:a toś mnie zaskoczył i to bardzo mileyutani pisze: Kupował ktoś Europa Universalis IV albo Crusader Kings 2 same podstawki?
ja właśnie kojarzę, że jak kiedyś patrzałem na stimie, to było info że tylko chyba 4 języki
zakładam, że z nuuvem może być problem na polski język, skoro gdzieś tam występuje
ciekaw jestem, czy jak się dorwie polskie EUIV lub CK2, a na to wrzuci DLC skąd inąd (nuuvem/ru/inny sklep nie polski) to czy język polski się straci
Dorzuciłem do tego DLC Collection z yuplay i mam teraz do wyboru polski i angielski. Nie wiem, czy reszta języków zniknęła, czy od początku miałem tylko te dwa.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
wiem, że to temat dotyczący Nuuvem, ale nie chcę zakładać osobnego, skoro już mówimy o CK2, a także jako uzupełnienie dla yutani
przeglądałem SteamDB w temacie CK2
coś mogło mi umknąć, ale zdaje się, że każda edycja (nawet RU) ma w sobie coś takiego: Crusader Kings II Polish
zakładam więc, że Polski jest dostępny wszędzie, pozostaje pytanie czy dobrze rozumiem co widzę
oraz o aktywację
i tu docieramy do pytania o podstawkę CK2 na nuuvem - nie wiem jak z aktywacją, bo nie wiem jaka wersja, ale chyba u ruskich jest taniej: http://yuplay.ru/product/14753347/
jest to niby ta wersja https://steamdb.info/sub/73013/info/
stąd moje pytanie (bo chciałem już wcześniej wrzucić to do koszyka, a dziś chyba ostatnia szansa):
czy info ze steamdb "This package is only purchasable in specified countries" oznacza jakiś problem z aktywacją klucza u nas?
coś mogło mi umknąć, ale zdaje się, że każda edycja (nawet RU) ma w sobie coś takiego: Crusader Kings II Polish
zakładam więc, że Polski jest dostępny wszędzie, pozostaje pytanie czy dobrze rozumiem co widzę

i tu docieramy do pytania o podstawkę CK2 na nuuvem - nie wiem jak z aktywacją, bo nie wiem jaka wersja, ale chyba u ruskich jest taniej: http://yuplay.ru/product/14753347/
stąd moje pytanie (bo chciałem już wcześniej wrzucić to do koszyka, a dziś chyba ostatnia szansa):
czy info ze steamdb "This package is only purchasable in specified countries" oznacza jakiś problem z aktywacją klucza u nas?
Ta wersja, o której piszesz ma region blocka (rus z yuplay) i nie aktywujesz jej normalnie u nas na Steamie.Soul Reaver pisze: wiem, że to temat dotyczący Nuuvem, ale nie chcę zakładać osobnego, skoro już mówimy o CK2, a także jako uzupełnienie dla yutani
zakładam więc, że Polski jest dostępny wszędzie, pozostaje pytanie czy dobrze rozumiem co widzęoraz o aktywację
Dużo większa szansa, że zadziała CK2 z nuuvem (cena ok 15-16 zł).
Jeżeli interesują Cię DLC, to polecam DLC Collection z yuplay za ok. 26 zł. Sam kupiłem i nie było problemów z aktywacją (w przeciwieństwie do podstawki).
Gdybyś się zdecydował na podstawkę z nuuvem, to daj znać na forum jaki był efekt. Zwykle jeśli da się coś kupić przez Holę i polskiego paypala to działa bez problemu.