[PC] Team Fortress 2
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Ja tylko na głównym, póki co się tylko chyba wróciło (albo prawie, albo jakiś grosz do przodu) więc szału nie ma. Większość skinów chyba już w ogóle potaniała do takiego poziomu, że szkoda gadać 

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Pewnie będzie podobnie jak z CS GO z tym, że skrzynki po operacji już raczej nie będą dropić. Wtedy skrzynki jak i skiny z czasem powinny mocno podskoczyć. W tym tygodniu 3 skrzynki u mnie, ale ceny coraz mniej ciekawe. Za 2 tygodnie pewnie obie będą już poniżej 10 centów (poczekam z pół roku na lepszą cenę)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Players who own an Invasion Community Update Coin will also receive exclusive Invasion cases as random drops., czyli niestety random drop.
http://www.teamfortress.com/invasion/
- Kontakt:
Po 4 godzinach wpadała skrzynka (7 item dziś). 6e na plus. Udało mi sie akurat na 3 min przed wysypem i spadkiem ceny.
Gdyby, były kontrakty i gwarantowany drop skrzynki/skina/kosmetyka to bym kupił na pare altów. Szkoda, że skopali tą operację, miałem nadzieję na co opa coś ala jak z robotami.
Gdyby, były kontrakty i gwarantowany drop skrzynki/skina/kosmetyka to bym kupił na pare altów. Szkoda, że skopali tą operację, miałem nadzieję na co opa coś ala jak z robotami.
A te skrzynki ze satarej operacji Gun Mettle Cosmetic Case,The Concealed Killer Weapons Case i The Powerhouse Weapons Case zaczely sie dropic bez kontraktu czy po prostu nikt ich nie kupuje ? bo cena ladnie spadla ,
a moze one wchodza w ten niedzielny drop 7 itemek dla tych c wykupili Invasion Community Update Pass ?
a moze one wchodza w ten niedzielny drop 7 itemek dla tych c wykupili Invasion Community Update Pass ?
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Pytanie totalnego nowicjusza - zacząłem właśnie swoją przygodę z TF2, kupiłem Invasion Community Update Pass, aktywowałem, dostając Invasion Community Update Coin. Wystarczy tylko tyle, żeby liczyć na drop skrzynek w trakcie gry?
- Kontakt:
Tak.
Jest ich 5 czy 6 z czego normalnie dostępne są 4 w wyszukiwarce serverów. Aby je odblokować trzeba skasować plik hudanimations.txt (tf2/hl2/scripts).
Dropi nowa skrzyna, warta obecnie 1e + (mi zeszła za 89 centów).
Na starcie dostaje się1 kontrakt (np na mapie eyeaduct, której nie ma i trza ręcznie wpisywać koth_viaduct_event i wbić na server valve z max 24 graczami). Dodatkowe kontrakty pojawią się po zabiciu bosa na danej mapie (ja ubiłem wielkie oko na eyeaduct i za niego dostałem skrzynkę). Za kontrakt na kille wpadł eventowy szit.
Merasmus jest na mapie koth_lakeside_event
Ostatnio zmieniony 30 paź 2015, o 20:25 przez warhameron, łącznie zmieniany 1 raz.