Platynowa Kolekcja [CDProjekt]

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

GoresPL pisze: 9 gru 2024, o 17:56 \Ma ktoś może więcej info odnośnie wydawnictwa cd project w Czechach ?
Mam takie wydanie STALKERa w "platynie". W środku masz czeskie premierowe wydanie gry, na 99% bez języka polskiego a nawet angielskiego. Obwoluta praktycznie 1:1 jak w PL - jedynie na grzbiecie Czesi stosują napisy odwrócone w stosunku do rynku polskiego czy zachodniego, nie ma też numeracji. Jak chcesz mogę wrzucić foty.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 19 razy
Podziękowania: 35 razy
Kontakt:

generau_futerau pisze: 15 cze 2022, o 15:02
Drzazga pisze: 15 cze 2022, o 13:09
generau_futerau pisze: 14 cze 2022, o 14:27 Cześć wszystkim, mam pytanie bardziej związane z zakupami, lecz dział pchli targ wygląda na martwy, zresztą i tak nie mogę w nim pisać (nie wiem czy nie mam dostępu przez zbyt nowe konto czy został całkiem zamknięty) - wiele lat temu zakupiłem antologię Blizzard po "okazyjnej" cenie, gry przyszły oryginalne i nowe, lecz w jakiejś czeskiej edycji w cienkich pudełkach bez obwoluty. Płyty przepakowałem do normalnych wymiarowo pudełek (z drobną modyfikacją okładek) ale ból braku obwoluty co jakiś czas nawraca.

Stąd mam pytanie czy ktoś posiada i byłby gotów samą obwolutę antologii Blizzarda sprzedać po rozsądnej cenie (bądź co bądź to tylko kawałek tektury, tak do 25zł)? Najlepiej w Warszawie lub okolicach, żebym mógł odebrać osobiście.
Oj powiem Ci szczerze cieżka sprawa będzie. Mi się trafiło całkowicie przypadkiem (głupi ma zawsze szczęście). Otóż w podstawówce/gimnazjum uznałem sobie młody ja "Hmm a po co mi ta obwoluta wywalę ją... fajniej te 3 gry wyglądają bez niej na półce"... kilkanaście lat później oto ja zbieram sobie platynową kolekcję i ubolewam nad tym, że wywaliłem kiedyś tą obwolutę, a ceny antologii blizzard są nie małe i to używanej aktualnie... No cóż. Kupiłem sobie jakiś zestaw gier i WIELKIM FARTEM Pani nadesłała mi 3 gry w tejże właśnie obwolucie. Takie szczęście wielkie na mnie spadło. Jak kiedyś bym dorwał to na pewno będę o Tobie pamiętać. Jedynie co na ten moment mogę dla Ciebie zrobić to zeskanować tą obwolute w drukarce i podesłać foty skanu, żebyś sobie chociaż mógł zrobić customowe pudełko.
Byłbym niezmiernie wdzięczny za te skany w wysokiej jakości, obu stron i brzegów jeśli się uda!
Wiem, że szybko odpisałem xD Ale zeby te skany miały sens to musiałbym odkleić ostrożnie obwolutę i wtedy dopiero skanować. Inaczej bez zamknięcia skanera bedzie słabizna. A odklejać średnio mi sie to widzi bo ryzyko xd
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Cześć :) Czy udało ci się znależć 94 i 100 numer ?:)
ODPOWIEDZ