Moim zdaniem lipa + 25$ dolarowy próg to jakiś żart. Mogliby sobie darować.muniek1555 pisze: no nareszcie coś fajniutkiego
https://www.humblebundle.com/games/band ... le_index_3
dla mnie bomba co prawda
ENSLAVED™: Odyssey to the West Premium Edition, PAC-MAN Championship Edition DX i Project CARS już posiadam ale pozostałe 4 gry czyli: Impact Winter, Little Nightmares, 11-11 Memories Retold i Get Even to wszsytko gry z mojej listy życzeń no nareszcie porządny kundel:D
I to wszystko zakupione za jedyne 5,56$
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 286 razy
- Podziękowania: 90 razy
- Kontakt:
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
SAO FB + God Eater 2 za 15$ dla mnie spoko. Dopłacić 10$ do Tekkena 7 też nie wydaje się złą opcją, bo raczej przez jakiś czas nie będzie taniej niż te 10$. Wydaje mi się, że całkiem niezłe ceny, ale ostatnio nie śledziłem aż tak okazji i może się mylę patrząc na to jak ludzie hejtują te dwa ostatnie progi.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
A kto by nie chciał całości za dolara

Mimo powtórek to jest całkiem ok bandel, chociaż szkoda, że nie dali Ni No Kuni 2 w ostatnim progu - wtedy bym brał chętniej, a tak to tylko BTA.
Może to sygnał, że będzie w monthly

- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
kurde, akurat jak jest ciekawy BTA to zapomniałem o wtorkowym bundlu, mści się to że wyłączyłem przypomnienie na komórce bo już taki gruz dawali że już mi się nie chciało nawet zaglądać i przerzuciłem się na monthly.
A teraz BTA za 9$ się nie opyla :/ Cóż, czekać na powtórki bundle'a w przyszłym roku, jest w co grać
A teraz BTA za 9$ się nie opyla :/ Cóż, czekać na powtórki bundle'a w przyszłym roku, jest w co grać

Wydaje mi się że zaraz na starcie było coś koło 8,5, także wiele nie wzrosło.TheLastJedi pisze: kurde, akurat jak jest ciekawy BTA to zapomniałem o wtorkowym bundlu, mści się to że wyłączyłem przypomnienie na komórce bo już taki gruz dawali że już mi się nie chciało nawet zaglądać i przerzuciłem się na monthly.
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
tuchaj pisze:Wydaje mi się że zaraz na starcie było coś koło 8,5, także wiele nie wzrosło.TheLastJedi pisze: kurde, akurat jak jest ciekawy BTA to zapomniałem o wtorkowym bundlu, mści się to że wyłączyłem przypomnienie na komórce bo już taki gruz dawali że już mi się nie chciało nawet zaglądać i przerzuciłem się na monthly.
Że co człowieku ja zaraz po starcie zakupiłem drugi próg za 5,46$. Duplikaty które miałem sprzedałem i wyszło mnie koło 11 zł za Impact Winter, Little Nightmares, Get Even i 11-11 Memories Retold bo tych 4 gier nie miałem. Dla mnie najlepszy kundel od dłuższego czasu bo faktycznie HB ostatnio daje takie ścierwo że szok.
Ale opłaca się obserwować o 20 we wtorki bo cena bazowa drugiego progu to zawsze 6$.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
tuchaj pisze:Wydaje mi się że zaraz na starcie było coś koło 8,5, także wiele nie wzrosło.TheLastJedi pisze: kurde, akurat jak jest ciekawy BTA to zapomniałem o wtorkowym bundlu, mści się to że wyłączyłem przypomnienie na komórce bo już taki gruz dawali że już mi się nie chciało nawet zaglądać i przerzuciłem się na monthly.
na starcie było tradycyjnie 6$ od tej kwoty zaczynają, nastepnie w kilka minut wzroslo powyzej 6 a przez nastepne 10 minut cena byla ponizej 6, sam zlapalem za 5,79 a bylo ciut nizej
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Próg dolarowy spoko, drugi w sumie też, ale pewnie te gierki jeszcze będzie można złapać w tych cenach, chociaż nie widziałem chyba 11-11 memories w bundlu.
Trzeci to już taka sredniawka, a co do Tekkena to dobra cena póki co.
Trzeci to już taka sredniawka, a co do Tekkena to dobra cena póki co.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Zara wielkanoc, to tanio się wyposażysz w season pass i całość może ci wyjść i tak taniej, niż jakbyś kupił golda bezpośrednio z ubi z kodem na 20% (no chyba że cenę golda obniżą jeszcze bardziej).
Fajne te monthly i unlocki z poprzedniego - lubię takie bandle, kiedy tylko 1 gierka mi nie pasuje, a wszystko inne dodaje się do sztima.
Origins polecam