Ja zakładam, że to jest Core Game DLC.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 170 razy
- Podziękowania: 125 razy
- Kontakt:
https://www.humblebundle.com/store/prom ... le_index_2
Zbuduj własny bundle THQ czyli maksymalnie 5 gier (spośród kilkunastu) do wyboru i maksymalnie 85% zniżki. Duży wybór i myślę, że coś przygarnę.
Zbuduj własny bundle THQ czyli maksymalnie 5 gier (spośród kilkunastu) do wyboru i maksymalnie 85% zniżki. Duży wybór i myślę, że coś przygarnę.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Tak, tylko tradycyjnie przypominam że ceny już są pokazane z uwzględnieniem 75% zniżki
Więc dobierając pięć gier wymaksujesz zniżkę z 75% do 85%... czyli tylko dodatkowe 10% z całkowitej ceny podstawki. Mega kokosy to nie będą.
Więc dobierając pięć gier wymaksujesz zniżkę z 75% do 85%... czyli tylko dodatkowe 10% z całkowitej ceny podstawki. Mega kokosy to nie będą.
- Podziękował: 85 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Właśnie też patrzę, aż dziw, że nie ma newsa bo ceny fajne.loginnuss pisze: https://www.humblebundle.com/store/prom ... le_index_2
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
czy ktoś grał w Smoke and Sacrifice i moglby podzielić się wrazeniami? bo tylko ta gra mnie zainteresowala z obecnego bundla ale nie wiem czy warta odkupienia za kilkanascie zl, może by zaczekać i trafi do bundlestars
U Ruskich było wiele razy po ~ 10 zł i mniej i to w oficjalnej dystrybucji, więc dawanie kilkanaście złotych za zakup od resellera to za dużo. A gra dla mnie nie jest nawet warta 5 zł - katastrofalny grind surowców i powolny postęp rozgrywki. Nie ma możliwości regeneracji zdrowia nawet w "bazie"/miejscu zapisu, więc za każdym razem jak stracimy trochę zdrowia (a w dalszej części o to nie trudno) to musimy zbierać surowce i wrócić się do bazy by wytworzyć napój przywracający zdrowie.
Pod każdym względem gorsze od Dont't Starve czy też Crashlands.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Revan pisze:U Ruskich było wiele razy po ~ 10 zł i mniej i to w oficjalnej dystrybucji, więc dawanie kilkanaście złotych za zakup od resellera to za dużo. A gra dla mnie nie jest nawet warta 5 zł - katastrofalny grind surowców i powolny postęp rozgrywki. Nie ma możliwości regeneracji zdrowia nawet w "bazie"/miejscu zapisu, więc za każdym razem jak stracimy trochę zdrowia (a w dalszej części o to nie trudno) to musimy zbierać surowce i wrócić się do bazy by wytworzyć napój przywracający zdrowie.
Pod każdym względem gorsze od Dont't Starve czy też Crashlands.
ok dzięki w takim razie sobie podaruję te gre na dzień dzisiejszy
swoją drogą kiedyś przy wtorkowym bundlu to tu w tym temacie były dwie trzy strony zapisane a teraz lipa
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Założyciele Humble Bundle odchodzą po 10 latach prowadzenia go: https://www.gamesindustry.biz/articles/ ... -exclusive
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Jakoś ciężko uwierzyć, choć rosnąca popularyzacja bundli..."The business is doing amazingly well; 2018 was our best year, and 2019 is off to our best start ever.
Tym bardziej nie wygląda to na dobrowolne odejście. Cóż, zobaczymy."But we found somebody who's better for taking the business to new heights in the future than we are."
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Humble Monthly ma ponad 400.000 subskrybentów:
http://jobs.humblebundle.com/careersWe have raised $145 million for charity and counting for amazing charities like the Red Cross, Child's Play and EFF. And we now have over 400,000 subscribers to our Humble Monthly.
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
no nareszcie coś fajniutkiego
https://www.humblebundle.com/games/band ... le_index_3
dla mnie bomba co prawda
ENSLAVED™: Odyssey to the West Premium Edition, PAC-MAN Championship Edition DX i Project CARS już posiadam ale pozostałe 4 gry czyli: Impact Winter, Little Nightmares, 11-11 Memories Retold i Get Even to wszsytko gry z mojej listy życzeń no nareszcie porządny kundel
:D
I to wszystko zakupione za jedyne 5,56$
https://www.humblebundle.com/games/band ... le_index_3
dla mnie bomba co prawda
ENSLAVED™: Odyssey to the West Premium Edition, PAC-MAN Championship Edition DX i Project CARS już posiadam ale pozostałe 4 gry czyli: Impact Winter, Little Nightmares, 11-11 Memories Retold i Get Even to wszsytko gry z mojej listy życzeń no nareszcie porządny kundel

I to wszystko zakupione za jedyne 5,56$