Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Pogubiłem się, ale w każdym razie kolejny minus dla HB ;x
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

Niriles pisze: Czyli co, jednak się dostanie?
Ja to rozumiem tak że - jeśli dostałeś info na maila o promo i zdążyłeś z niego skorzystać w ten czy inny sposób PRZED otrzymaniem maila wyjaśniającego że to była pomyłka to HB obiecuje że weźmie to na klatę i mimo wszystko ci da tę gierkę za darmo (przy czym jeśli kupiłes gifta to musisz go przypiąć do swojego konta z promocją)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Taką odpowiedź dostałem, na żądanie refunda.

This is a mass response to all users who have received an email in regards to Kingdom Come Deliverance being provided as a free game when purchasing a 3 month subscription. If this ticket doesn't address your questions or concerns please don't hesitate to let me know as I will be happy to help out!

Hi there,

Thanks so much for getting in touch with us. I want to express my sincerest apologies for the issues or confusion this promotional email may have caused. I am happy to offer some clarification as well as some additional information that I hope is helpful.

We have sent out an email erroneously to users that may not have qualified for the promotion to receive Kingdom Come Deliverance. One of the qualifying factors for this promotion was that you needed to not already be an active subscriber. This is a type of promotion we try out from time to time for select users, and we are always working to find great promotions for everyone whenever we can. If you in fact did not receive this promotion at all and are just inquiring about it, I am terribly sorry as we can only extend this offer to users who did receive the email for their personal account! I apologize that in this case we clearly missed the mark as we are making adjustments to make sure this doesn't happen in the future.

Going forward, if you did receive the promotion email we will uphold the promotion for your account! All you will need to do is make the purchase of the 3 month subscription and apply the gift subscription to your account (do not gift to a friend). Please keep in mind this offer is only for users who personally received the email, and not forwarded from a friend!

Here are some frequently asked questions and answers that may help out:

Q: I am already subscribed. Do I get Kingdom Come Deliverance automatically?
A: Unfortunately, no as the purchase needs to be made during the promotion time-frame!

Q: Why did I get an email stating I wasn't eligible after the initial promotion email?
A: This was sent out to users who already had a multi-month subscription as this was what determined eligibility. As stated above, you can go ahead and make your purchase during the promotion time-frame and apply the gift subscription to your account to maintain your eligibility!

Q: What if I already purchased the 3 month subscription plan before being informed I wasn't eligible?
A: Worry not! As long as you made your 3 month subscription plan purchase and applied it to your account during the promotion you will be eligible!

Q: The subscription plan is a gift. Can I gift it to a friend or another user?
A: No, the subscription plan is a gift intentionally, but will need to be applied to your personal account to be eligible to receive the promotion!

Q: I am already a subscriber who has X months left on my subscription. Do I get the 3 months added on top?
A: Yes you will receive the 3 months on top of your current subscription!

Q: I qualified, made the purchase, and applied it to my account but haven't received Kingdom Come Deliverance yet. Why?
A: We will be rolling out the rewards for the promotion on October 23, 2018 (specific time TBD).

Once again, I want to wholeheartedly apologize for how confusing and potentially frustrating this ordeal has been. Thanks so much for working with us with your unwavering patience! As always if you have any questions or concerns don't hesitate to reach out to me!

Sincerely,

Wygląda, że dadzą... ale pojechali... strzał w obie stopy z obrzyna:D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Ja dopiero teraz dostałem tę ofertę z Kingdom Come, więc sprawdźcie jeszcze raz skrzynki :mrgreen: . Tym razem w mejlu jest dopisek: Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

@Kashfinder

Ja taki dopisek w mailu miałem już te dwa dni temu, jeszcze zanim zaczęli kombinować.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Niriles pisze: @Kashfinder

Ja taki dopisek w mailu miałem już te dwa dni temu, jeszcze zanim zaczęli kombinować.

Też taki dopisek miałem (nie miałem suba na monthly). Skoro wysyłają wszystkim, to się chyba opamiętali. Każdy nawet kto ma suba i wykupi dodatkowe 3 miechy dostanie gre.

Q: I am already a subscriber who has X months left on my subscription. Do I get the 3 months added on top?
A: Yes you will receive the 3 months on top of your current subscription!
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

A ja nie dostalem nic, ani poprzedniej promocji na Monthly, ani na Kingdom Come, moze dlatego ze poprzedni monthly byl moim pierwszym. ;) Albo bo mnie tam nie lubią.

/Edit: Jasny gwint, zapomnialem aktywować gry z tamtego Monthly, poza oddanym ATS.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

A jak się wykupiło na 3 m-ce w tym jeden gratis ostatnio to też można przedłużyć i dostać grę?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Jeśli dostałeś maila to chyba tak ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Taki trochę dickmove z ich strony. Dostałem maila, ale wezmę z obrzydzeniem xD
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

warhameron pisze: Jeśli dostałeś maila to chyba tak ?
Dostałem tylko że na drugie konto zapasowe gdzie nie mam subskrypcji a kupiłem tylko jednego monthly;p
Na główne konto przyszło coś takiego Don't miss this exclusive offer! When you purchase three months of Humble Monthly you'll get $15 in Humble Store credit.

ale niedługo potem wysłali kolejnego ,że to pomyłka...
Ostatnio zmieniony 20 paź 2018, o 14:41 przez ¢я07¢н37, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Tak z ciekawości...
Kupiłem (?) dzisiaj grę na HB i PO ZAKUPIE dostałem info, że ten zakup wymaga podlinkowania konta Steam. Jaka jest pewność, że ten "prezent" KCD też nie będzie wymagał linkowania konta? I co to właściwie oznacza, skoro Steam już nie pozwala aktywować gry bezpośrednio na zlinkowanym koncie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

buck pisze: Tak z ciekawości...
Kupiłem (?) dzisiaj grę na HB i PO ZAKUPIE dostałem info, że ten zakup wymaga podlinkowania konta Steam. Jaka jest pewność, że ten "prezent" KCD też nie będzie wymagał linkowania konta? I co to właściwie oznacza, skoro Steam już nie pozwala aktywować gry bezpośrednio na zlinkowanym koncie?
Pisali, że Kingom przyjdzie na maila (1 wersja)
Kingdom Come: Deliverance will be granted via email on Tuesday, October 23. Offer expires October 22, 2018 at 11:59pm PT.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

no ale przecież nie napisali, że przyjdzie klucz? Zresztą nigdy nie przysyłali kluczy. Tylko linki do przypisania do konta.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Podlinkowanie konta oznacza możliwość zakupu i dostęp do klucza, on nie jest nigdzie automatycznie przypisywany, możesz zrobić z nim co chcesz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

To promo to [niecenzuralne słowo] ze strony Humbla. Ja wiem, że to wszystko po to by ludzie znów zaczęli subować, no ale prosto w twarz robią jakąś nieuczciwą promocję według własnego widzimisię :D
Zamiast nagrodzić tych co ich wspierają od miesięcy lub lat to dadzą taką okazję tym co po pierwsze nigdy nie kupowali lub jakiegoś jednego Monthly kupili, a dwa, ze i tak tylko NIEKTÓRYM :D
Ja np. nigdy nie kupowałem kilkumiesięcznego bundla, a nigdzie takiego kuponu na Kingdoma nie mam, przez co ból pupy jest :p

W porównaniu do Humbla z 2015 roku to tu jakiś kabaret, jeszcze robią nadzieję ludziom, a potem mail, że jednak nie zasługujesz na to xD
Albo ogólne dla wszystkich promocje albo w ogóle, tak to jakiś % się cieszy, a reszta wnerwia, że na jakiej zasadzie ich to nie obejmuje :P
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Dostałem to promo na 3 kontach, 2 z nich nieużywane od roku ponad, jedno z nich z aktywna subskrypcja comiesięczną (tylko raz w tym roku nie wziąłem monthly na nim).
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

warhameron pisze:
Pisali, że Kingom przyjdzie na maila (1 wersja)
Kingdom Come: Deliverance will be granted via email on Tuesday, October 23. Offer expires October 22, 2018 at 11:59pm PT.
co tyrzeba kupic zeby dostac kingdoma za free?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Recu pisze: To promo to [niecenzuralne słowo] ze strony Humbla. Ja wiem, że to wszystko po to by ludzie znów zaczęli subować, no ale prosto w twarz robią jakąś nieuczciwą promocję według własnego widzimisię :D
Zamiast nagrodzić tych co ich wspierają od miesięcy lub lat to dadzą taką okazję tym co po pierwsze nigdy nie kupowali lub jakiegoś jednego Monthly kupili, a dwa, ze i tak tylko NIEKTÓRYM :D
Ja np. nigdy nie kupowałem kilkumiesięcznego bundla, a nigdzie takiego kuponu na Kingdoma nie mam, przez co ból pupy jest :p

W porównaniu do Humbla z 2015 roku to tu jakiś kabaret, jeszcze robią nadzieję ludziom, a potem mail, że jednak nie zasługujesz na to xD
Albo ogólne dla wszystkich promocje albo w ogóle, tak to jakiś % się cieszy, a reszta wnerwia, że na jakiej zasadzie ich to nie obejmuje :P
Ale tak samo było z promo na 20 i 25$. NIe pierwsze i nie ostatnie takie zagranie. Imo rocznego więcej nie wezmę i teraz jeśli już to będę się bawił na 2-3 konta, co by wyrwać okazję...

@pelikulas

Teraz to nie wiem czy to promo działa czy nie. Jeśli dostałeś maila z promo w czwartek i kupiłeś nawet jak przez pomyłkę ci wysłali maila to niby dadzą. Teraz jak dostałeś maila to niby też (ale z nowej fali promo żaden alt nie dostał, więc nie wiem na pewno)
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

To humblre smieszne, od początku istnienia nigdy nie dostałem znizki na zaden bundel, a tu ludzie mają 66% znizki na montly, darmowe gry za kupienie 3 miesiecy montly... mi nic nigdy szmaciury nie wysłali takiego :(
ODPOWIEDZ