Co przez to rozumiesz?mori pisze: nowy Fanatical Strategy Kundel
https://www.fanatical.com/en/bundle/fan ... egy-bundle
calkiem spoko, jak komus zalezy na Royal Heroes, to chyba sie lepiej spieszyc, bo sie ruskowi moze odwiedziec
(McSnake pewnie bedzie pamietal dyskusje z devem o Mechdefenderze)
Fanatical - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
dev RH, to ten sam co Mechdefendera, ktory sie wycofywal z greenligh bundli (w sensie nie dosylal kluczy po tym, jak jego gry powchodzily na sztim, bo 'I changed my mind', 'I calculated, it would ruin me' i cala masa podobnych uzasadnien) i w przyszlosci mial w ogole sie juz w bundle nie bawic, bo 'I will not work for cents' . Oczywiscie wszystkie watki na grach pokasowane, ludzie pobanowani, ale na SG pewnie jeszcze wisza (przynajmniej innych)
Ale wiesz, ze większość gier tego deva była już bundlowana i nie było problemu z kluczami? I nie mówię o greenlight bundlach, ale typowo steamowych.mori pisze: dev RH, to ten sam co Mechdefendera, ktory sie wycofywal z greenligh bundli (w sensie nie dosylal kluczy po tym, jak jego gry powchodzily na sztim, bo 'I changed my mind', 'I calculated, it would ruin me' i cala masa podobnych uzasadnien) i w przyszlosci mial w ogole sie juz w bundle nie bawic, bo 'I will not work for cents' . Oczywiscie wszystkie watki na grach pokasowane, ludzie pobanowani, ale na SG pewnie jeszcze wisza (przynajmniej innych)
W bundlu mieliśmy już ConflictCraft, Super Sport Surgery, Control Craft 2, Control Craft 3, wszystko od tego samego deva. Royal Heroes to jego 5 bundlówka z 7 gier.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Dev jest niepoważny i zmienia często zdanie. Nawet jak coś napisze, to za dwa dni potrafi zmienić zdanie, skasować posty i udawać, że nie było tematu.Revan pisze:Ale wiesz, ze większość gier tego deva była już bundlowana i nie było problemu z kluczami? I nie mówię o greenlight bundlach, ale typowo steamowych.mori pisze: dev RH, to ten sam co Mechdefendera, ktory sie wycofywal z greenligh bundli (w sensie nie dosylal kluczy po tym, jak jego gry powchodzily na sztim, bo 'I changed my mind', 'I calculated, it would ruin me' i cala masa podobnych uzasadnien) i w przyszlosci mial w ogole sie juz w bundle nie bawic, bo 'I will not work for cents' . Oczywiscie wszystkie watki na grach pokasowane, ludzie pobanowani, ale na SG pewnie jeszcze wisza (przynajmniej innych)
W bundlu mieliśmy już ConflictCraft, Super Sport Surgery, Control Craft 2, Control Craft 3, wszystko od tego samego deva. Royal Heroes to jego 5 bundlówka z 7 gier.
Nie lubimy takich devów, którzy wrzucają gry do GL bundli, obiecują klucze steam, a potem kluczy nie wysyłają, bo im się zwyczajnie odwidziało.
Ja mam jego 6/7 gier z czego 4 z bundli i żadnych problemów z nimi nie miałem. Z tego co mówicie to problem dotyczył tylko i wyłącznie bundla greenlightowego a nie tych stricte steamowych.
Ogólnie taka dygresja, ale praktycznie od czasu Steam Direct przestałem dostawać powiadomienia na Groupees o kluczach steamowych greenlightowych gier a dawniej to było regularne, że kilka w miesiącu wpadło. Tak jakby Steam Direct wyparł wcześniejsze postanowienia albo devsi zaprzestali wydawanie gier z greenlighta.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 18 razy
pewnie miks obu. pod koniec zeszlego rokusam napisalem do jednego deva i 2 dni pozniej wszyscy dostali klucz
ale duza czesc co miala wyjsc to juz wyszla, reszta pewnie porzucona albo dev sie wypial (ale sa wyjatki)

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Nowy bundel na fanatical
https://www.fanatical.com/en/bundle/fan ... ogyFantasy
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Fajny bundle ;p Cena ok, tylko szkoda że większość już mam na płytach a reszta mnie nie interesuje, jedynie HoAE i Etherlords 1 & 2 (porysowana płytaoxymetazolini pisze: Nowy bundel na fanatical

Drakensanga (taki Dragon age) gorąco polecam ^^
Two worlds II (taki skyrim) też super, ale bywa za darmo na dlh
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Gemcraft też coś u nich lubi w bundlach lądować (był niedawno + był z rok temu po raz pierwszy w bundlu właśnie u nich)
Fajny bundle, ale jak wyżej - albo w bibliotece steam albo na płytach mam większość bundla. Większość też była już bundlowana/rozdawana (jak pisał kolega powyżej).
Fajny bundle, ale jak wyżej - albo w bibliotece steam albo na płytach mam większość bundla. Większość też była już bundlowana/rozdawana (jak pisał kolega powyżej).
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
Aczików ma w cholerę i wiele z nich trzeba faktycznie zdobywać, czyli ok, mogą wpaść przypadkiem podczas gry, ale często trzeba rozgrywać poziom konkretnie pod kątem aczika. Natomiast dla mnie GemCraft zawsze będzie wyjątkowy w kontekście steama itd (czyli np. obecności na tym forum
), bo właśnie ze względu na tą grę zarejestrowałem się na stimie i kupiłem ją w pełnej cenie. Przyczyna - ograłem wszystkie poprzednie GemCrafty, a ten GC był już zbyt obciążający dla mojego kompa, by grać w niego w przeglądarce (+ wersja stimowa od razu oferuje bonusy, za które w przeglądarce i tak trzeba było zapłacić).
Potwierdzam też, że acziki były przynajmniej od 3 lat - bo wtedy tą grę zakupiłem i od początku miałem acziki. Pierwszy bundel wg ITAD był w grudniu '15, więc na pewno były wtedy acziki. Swoją drogą, nie wiedziałem, że tak szybko po zakupie trafił do bundla :/ Inna rzecz, że niewiele po zakupie zaczęła się letnia wyprzedaż ... (std 10EUR, na wyprzy 5EUR, flash deal 3,40EUR, no cóż, przepłaciłem)

Potwierdzam też, że acziki były przynajmniej od 3 lat - bo wtedy tą grę zakupiłem i od początku miałem acziki. Pierwszy bundel wg ITAD był w grudniu '15, więc na pewno były wtedy acziki. Swoją drogą, nie wiedziałem, że tak szybko po zakupie trafił do bundla :/ Inna rzecz, że niewiele po zakupie zaczęła się letnia wyprzedaż ... (std 10EUR, na wyprzy 5EUR, flash deal 3,40EUR, no cóż, przepłaciłem)

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 46 razy
- Kontakt:
https://www.fanatical.com/en/bundle/nemesis-bundle-8
Nowy Nemesis, jajec nie urywa
Nowy Nemesis, jajec nie urywa
Mimo wszystko jest całkiem niezły, ostatni próg wiadomo, że był do wyrwania za grosze w HB, ale część z pozostałych gier na oko jest całkiem smakowita. Może się skuszę.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Jak ktoś nie ma A.R.E.S. Extinction Agenda to warto wydać tego euracza. Gra nie jest długa, ale przyjemna i dynamiczna. W drugim progu nieźle prezentuje się Original Journey, jak znajdę za drobne na bazarku to chętnie odkupię 

Szału ten bundel nie robi, współczynnik opłacalności niższy niż w poprzednich Nemesisach. Pewnie i tak się skuszę, ale satysfakcja znacząco mniejsza niż zawsze.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Fairy Fencer F Advent Dark Force wraz ze wszystkimi DLC i cala zawartoscia Delux ponad 90% taniej za 3,39 eu:
https://www.fanatical.com/en/bundle/fai ... deluxe-set
https://www.fanatical.com/en/bundle/fai ... deluxe-set