Pochwal się nowym zakupem

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

tak jak ja kupilem dla siebie stare glosniki sb 5.1 za 2.33zl ;D bynajmniej dla zwyklego zjadacza chleba , tfu nawet dla ludzi znajacych sie na wszelkich promocjach marketowych - nie jest mozliwe kupienie takiego czegos ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Tak tanich rzeczy w Tesco nie widziałem jeszcze na oldstockach, no może poza grami i jakimiś *klikklak*. Sporo rzeczy przecenionych są też powystawowe.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Obrazek

Na pierwszym planie SCYTHE MUGEN 4 (SCMG-4000), a pod spodem i7-4790K 4.40GHz BOX 8MB LGA1150 :macha:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Kupiłem dziś:
Zaginięcie Ethana Carter'a za 29,99 zł (Saturn),
i Gaz Guzzlers Extreme za 8,99 zł (Tesco).

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

FatPL pisze: Obrazek

Na pierwszym planie SCYTHE MUGEN 4 (SCMG-4000), a pod spodem i7-4790K 4.40GHz BOX 8MB LGA1150 :macha:
kolejny co nie potrafi kabli w obudowie ułożyć
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

vlodek2532 pisze: kolejny co nie potrafi kabli w obudowie ułożyć
kolejny, który komentuje, a nie zdaje sobie sprawy etapu montowania sprzętu :E
ważne, żeby sobie pohejtować :trollface:
rbj
Awatar użytkownika
rbj
Predator
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Obrazek

Nowe słuchawki do telefonu :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

W końcu wymieniłem stary monitor na coś współcześniejszego.
Obrazek
LG 23MP65HQ-P na IPS. Niby nic spektakularnego, ale jak dla mnie różnica spora :)
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

vlodek2532 pisze:
FatPL pisze: Obrazek

kolejny co nie potrafi kabli w obudowie ułożyć
moze ma za krótki? u mnie tak bylo i musialem puscic po plycie kolo slotu pcie, bo zeby wystarczylo tak jak sa otwory w obudowie to kabelek z 12v do procka musialby miec z 80cm, a mial moze 60... na hama doslownie pare cm brakowalo u mnie....
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@pelikulas - ostatecznie tak właśnie było, domontowałem do płyty grafike R9 i nie było opcji aby puścić bokiem, a chcąc puścić za płytą i od góry wczepić było dokładnie tak, jak opisujesz, brakło 2-3centy. Wydaje mi się, że to wina obudowy, w której po raz pierwszy spotkałem się z położeniem zasilacza na dole skrzynki, ale za to mega udogodnieniami na górnej płycie, gdzie jest włącznik, panele usb, miejsce do podłączenia dysku etc. (SILENTIUMPC Brutus M25 Pure Black USB3.0).
pzdr
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Obrazek
Zdjęcia budy bez niczego nie chciało mi się robić :P
Póki co tyle się odebrało części z nowego kompa, reszta dojdzie w pierwszych dniach przyszłego tygodnia.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

vlodek2532 pisze: kolejny co nie potrafi kabli w obudowie ułożyć
Różnie może być. Mi też kabla zasilającego procesor brakło z 3 cm, to musiałam puścić go innym górnym przepustem za płytą główną.
FatPL pisze: @pelikulas - ostatecznie tak właśnie było, domontowałem do płyty grafike R9 i nie było opcji aby puścić bokiem, a chcąc puścić za płytą i od góry wczepić było dokładnie tak, jak opisujesz, brakło 2-3centy. Wydaje mi się, że to wina obudowy, w której po raz pierwszy spotkałem się z położeniem zasilacza na dole skrzynki, ale za to mega udogodnieniami na górnej płycie, gdzie jest włącznik, panele usb, miejsce do podłączenia dysku etc. (SILENTIUMPC Brutus M25 Pure Black USB3.0).
pzdr
Teraz większość (jak nie wszystkie) obudowy mają miejsce na zasilacz na dole obudowy - ale zasilacz montuje się wiatrakiem do dołu - pobiera zimne powietrze powietrze z zewnątrz, zamiast cieplejszego z wnętrza obudowy i wyrzuca na zewnątrz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Moje piątkowe zakupy ;) klawiatura RoccaT Arvo -gamingowa i stosunkowa mała od standardowych przez pozbycie się strzałek i zestawu przycisków z pgn up,home itp. Wszystko przełącza się klawiszem mode ,a pozostałe klawisze pojawiaja się na klawiaturze numerycznej,bardzo wygodne rozwiązanie jak ktoś ma mało miejsca na biurku jak ja;).

Na 2 ostatnich zdjęciach podkładka pod mysz firmy A4tech w wersji XL. Od razu wybrałem i kupiłem,bo podkładka Galiathusa firmy Razer jest pomyłką przynajmniej cenową. Uważam ,że ta podkłądka stanowi dużą wartość jakościową. Jak najbardziej polecam;). Przydaje się jak ktoś projektuje w grafice i popyka w gierki. Wygoda i ergonomia jak najbardziej :)

edit sergeron: usunięte zdjęcia za tagi w zdjęciach

EDIT : jakiś kretyn zaczął się bawić tagami na tiny pic. To nie JA dodałem obraźliwe tagi,ale przepraszam za głupotę czyjąś mimo wszystko.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2015, o 13:09 przez Kamell, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Cebulactwo zaległe, nie wiem czy już czegoś nie powtarzam :E
Nowy obraz mapy bitowej.jpg
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: Cebulactwo zaległe, nie wiem czy już czegoś nie powtarzam :E
Najlepszy zakup -> Disciples: Sacred Lands Gold :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Kupiłem wczoraj na steamie fight the dragon
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Hemiq pisze:
pelikulas pisze: Cebulactwo zaległe, nie wiem czy już czegoś nie powtarzam :E
Najlepszy zakup -> Disciples: Sacred Lands Gold :trollface:
Dobra gierka - była w Clicku chyba 10 lat temu za 6,50 zł :E
Edycja: 12 lat temu :trollface:
mwk
Awatar użytkownika
mwk
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Kontakt:

Też miałem tę grę z tej gazetki. : P Ogólnie mam całą serię na płytach - mnie ta seria się strasznie spodobała. Podczas ostatniej wyprzedaży na STEAMie zastanawiałem się, czy nie kupić całej serii, ale też kupiłem tylko Disciples: Sacred Lands.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

dorwał listę oldstocków w Tesco i na cały kraj w promocji z gier jest tylko stalowa seria za 9 zł, pomarańczowa kolekcja klasyki za 9 zł, chociaż mam tutaj tylko Bioshocka i Kane and lyncha, ale pewnie więcej ich będzie (obydwie non steam, stare bardzo), pierwsze MW za 9, dodatki do MW3 za 4,99 zł. Edycje Premium Games oza 24,9 zł (pojedyncze tytuły, nie jestem w stanie określić jakie to tytuły bo mam jakieś skrótowce), Starcraft 1 - 14,90, Warcraft 3 - 14,90 zł (ale to chyba tylko w moim tesco). Mam też Broken Sword 3 BOX za 4,49 zł, pewnie chodzi o bardzo stare wydanie w klasycznym dużym kartonie, które akurat jest w moim Tesco w magazynie od wielu lat :E Nic ciekawego więcej nie widzę. Z akcesoriów dla graczy to myszki canyon za 19 zł, kierownica Manta ruchowa-bezprzewodowa (gówno straszne) za 22,49 zł, Manta isports za 59 zł, akcesoria do xbox360 w promocji, konsole ręczne overmax w promocji, karta pamięci PS2 za 1,99 zł, głośniki genius za 19,25 zł (stare, 2.0), podkładki pod myszkę za 0,99 zł najzwyklejsze badziewiaki, podkładka pod mysz z podkładką pod nadgarstek 4,87 zł, pokrowiec targus na laptopa za 19,25 zł, kable HDMI tesco value za kilka zł i parę innych dupereli i gier typu barbie, disney dostępnych tylko w moim sklepie. W każdym sklepie mogą być lokalne promocje.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

To jeszcze powiedz, który Tesco jest tym Twoim :E
ODPOWIEDZ