Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
tak jak ja kupilem dla siebie stare glosniki sb 5.1 za 2.33zl ;D bynajmniej dla zwyklego zjadacza chleba , tfu nawet dla ludzi znajacych sie na wszelkich promocjach marketowych - nie jest mozliwe kupienie takiego czegos 

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Tak tanich rzeczy w Tesco nie widziałem jeszcze na oldstockach, no może poza grami i jakimiś *klikklak*. Sporo rzeczy przecenionych są też powystawowe.
moze ma za krótki? u mnie tak bylo i musialem puscic po plycie kolo slotu pcie, bo zeby wystarczylo tak jak sa otwory w obudowie to kabelek z 12v do procka musialby miec z 80cm, a mial moze 60... na hama doslownie pare cm brakowalo u mnie....
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
@pelikulas - ostatecznie tak właśnie było, domontowałem do płyty grafike R9 i nie było opcji aby puścić bokiem, a chcąc puścić za płytą i od góry wczepić było dokładnie tak, jak opisujesz, brakło 2-3centy. Wydaje mi się, że to wina obudowy, w której po raz pierwszy spotkałem się z położeniem zasilacza na dole skrzynki, ale za to mega udogodnieniami na górnej płycie, gdzie jest włącznik, panele usb, miejsce do podłączenia dysku etc. (SILENTIUMPC Brutus M25 Pure Black USB3.0).
pzdr
pzdr
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Różnie może być. Mi też kabla zasilającego procesor brakło z 3 cm, to musiałam puścić go innym górnym przepustem za płytą główną.
Teraz większość (jak nie wszystkie) obudowy mają miejsce na zasilacz na dole obudowy - ale zasilacz montuje się wiatrakiem do dołu - pobiera zimne powietrze powietrze z zewnątrz, zamiast cieplejszego z wnętrza obudowy i wyrzuca na zewnątrz.FatPL pisze: @pelikulas - ostatecznie tak właśnie było, domontowałem do płyty grafike R9 i nie było opcji aby puścić bokiem, a chcąc puścić za płytą i od góry wczepić było dokładnie tak, jak opisujesz, brakło 2-3centy. Wydaje mi się, że to wina obudowy, w której po raz pierwszy spotkałem się z położeniem zasilacza na dole skrzynki, ale za to mega udogodnieniami na górnej płycie, gdzie jest włącznik, panele usb, miejsce do podłączenia dysku etc. (SILENTIUMPC Brutus M25 Pure Black USB3.0).
pzdr
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Moje piątkowe zakupy
klawiatura RoccaT Arvo -gamingowa i stosunkowa mała od standardowych przez pozbycie się strzałek i zestawu przycisków z pgn up,home itp. Wszystko przełącza się klawiszem mode ,a pozostałe klawisze pojawiaja się na klawiaturze numerycznej,bardzo wygodne rozwiązanie jak ktoś ma mało miejsca na biurku jak ja;).
Na 2 ostatnich zdjęciach podkładka pod mysz firmy A4tech w wersji XL. Od razu wybrałem i kupiłem,bo podkładka Galiathusa firmy Razer jest pomyłką przynajmniej cenową. Uważam ,że ta podkłądka stanowi dużą wartość jakościową. Jak najbardziej polecam;). Przydaje się jak ktoś projektuje w grafice i popyka w gierki. Wygoda i ergonomia jak najbardziej
edit sergeron: usunięte zdjęcia za tagi w zdjęciach
EDIT : jakiś kretyn zaczął się bawić tagami na tiny pic. To nie JA dodałem obraźliwe tagi,ale przepraszam za głupotę czyjąś mimo wszystko.

Spoiler:pokaż
Na 2 ostatnich zdjęciach podkładka pod mysz firmy A4tech w wersji XL. Od razu wybrałem i kupiłem,bo podkładka Galiathusa firmy Razer jest pomyłką przynajmniej cenową. Uważam ,że ta podkłądka stanowi dużą wartość jakościową. Jak najbardziej polecam;). Przydaje się jak ktoś projektuje w grafice i popyka w gierki. Wygoda i ergonomia jak najbardziej

edit sergeron: usunięte zdjęcia za tagi w zdjęciach
EDIT : jakiś kretyn zaczął się bawić tagami na tiny pic. To nie JA dodałem obraźliwe tagi,ale przepraszam za głupotę czyjąś mimo wszystko.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2015, o 13:09 przez Kamell, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Też miałem tę grę z tej gazetki. : P Ogólnie mam całą serię na płytach - mnie ta seria się strasznie spodobała. Podczas ostatniej wyprzedaży na STEAMie zastanawiałem się, czy nie kupić całej serii, ale też kupiłem tylko Disciples: Sacred Lands.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
dorwał listę oldstocków w Tesco i na cały kraj w promocji z gier jest tylko stalowa seria za 9 zł, pomarańczowa kolekcja klasyki za 9 zł, chociaż mam tutaj tylko Bioshocka i Kane and lyncha, ale pewnie więcej ich będzie (obydwie non steam, stare bardzo), pierwsze MW za 9, dodatki do MW3 za 4,99 zł. Edycje Premium Games oza 24,9 zł (pojedyncze tytuły, nie jestem w stanie określić jakie to tytuły bo mam jakieś skrótowce), Starcraft 1 - 14,90, Warcraft 3 - 14,90 zł (ale to chyba tylko w moim tesco). Mam też Broken Sword 3 BOX za 4,49 zł, pewnie chodzi o bardzo stare wydanie w klasycznym dużym kartonie, które akurat jest w moim Tesco w magazynie od wielu lat
Nic ciekawego więcej nie widzę. Z akcesoriów dla graczy to myszki canyon za 19 zł, kierownica Manta ruchowa-bezprzewodowa (gówno straszne) za 22,49 zł, Manta isports za 59 zł, akcesoria do xbox360 w promocji, konsole ręczne overmax w promocji, karta pamięci PS2 za 1,99 zł, głośniki genius za 19,25 zł (stare, 2.0), podkładki pod myszkę za 0,99 zł najzwyklejsze badziewiaki, podkładka pod mysz z podkładką pod nadgarstek 4,87 zł, pokrowiec targus na laptopa za 19,25 zł, kable HDMI tesco value za kilka zł i parę innych dupereli i gier typu barbie, disney dostępnych tylko w moim sklepie. W każdym sklepie mogą być lokalne promocje.