Wasze początki ze Steamem

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 416 razy
Kontakt:

Konto założyłem dokładnie 29 kwietnia 2011, pierwszą grą był Dark Messiah Multiplayer z CDA. Byłem wtedy taki nieogarnięty, że nie wiedziałem, że mam do niego kod w pudełku i potem jeszcze go aktywowałem, żeby dodał mi singla :E . Pierwszą grą jaką kupiłem w sklepie Steam był Portal 2 na jakiejśtam wyprzedaży w 2012. Do dzisiaj udało mi się uzbierać 294 gier, a liczba ciągle rośnie. Nie wiem, jak udało mi się uzbierać taką liczbę w ciagu 3 lat, nawet pamiętam nadal, kiedy kupowałem pierwsze gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Mój początek ze Steam zaczął się 5 kwietnia 2011roku kiedy to zakupiłem grę Worms Reloaded , potem długi czas nic, raz a tu jakiś Alan Wake czy Just Cause 2 Z CDA :D , potem jakoś się to rozkręciło i na dzień dzisiejszy mogę się pochwalić biblioteką steam z zawartością 285gier i ciągle rośnie ;) wczoraj na letniej wyprzedaży zakupiłem grę Papers, Please oraz System Shock 2. Jedyny minus mojej przygody ze steam jest małe spaczenie psychiczne dotyczące tego że wolę nawet zapłacić więcej za grę na steam niż kupić ją taniej bez steam ... no ale cóż fajnie jest patrzeć jak ma się coraz więcej gier , ale czasami trzeba się powstrzymać i kupić wersje no steam ;) , już widzę jak w przyszłości zobaczę jak moje dziecko będzie miało steam z paroma grami i powiem " synku ja też jak byłem mały to miałem chcesz zobaczyć " a on później " O_O z kąt masz tyle gier, dasz to konto" XD , życzę miłych wakacji i fajnych gier na steam bądź nie ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Oj pamiętam to jak dziś xD Humble Origin Bundle. Zachłysnąłem się za jakie pieniądze można kupić dobre tytuły i tak na początku na bundlach jechałem aż odkryłem Łowców Gier :) I teraz w bibliotece 150+ tytułów. W domu mam słabego neta, ale w akademiku 100/100 więc i jakoś też tak poszło, że zacząłem kupować wersje cyfrowe :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

tez jakos od origin bundla zaczalem :D chyba pierwszy moj bundel kupiony :D no a dzisiaj 400 gier prawie :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja konto założyłem w 2005(czasy podstawówki). Zakupiłem wtedy Counter Strike 1 Anthology(CS 1.6, CZero i inne) pudełkowe za 50zł. Większość znajomych wtedy w to grała - jedna z najlepszych gier tamtych lat :)
ODPOWIEDZ