$5187.71
Games owned 493
Games not played 322 (65%)
Hours spent 696.5h
Ile jest wart twoje konto steam
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
16 maja - $839.45
16 czerwca - $2179.38 (+ $43,22 / dzień)
11 sierpnia - $3240.38 (+ $18,95 / dzień)
Przed summer sale kupiłem nowego kompa także stanowczy brak kasy na nowe giereczki.
16 czerwca - $2179.38 (+ $43,22 / dzień)
11 sierpnia - $3240.38 (+ $18,95 / dzień)
Przed summer sale kupiłem nowego kompa także stanowczy brak kasy na nowe giereczki.
Zamiast się licytować kto ma wię... ekhm... kto więcej wydał, zróbcie może zawody kto ma więcej gier a wydał najmniej, przynajmniej byłoby zgodnie z ideą Łowców Gier (czyt. oszczędnych graczy)
Poza tym, nie wiem jak Wy ale ja raczej nie afiszowałbym się nazwą konta ze steam i tym ile wydałem na gry. Nigdy nie wiadomo kto takie informacje zbiera i czy nie szuka "wartościowych kont" które można by przechwycić 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Przecież te dane są publiczne - inaczej skrypt nie mógłby ich policzyć. Każdy może policzyć sobie wartość dowolnego publicznego konta. A to jest warunkiem korzystania z wielu serwisów np. Steamgifts, czy tf2outpost, wiec chcąc nie chcąc, musisz mieć je upublicznione. Pamiętaj, że to kwota wyliczona wg obecnych cen na Steamie, a gry łowców pochodzą z dzisiątek źródeł - bundle'i, pudełek, sklepów, wymian i transakcji prywatnych między łowcami, więc faktyczne kwota jest właściwie nie do policzenia, a przynajmniej wymagałaby masy pracy.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Ja akurat sobie prowadzę zestawienie tego ile już wydałem na gry
Nie wiem tylko czy jest się czym chwalić ;P Staram się nie wychodzić z ceną za grę powyżej 10zł. Póki co wszystkie, które mam i nie są kupione na bundlach mniej więcej po tyle wychodzą.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Tylko, że takie konto można odzyskać w ciągu 3 dni max a do tego trzeba znać nick name do logowania a nie ten wyświetlany, no chyba, że ktoś ma taki sam i tu i tuamigarulez pisze: Zamiast się licytować kto ma wię... ekhm... kto więcej wydał, zróbcie może zawody kto ma więcej gier a wydał najmniej, przynajmniej byłoby zgodnie z ideą Łowców Gier (czyt. oszczędnych graczy)Poza tym, nie wiem jak Wy ale ja raczej nie afiszowałbym się nazwą konta ze steam i tym ile wydałem na gry. Nigdy nie wiadomo kto takie informacje zbiera i czy nie szuka "wartościowych kont" które można by przechwycić

z ciekawosci sprawdzilem..... 2080,06 E.... nawet nie mialem pojecia ile kasy na to poszlo ;p
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
A to jej pieniądze wydajesz? Wstydziłbyś się!

My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: 3115,13€
- Games owned: 323
- Hours spent: 615.7h