Forumowy turniej w grze Mirror's Edge - wygraj Payday 2!

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Też mam ten błąd. Skasowałem całego save, myślałem że to coś pomoże. Po zalogowaniu, przenosi do okienka z wyborem nicku, a bo wybraniu go wyskakuje okienko "Sprawdz poprawność email i hasła blablabla". Tylko jak wpisze umyślnie złe hasło, to wtedy to okienko wyskakuje od razu, a nie po wyborze nicku. :/ A miałem dzisiaj wbijać czas.
Tutaj dodaje czas z wersji offline, ze złym nickiem, ale nie mogę się zalogować. :( Dodaje głownie dla giveawaya, czas nawet nie jest do TOP10, więc mam nadzieje że administracja uzna.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =179723569
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Fikoblin pisze: Też mam ten błąd. Skasowałem całego save, myślałem że to coś pomoże. Po zalogowaniu, przenosi do okienka z wyborem nicku, a bo wybraniu go wyskakuje okienko "Sprawdz poprawność email i hasła blablabla". Tylko jak wpisze umyślnie złe hasło, to wtedy to okienko wyskakuje od razu, a nie po wyborze nicku. :/ A miałem dzisiaj wbijać czas.
Tutaj dodaje czas z wersji offline, ze złym nickiem, ale nie mogę się zalogować. :( Dodaje głownie dla giveawaya, czas nawet nie jest do TOP10, więc mam nadzieje że administracja uzna.
Zapoznaj się z regulaminem zabawy. Twój nick z Origina nie jest poprawny.

@PiccoloPL Nie trzeba przechodzić singla, wystarczy tutorial. Potem dwa poprzednie place i już trzeci jest odblokowany.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Vector pisze: @PiccoloPL
Spróbuj usunąć swój stary profil z komputera i zacząć grać z czystym kontem.
Ścieżka do sejwa to mniej więcej Moje Dokumenty/EA Games/Mirror's Edge i tam już powinieneś gdzieś znaleźć plik z rozszerzeniem .dat.
Się zastosowałem i podziałało, za co jeszcze raz dziękuję.
Fikoblin pisze: Też mam ten błąd. Skasowałem całego save, myślałem że to coś pomoże. Po zalogowaniu, przenosi do okienka z wyborem nicku, a bo wybraniu go wyskakuje okienko "Sprawdz poprawność email i hasła blablabla". Tylko jak wpisze umyślnie złe hasło, to wtedy to okienko wyskakuje od razu, a nie po wyborze nicku. :/ A miałem dzisiaj wbijać czas.
Ale ja dobrze rozumiem, że ty chcesz to ID (nick)przez grę zmienić? ID zmień przez Origin potem pousuwaj sejwy i się zaloguj wtedy ci się powinno dobre ID wyświetlić a gra działać.

To, że bez singla działa to wiem, ale gry jeszcze nie skończyłem i od nowa z 2h muszę przechodzić i to tyle.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

PiccoloPL pisze: Trzeba sejwy usunąć, zaraz pod tym postem ktoś mi poradził jak to załatwić i działa. Tylko tryb single od nowa muszę grać.
Już to zrobiłem i dalej pisze, że nie można grać pod nickiem Lowca_KartofeleK
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

@petras_36
Wiem, że jest zły. Ale nie mogę się zalogować by ustawić poprawny.

@PiccoloPL
Nie. Już dawno zmieniłem nick na Lowca_Fikoblin za pomocą linku podanego przez remika. Nawet grałem w pierwszy dzień konkursu, ale miałem słaby czas i go nie wysłałem. Dzisiaj rano próbowałem się zalogować w grze, ale był błąd że serwery EA nie odpowiadają. Po południu już miałem błąd od razu, że "Upewnij się czy email i hasło itd." czyli błąd przy źle wpisanym haśle. No to skasowałem save i próbuje się zalogować ponownie. Loguje mnie (bo wyskakuje okienko z wyborem nicku, w którym mam do wyboru Lowca_Fikoblin), ale kiedy na niego klikam wyskakuje błąd z hasłem. Czyli zalogowało mnie (poprawnie), ściągnęło listę nicków z serwera, po wybraniu odpowiedniego nagle gra sobie myśli że się źle zalogowałem... :/
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

To jest błąd po stronie EA. Wczoraj też działy się jakieś cuda, zniknęła mi cała lista "przyjaciół", potem się pojawiła z jakimiś dziwnymi wpisami, a wreszcie wszystko wróciło do normy. Nie ma rady, trzeba czekać aż to naprawią :(
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

ehh ja tez się nie mogę zalogować, nawet zrobiłem nowe konto i dalej nic
Awatar użytkownika
Łowca

No świetnie, czasu można zgłaszać do jutra do 15, a niektórzy pracują i ostatni wieczór został by popróbować a tutaj gra nie działa.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Czasy można zgłaszać do niedzieli. Zapisywać się można do jutra.
Awatar użytkownika
Łowca

Ach, to w takim razie zgłaszam się

Lowca_Sousuke, 1:44:98
http://steamcommunity.com/id/sousuke_/s ... 6536326883
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

To nie zmienia faktu, że dalej gra nie działa :/
Awatar użytkownika
Łowca

Dobrze, że biegałem w Poniedziałek, a nie dzisiaj, bo zalogować się nie da.

SuicideMachine, z nickiem Lowca_SuicideMac (bo za dużo liter) wychodzi z cienia i zgłasza się.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =179075654 - 1:21:65

Jakby co, nagranie też mogę wrzucić.
Tak btw., możecie mnie pominąć, jakbym jakimś cudem trafił do pierwszej piątki - wszystko oprócz Indie Gala mam :geek:
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2013, o 19:08 przez SuicideMachine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Faktycznie jakieś problemy są, bo chciałem pobiegać a tu lipa znowu wyświetla zły mejl lub hasło.
Awatar użytkownika
Łowca

Ja również chciałbym wstępnie zgłosić swój udział w organizowanym turnieju, niejako rzutem na taśmę, patrząc na końcowy termin w kwestii ważności takiej deklaracji 8-).

Lowca_Zaknafein

Tak po prawdzie, zrobiwszy przedtem małe przymiarki do konkursu, już wiem, że mój czas do imponujących należeć z pewnością nie będzie :). Żałuję, że zawczasu nie zrobiłem zrzutów choćby i tych czysto treningowych czasów, ponieważ zupełnie tak jak inni, od wczoraj borykam się z identycznym problemem niemożności nawiązania połączenia z serwerami EA.

W skrajnym przypadku rekomendowałbym przedłużenie trwania turnieju o czas, przez który funkcje sieciowe gry były niedostępne. Nie mnie jednak o takich sprawach decydować ;).
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Lista uczestników turnieju:
Spoiler:pokaż
Na liście znajdują się osoby, które podały swój poprawny Origin ID.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Komuś udało się dziś zalogować?
Awatar użytkownika
Łowca

PiccoloPL pisze: Komuś udało się dziś zalogować?
Nope :|
Awatar użytkownika
Łowca

Mam ten sam problem,też nie mogę się zalogować. Mam pytanie jak zmienić nick na forum,bo łowca_leo głupio wygląda,Szukałem w tematach pomocy ,ale nic nie znalazłem .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Kontakt:

Nie mogę się zalogować. Kasowanie zapisu nie pomaga... :/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Parę dni temu poprawiłem czas: http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =179920362 - czas 01:36:62
To żadna rewelacja. Chciałem poprawiać, lecz od piątku próbuję się zalogować i mam taki problem, jak Łowcy powyżej :( Kombinacja z sejwami nie pomogła.
ODPOWIEDZ