Podkładka pod mysz z własną grafiką za 0.99$!
Hmm z tego co widzę to teraz uwzględnia mi ten kod. Możliwe że pomyliłem albumy i wcześniej wybrałem ten droższy. Jakoś w następnym tygodniu możliwe że zamówię to dam znać czy na pewno da się skorzystać z kodu na podkładkę za dolca + album za 2.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
A mi dzisiaj przyszedł zegarek zamówiony 14 stycznia, czyli równo 2 tygodnie temu. Pasek jest gumowy, ale znośny. Nie brałem ze stalowym bo mi do obrazka nie pasował :p zapłaciłem $3.99 z kodem.
Spoiler:pokaż
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
ile czasu orientacyjnie zajmuję dostawa od otrzymania maila
"We have shipped your order!" ?
Zamówiłem foto książkę również na promocji z innym kodem rabatowym i martwię się czy dojdzie na prezent
"We have shipped your order!" ?
Zamówiłem foto książkę również na promocji z innym kodem rabatowym i martwię się czy dojdzie na prezent
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Strasznie kiepsko to wygląda. Ale też nie powinienem się spodziewać czegoś wypasionego po tej cenie.Thegrzyb pisze: Wczoraj dostałem zegarek
Wszystko ładnie, tylko szkiełko wygląda na plastik.Spoiler:pokaż
Ocena: 4/5
Wrócę do tematu zegarków. Ja swój dostałem już dobre kilka tygodni temu i przeszedł mały "tuning". Metalowa bransoleta mi się niesamowicie nie podobała, więc wymieniłem ją na skórzany pasek, który kosztował tyle samo co sam zegarek

Spoiler:pokaż