Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Kupiłem dzisiaj tego splintera, ale w kliencie uplay nie widać nic na temat tego, że to edycja wyższego eszelonu. Nie jest ona podpisywana jak np. deluxe? Czy dopiero po zainstalowaniu gry będę mógł stwierdzić ostatecznie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

muve.pl pisze: Panowie, nie będzie już więcej tytułów. To już wszystko, co mamy przygotowane. Kilka gier nam wypadło przed finałem, bo... wyprzedaliśmy wszystkie klucze. RER już nie będzie w Zimobraniu.
Trudno. Zarobi ktoś inny.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Bede grał w gre. Tomb Rider.
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Kupiłem Trials Evolution - pobrałem instalator z uplaya, ale jak probuje instalowac i jest wybor jezyka to mam tylko jakies krzaczki azjatyckie do wyboru. O co chodzi?
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Szkoda, że jednak Company of Heroes 2 nie pojawiło się w Zimobraniu. Trudno :).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 87 razy
Kontakt:

mru pisze: Kupiłem Trials Evolution - pobrałem instalator z uplaya, ale jak probuje instalowac i jest wybor jezyka to mam tylko jakies krzaczki azjatyckie do wyboru. O co chodzi?
Też tak miałem. Szukaj "英语" i instalacja przebiegnie w języku angielskim.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Korzystajac z ZIMOBRANIA uzupelnilem steama o pare tytulow w tym Bordelands 2 wraz z DLC :)
swietna promocja przy zakupie 5 gier nie mialem jakichkolwiek problemow polecam :tak:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Keth pisze:
kmpt pisze: Niezła cena na SR4, ale nie biorę, boję się że podobnie jak trójka może trafić do bundla :P Skyrim kusi, ale na steamie był trochę taniej, więc się wstrzymam.
Jak chcesz grać teraz, to kupuj, gra jest świetna i spokojnie warta tych 35zł. Jeśli Ci się nie spieszy i masz w co grać, to poczekaj ;)
Chyba się wstrzymam, bo z tych nowszych sandboxów zostało mi do ogrania Sleeping Dogs i pakiet dodatków do GTA4, a zanim to przejdę SR4 może trafić do bundla :E

Co do Zimobrania to mogę je określić jako dość udane, choć sam nic nie kupiłem, bo większość z tych atrakcyjnych cenowo gier już po prostu mam. Nadal zastanawiam się nad zakupem Borderlands 2 GOTY, gdyby nie to, że brakuje tam 3 "istotnych" DLC to brałbym bez wahania, a tak chyba poczekam na edycję GOTY Complete :E Szkoda też, że Skyrim LE i Dishonored GOTY nie doczekały się większych obniżek, może na wiosnobraniu będzie lepiej... chyba że steam zrobi na święta przecenę rzędu -75%, wtedy raczej nie będę czekał do wiosny.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Wybieram zapłatę kartą , lub PayPal cały czas cofa mnie do koszyka i nie mogę kupić i tak mam od kilkudziesięciu minut, żadne usuwanie cache itp nie działa
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

a ja chciałem kupić sr4 i obecnie niedostepny ;/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jest możliwość zwrócenia zamówienia elektronicznego, a raczej jego połowy ? Kupiłem przez przypadek DLC do Black Opsa, do wersji MAC i nie mam teraz co z nimi zrobić właściwie.
M.C
Awatar użytkownika
M.C
Łowca
Kontakt:

Kurde, niefajnie że nie można kupować z tej strony nie mając polskiego IP bo chętnie kupiłbym kilka pozycji.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Kontakt:

M.C pisze: Kurde, niefajnie że nie można kupować z tej strony nie mając polskiego IP bo chętnie kupiłbym kilka pozycji.
Fajnie, gdyż na poprzednim Zimobraniu nic nie można było kupić przez handlarzy z zachodu i strona się wywalała.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Disciples 3 Reincarnation też wysprzedany. Może warto by Cenega wydała tą grę w jakiejś taniej serii.
Awatar użytkownika
Łowca

To skoro zimobranie dobiega końca, to czas na konsolowe wydania :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Pytanie trochę spoza zimobrania
Co z grami GfWL - podobno w przyszłym roku będzie usuwana usługa i co wtedy z grami zakupionymi w muve będą wymienianie kody na steam ?
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Kontakt:

adeksz pisze: Disciples 3 Reincarnation też wysprzedany. Może warto by Cenega wydała tą grę w jakiejś taniej serii.
A ja nie rozumiem. Zimobranie to czasowa promocja. Gra była dostępna TRZY dni. Czy na prawdę nie dało się kupić aby teraz narzekać, że wyprzedane ostatniego dnia promocji? No ludzie, ogarnijcie się! To nie są jakieś chore promocje jak na Empiku, gdzie sprzedają 5 sztuk na wyprzedaży a kasę biorą od każdego, bo akurat mają niską płynność na kontach. :dziadek:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Warto brać w ogóle Duke Nukem? Nie chodzi o cenę, a grę, chociaż o cenę też, bo niby przeciętna gra za grosze, no ale..
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

MDA pisze:
adeksz pisze: Disciples 3 Reincarnation też wysprzedany. Może warto by Cenega wydała tą grę w jakiejś taniej serii.
A ja nie rozumiem. Zimobranie to czasowa promocja. Gra była dostępna TRZY dni. Czy na prawdę nie dało się kupić aby teraz narzekać, że wyprzedane ostatniego dnia promocji? No ludzie, ogarnijcie się! To nie są jakieś chore promocje jak na Empiku, gdzie sprzedają 5 sztuk na wyprzedaży a kasę biorą od każdego, bo akurat mają niską płynność na kontach. :dziadek:
Chodzi o to, że wypadałoby napisać "Promocja trwa do XX:XX" bądź "Ilość kluczy ograniczona". A tak to można się nieprzyjemnie zdziwić.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

pamiętam że swego czasu na cdp.pl był taki licznik ilości pozostalych kodów - nie wiem czy to działało czy tylko atrapa ale w sumie niezły pomysł
ODPOWIEDZ