Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Kupiłem dzisiaj tego splintera, ale w kliencie uplay nie widać nic na temat tego, że to edycja wyższego eszelonu. Nie jest ona podpisywana jak np. deluxe? Czy dopiero po zainstalowaniu gry będę mógł stwierdzić ostatecznie?
- Podziękował: 79 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Kupiłem Trials Evolution - pobrałem instalator z uplaya, ale jak probuje instalowac i jest wybor jezyka to mam tylko jakies krzaczki azjatyckie do wyboru. O co chodzi?
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Chyba się wstrzymam, bo z tych nowszych sandboxów zostało mi do ogrania Sleeping Dogs i pakiet dodatków do GTA4, a zanim to przejdę SR4 może trafić do bundla

Co do Zimobrania to mogę je określić jako dość udane, choć sam nic nie kupiłem, bo większość z tych atrakcyjnych cenowo gier już po prostu mam. Nadal zastanawiam się nad zakupem Borderlands 2 GOTY, gdyby nie to, że brakuje tam 3 "istotnych" DLC to brałbym bez wahania, a tak chyba poczekam na edycję GOTY Complete

Jest możliwość zwrócenia zamówienia elektronicznego, a raczej jego połowy ? Kupiłem przez przypadek DLC do Black Opsa, do wersji MAC i nie mam teraz co z nimi zrobić właściwie.
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
A ja nie rozumiem. Zimobranie to czasowa promocja. Gra była dostępna TRZY dni. Czy na prawdę nie dało się kupić aby teraz narzekać, że wyprzedane ostatniego dnia promocji? No ludzie, ogarnijcie się! To nie są jakieś chore promocje jak na Empiku, gdzie sprzedają 5 sztuk na wyprzedaży a kasę biorą od każdego, bo akurat mają niską płynność na kontach.

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Chodzi o to, że wypadałoby napisać "Promocja trwa do XX:XX" bądź "Ilość kluczy ograniczona". A tak to można się nieprzyjemnie zdziwić.MDA pisze:A ja nie rozumiem. Zimobranie to czasowa promocja. Gra była dostępna TRZY dni. Czy na prawdę nie dało się kupić aby teraz narzekać, że wyprzedane ostatniego dnia promocji? No ludzie, ogarnijcie się! To nie są jakieś chore promocje jak na Empiku, gdzie sprzedają 5 sztuk na wyprzedaży a kasę biorą od każdego, bo akurat mają niską płynność na kontach.