Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 364 razy
- Kontakt:
Dla mnie ten bandel to jakieś wielkanocne bingo - mini metro i poly bridge z wishlisty a do tego dosłownie wczoraj się jeszcze zastanawiałem czy nie wydać zaskórniaków z humble walleta na somę... no cóż... chyba jednak wydam na coś innego 

- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Heh, poza Poly Bridge nic nie mam - Some sprzedałem, jak była w Monthly, to teraz ją przytulę i ogram wreszcie 
Tylko ten Superhot w ostatnim progu mnie dziwi, gra nadal się tak sprzedaje? Pytam, bo to chyba było za pół darmo w jakimś bandlu, co nie?

Tylko ten Superhot w ostatnim progu mnie dziwi, gra nadal się tak sprzedaje? Pytam, bo to chyba było za pół darmo w jakimś bandlu, co nie?

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Była, w g2a deal, była w monthly, była w twitch prime i darmowym rozdawnictwie, a teraz w abonamencie twitch jest jakimś tam.
Tymczasem na sztim jest za 29,99 zł, a przez 2 dni była promka na sztim chyba -40%, bo gra kosztowała 17,99.
Więc nam ten próg nie pyli się wcale.
W pierwszym G2A Dealu za ~ 10 zł, potem jakoś za darmo rozdawali a potem w Monthly było.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
No ten sposób z giftem najwyraźniej nie działa już. Ja również dostałem CiV i to w zasadzie bez żadnego ostrzeżenia. Kupiłem gifta z Mafią, aktywowałem i się okazało, że Mafi nie ma. Teraz się będę musiał zastanowić co z tym zrobić. W zeszłym roku polowałem na Beyond Earth, ale po tym jak w styczniu ograłem Civ6 to apetyt mi minął.
- Podziękował: 123 razy
- Podziękowania: 478 razy
- Kontakt:
Czy Keep Talking and Nobody Explodes z wczorajszego bundla, dają tylko w wersji DRMFree? Wziąłem drugi próg i nie dostałem do tej gry klucza, mogę ją tylko pobrać z biblioteki HB... (?)
Na stronie z kluczami z tego bundla, gdzieś u góry, powinieneś mieć wybór między kluczem steam a kluczem VR na Oculusa. Dopiero jak zatwierdzisz to się pojawi.
U góry, przy opcji dopłaty, klikasz czy chcesz klucz steam czy bodajże drm fee do windowsa, maca czy tym linuxa.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
No bez przesady. Porównaj sobie ten z 18 Indie Bundle. (17 też był słaby, tak na marginesie

SUPERHOT, w naszym regionie, jest tańszy jak go kupisz bezpośrednio na Steamie, bez żadnej wyprzedaży.
Najwyżej przeciętny bundle, a dla nabywców Monthly to słaby jedno dolarowiec.