Czekam teraz na ..... na co czekam? ..... eeeeeee ..... a! Na Snejka w Monthly czekam!

Wiem, że to crap ale tylko jej nie posiadam. Całą resztę mam więc na co mi ten bundel skoro nawet mi się nie zwróci gdy sprzedam unlocki, a w gry odblokowywane później jeszcze chyba nigdy nie zagrałem i raczej taka tendencja się utrzyma.TomHa pisze: Nie żałujcie aż tak tej Mafii, w porównaniu ze starą Mafią, to jest crapiszon totalnyDeus całkiem smakowity - choć osobiście byłem nim rozczarowany
- reszty nawet za bardzo nie znam
![]()
Czekam teraz na ..... na co czekam? ..... eeeeeee ..... a! Na Snejka w Monthly czekam!MGS ostatni rzecz jasna, ale nie ten z zombiakami z kryształami we łbie, tylko ten ostatni Kodżimy
To chyba wyczerpuje temat pauzyIf you have a multi-month subscription (3-month, 6-month, 12-month plan), you may pause your subscription to save a subscription credit for later! Your Next Billing Date will change as well.
Hmm, jednak czasem opłaca się czytać regulaminybolesna prawda pisze: https://support.humblebundle.com/hc/en- ... -to-Pause-To chyba wyczerpuje temat pauzyIf you have a multi-month subscription (3-month, 6-month, 12-month plan), you may pause your subscription to save a subscription credit for later! Your Next Billing Date will change as well.
MadHunter pisze:Hmm, jednak czasem opłaca się czytać regulaminybolesna prawda pisze: https://support.humblebundle.com/hc/en- ... -to-Pause-To chyba wyczerpuje temat pauzyIf you have a multi-month subscription (3-month, 6-month, 12-month plan), you may pause your subscription to save a subscription credit for later! Your Next Billing Date will change as well.Muszę pomyśleć nad zmianą planu na dłuższy
jp dostalo 5$ bo Civka byla jako zamiennik juz miesiac czy dwa temu...bolesna prawda pisze: Mafia 3 zablokowana tylko u nas - co za świnie przebrzydłe z 2K. Już Japończycy lepiej wyszli na braku God Eater, bo 5 dolarów dostali, a my przeczołganego Beyond Earth. Chyba nawet HB wie, że mafia to gruz niewarty 5$.
Do Dark Souls 3 fajne gierki ogólnie dali, ale ten to przykre rozczarowanie.
EDITNo właśnie jak pisałem tego posta to dopiero mi załadowało tę stronę. Co do "zaszczytu", to mam teorię.
2K według sztimdb drze z nas najwięcej hajsu zaraz obok Ubiszrotu i Bugthesdy i ich tytuły zaliczały raczej fajne obniżki i ceny wszędzie tylko nie u nas. Po prostu nie chcieli dawać takiej gry za bezcen. Ale to tylko moja teoria.
4-5 dyszek, 12-13 euro czy nawet 3-4 dyszki to wciąż inna bajka niż 1 z 3 early unlocków. A w Gaming Dragons to te klucze się szybko rozeszły i dużo ludu miało duplikaty - za tą cenę sam bym wtedy brał.bolesna prawda pisze:W Auchan albo kerfie za 39 albo 49 zeta było
Wingamestore 12-13 dolarów
Gaming Dragons 6-7 euro
15 dolarów razem z Civ 3 Complete, Civ4 GOTY, Civ5 complete.
Ten complete naprawdę nie ma nic ciekawego i można sobie samemu to skompletować za 3-4 dychy.
Powaga, już bym wolał mafije 3 z dodatkiem, chociażby dlatego, że ni mam, ale 5$ w wallecie to by była najlepsza opcja.
Fajna wariacja na temat Cywilizacji. Razem z DLC gra się bardzo przyjemnie. Dużo negatywów jest na temat samej podstawki, która rzeczywiście jest biedna bez Rising Tides.