Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Nie żałujcie aż tak tej Mafii, w porównaniu ze starą Mafią, to jest crapiszon totalny ;-) Deus całkiem smakowity - choć osobiście byłem nim rozczarowany :D - reszty nawet za bardzo nie znam :D
Czekam teraz na ..... na co czekam? ..... eeeeeee ..... a! Na Snejka w Monthly czekam! :D MGS ostatni rzecz jasna, ale nie ten z zombiakami z kryształami we łbie, tylko ten ostatni Kodżimy ;-)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

TomHa pisze: Nie żałujcie aż tak tej Mafii, w porównaniu ze starą Mafią, to jest crapiszon totalny ;-) Deus całkiem smakowity - choć osobiście byłem nim rozczarowany :D - reszty nawet za bardzo nie znam :D
Czekam teraz na ..... na co czekam? ..... eeeeeee ..... a! Na Snejka w Monthly czekam! :D MGS ostatni rzecz jasna, ale nie ten z zombiakami z kryształami we łbie, tylko ten ostatni Kodżimy ;-)
Wiem, że to crap ale tylko jej nie posiadam. Całą resztę mam więc na co mi ten bundel skoro nawet mi się nie zwróci gdy sprzedam unlocki, a w gry odblokowywane później jeszcze chyba nigdy nie zagrałem i raczej taka tendencja się utrzyma.

Tak więc jeśli ktoś tych gier nie posiada i lubi takie klimaty to paczka oczywiście dość dobra bo nie ukrywajmy te tytuły były już mocna przeceniane więc aż takiego szału cenowego nie robią.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Ano zapomniałem o elemencie ekonomicznym, wybacz ;-) Ale zawsze można Cancela zrobić, o ile nie wykupiłeś rocznej subskrypcji, albo odkryłeś jakiś klucz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

TomHa pisze: Ale zawsze można Cancela zrobić, o ile nie wykupiłeś rocznej subskrypcji
Przecież można pauzę zrobić chyba :E :macha:
W unlockach nie zdziwi mnie, jak trafi coś od Capcomu albo Square znowu :gwizdany:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Jeśli ktoś jest ciekaw gry Drawkanoid z Humble Monthly nowego, to właśnie nagrywam streama do tej gry. Tzw. kolejna gra z serii Humble Original https://gaming.youtube.com/channel/UCZY ... pDA1g/live
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

bolesna prawda pisze:
TomHa pisze: Ale zawsze można Cancela zrobić, o ile nie wykupiłeś rocznej subskrypcji
W unlockach nie zdziwi mnie, jak trafi coś od Capcomu albo Square znowu :gwizdany:
Dokładnie tak, jest pauza na miesiąc. Już raz jej użyłem jak było H1Z1 :gwizdany:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Drawkanoid to bardzo fajna arkadowa gierka. Polecam go śledzić jak wyjdzie na steama, jest nad czym pracować, ale już teraz wygląda przyzwoicie i wciąga.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

MadHunter pisze:
bolesna prawda pisze:
Dokładnie tak, jest pauza na miesiąc. Już raz jej użyłem jak było H1Z1 :gwizdany:

Czekaj, czekaj można zrobić pauze na miesiąc mając roczną? serio?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Leigam pisze:
MadHunter pisze: Dokładnie tak, jest pauza na miesiąc. Już raz jej użyłem jak było H1Z1 :gwizdany:

Czekaj, czekaj można zrobić pauze na miesiąc mając roczną? serio?
Hmm, źle skojarzyłem fakty z postów powyżej. Mam miesięczną subskrypcję, więc nie wiem jak jest w rocznej z pauzą.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

MadHunter pisze: Hmm, źle skojarzyłem fakty z postów powyżej. Mam miesięczną subskrypcję, więc nie wiem jak jest w rocznej z pauzą.
Uff, przez chwile mój świat stanął na głowie ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

https://support.humblebundle.com/hc/en- ... -to-Pause-
If you have a multi-month subscription (3-month, 6-month, 12-month plan), you may pause your subscription to save a subscription credit for later! Your Next Billing Date will change as well.
To chyba wyczerpuje temat pauzy :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

O żeż w mordę...

teraz to żałuje tego H1Z1 strasznie.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

bolesna prawda pisze: https://support.humblebundle.com/hc/en- ... -to-Pause-
If you have a multi-month subscription (3-month, 6-month, 12-month plan), you may pause your subscription to save a subscription credit for later! Your Next Billing Date will change as well.
Hmm, jednak czasem opłaca się czytać regulaminy :trollface: Muszę pomyśleć nad zmianą planu na dłuższy :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

MadHunter pisze:
bolesna prawda pisze: https://support.humblebundle.com/hc/en- ... -to-Pause-
Hmm, jednak czasem opłaca się czytać regulaminy :trollface: Muszę pomyśleć nad zmianą planu na dłuższy :)

Ja kupowałem roczną jak cena dolca była znacznie wyższa więc cenowo wyszło mi i tak na to samo.
Trzeba poczekać jak będą dawali znów jakiś bonus do rocznej subskrypcji i wtedy przedłużyć.

Teraz jest niby łatwiej pauzować bo trend się chyba zmienia na dobre early unlocki i znacznie słabsze dodatki później. Tylko kurna nie wiedziałem że mogę tak zrobić...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

w jednym kluczu cywilizacja collection?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Armin pisze: w jednym kluczu cywilizacja collection?
Tak
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 18 razy

bolesna prawda pisze: Mafia 3 zablokowana tylko u nas - co za świnie przebrzydłe z 2K. Już Japończycy lepiej wyszli na braku God Eater, bo 5 dolarów dostali, a my przeczołganego Beyond Earth. Chyba nawet HB wie, że mafia to gruz niewarty 5$.
Do Dark Souls 3 fajne gierki ogólnie dali, ale ten to przykre rozczarowanie.

EDIT
Jahman pisze: więc nie wygląda to raczej na błąd. :( Ciekawe czemu tylko nas taki "zaszczyt" kopnął...
No właśnie jak pisałem tego posta to dopiero mi załadowało tę stronę. Co do "zaszczytu", to mam teorię.
2K według sztimdb drze z nas najwięcej hajsu zaraz obok Ubiszrotu i Bugthesdy i ich tytuły zaliczały raczej fajne obniżki i ceny wszędzie tylko nie u nas. Po prostu nie chcieli dawać takiej gry za bezcen. Ale to tylko moja teoria.
jp dostalo 5$ bo Civka byla jako zamiennik juz miesiac czy dwa temu...
teraz pomysleec jak wykorzystac te 5$ (a zdjadacza na bazarku odkupic za dyszke :P )
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Panowie co powiecie o Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth – The Collection? Dobre to, bo na steamie ma mieszane opinie? Jak z poziomem trudności? Lubię serię Civilization, ale taka Europa Universalis jest dla mnie zbyt trudna... jak na ich tle plasuje się Beyond Earth?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

bolesna prawda pisze:
Revan pisze: A widziałeś gdzieś Beyond Earth Complete w niskiej cenie? To nie jest podstawka.
W Auchan albo kerfie za 39 albo 49 zeta było
Wingamestore 12-13 dolarów
Gaming Dragons 6-7 euro
15 dolarów razem z Civ 3 Complete, Civ4 GOTY, Civ5 complete.
Ten complete naprawdę nie ma nic ciekawego i można sobie samemu to skompletować za 3-4 dychy.
Powaga, już bym wolał mafije 3 z dodatkiem, chociażby dlatego, że ni mam, ale 5$ w wallecie to by była najlepsza opcja.
4-5 dyszek, 12-13 euro czy nawet 3-4 dyszki to wciąż inna bajka niż 1 z 3 early unlocków. A w Gaming Dragons to te klucze się szybko rozeszły i dużo ludu miało duplikaty - za tą cenę sam bym wtedy brał.
By nie było, ja też bym wolał dużo bardziej Mafię 3, ale lepszy taki unlock niż szrot dla danych regionów jaki czasem dają.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

kmpt pisze: Panowie co powiecie o Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth – The Collection? Dobre to, bo na steamie ma mieszane opinie? Jak z poziomem trudności? Lubię serię Civilization, ale taka Europa Universalis jest dla mnie zbyt trudna... jak na ich tle plasuje się Beyond Earth?
Fajna wariacja na temat Cywilizacji. Razem z DLC gra się bardzo przyjemnie. Dużo negatywów jest na temat samej podstawki, która rzeczywiście jest biedna bez Rising Tides.

Podobały mi się tam wodne miasta (można je przesuwać jak jednostki wojskowe, tylko wolniej!), system artefaktów, modyfikacje jednostek, ciekawe technologie przyszłości.

Jeśli chodzi o poziom trudności to zależy jaki sobie ustawisz, wygląda to jak w zwykłej Cywilizacji. Na pewno będzie łatwiejsza od EU w której trzeba pilnować dużo więcej rzeczy niż w Civ.
ODPOWIEDZ