Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
lego masz na fanaticalu, jak zawsze zresztą - bundle batmanowo-hobbitowo-jutajskie są tam stosunkowo częste, na HB nie było jeszcze żadnego LEGO i nie czekam nań, bo mam większość, a najwyższego progu dla Worlds/Undercover brał nie będę
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Jjest nowy - classics return bundle. Z pierwszego progu mam wszystko, z drugiego mam tylko shadowruna, ale reszta mnie nie interesuje, a z trzeciego chciałbym Dreamfalla, który był kiedyś bodajże w drugim progu. IMO Słabo.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
https://www.humblebundle.com/games/clas ... urn-bundle
Classics Return, czyli wszystko już masz bundle
brak mi tylko Hong Konga i najgorzej ocenianej gry w tym bundlu - Tormenta, pass
w Sekai bundlu dodali tylko Highway Blossoms
http://store.steampowered.com/app/45176 ... y_Blossoms
Classics Return, czyli wszystko już masz bundle

brak mi tylko Hong Konga i najgorzej ocenianej gry w tym bundlu - Tormenta, pass
w Sekai bundlu dodali tylko Highway Blossoms
http://store.steampowered.com/app/45176 ... y_Blossoms
Mnie tam Tormentem i Age of Wonders 3 kupili, reszta to powtórki.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Próg BTA bardzo dobry, gdyby nie to, że mam już Shadowrun: Hong Kong i Wasteland 2, to nie wahałbym się ani chwili, a tak raczej odpuszczę, bo dla gołego Age of Wonders III raczej się nie opłaca. Torment: Tides of Numenera pewnie niedługo będzie w Monthly :>
Skoro dali w bundlu normalnym to nieduża szansa, że będzie powtórka. Powtórki głównie dawały jakieś duże brandy jak Square Enix i Capcom. Wątpliwa sprawa by zbundlowali ponownie w Monthly Tormenta, który ma też średnie oceny na steamie i nie wygląda to zachęcająco dla potencjalnych nowych subskrybentów. Nie było raczej wielu gier w Monthly z tak niskimi ocenami.
Tak, tylko ile mieliśmy póki co powtórkowych unlocków z tak niskimi ocenami. Poza tym Capcom i Square Enix miało jakiegoś deala w tych powtórkach z HB, dając więcej niż jedną swoją grę. Prędzej obstawiam ponowne zbundlowanie Tormenta, następnym razem w 2 progu.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Obdarowany.
Masz to zresztą na samym HB napisane, jak klikniesz w te 2 dolary
Masz to zresztą na samym HB napisane, jak klikniesz w te 2 dolary
Więc nici z twojego planuNOTE: Humble Wallet credit must be redeemed to your Humble Bundle account within 90 days after this bundle has been purchased (once redeemed, it does not expire). You must be logged in and subscribed prior to purchasing this bundle in order to receive credit. Gift purchases will disburse credit to the giftee and not the gift purchaser.