Do wyboru do koloru - polski, angielski, rosyjski itd.

A co dokładnie kupiłeś ? Było jakieś info że gift ? Astroneer na tej stronie ... w tej cenie bardzo kusipst pisze:Podejrzewam, że sprzedają Steam Gifty, które mogą być aktywowane tylko w CIS.PiCzerki pisze: @Up,
na tym good-steam.ru jest kilka gierek których nie ma w innych ruskich sklepachkupowałeś tam? trzeba kombinować z VPNami? jak przy płatności? przechodzi PL Visa / Polski PP (jesli sie da). Sprawdzam na The Forrest i na steamDB nie ma locków ale przy kupnie wyświetla sie "... iż towary zakupione może być aktywowany tylko w krajach: Rosja, Ukraina,..."
EDIT: Kupiłem coś i potwierdzam to co napisałem.
OK fajnie ... ale skąd info że to klucz RU/CIS ? Tak wiem takie info jest na stronie - jednak steamdb wskazuje tylko na 3 paczki z tego dwie wyglądają na beta testing / developer camp. Jak na mój gust jeśli to klucz to powinno wszystko zadziałać. Jednak jedna rzecz mnie niepokoi - nie widziałem ASTONEER'a nigdzie po za steam'em. To Indie w EA ... więc w moim odczuciu sporadycznie takie rzeczy się gdzieś pojawiają - to mocno by przemawiało za tym że to jednak GIFT i tyle.
Na 99% będzie to gift z blokadą.zoosia pisze:OK fajnie ... ale skąd info że to klucz RU/CIS ? Tak wiem takie info jest na stronie - jednak steamdb wskazuje tylko na 3 paczki z tego dwie wyglądają na beta testing / developer camp. Jak na mój gust jeśli to klucz to powinno wszystko zadziałać. Jednak jedna rzecz mnie niepokoi - nie widziałem ASTONEER'a nigdzie po za steam'em. To Indie w EA ... więc w moim odczuciu sporadycznie takie rzeczy się gdzieś pojawiają - to mocno by przemawiało za tym że to jednak GIFT i tyle.