Gry, w których macie 100% osiągnięć

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Wczoraj udało mi się zdobyć wszystkie osiągnięcia w Skyrim - nie było to zbyt trudne, z pewnością jednak czasochłonne - bite 123 godziny mi zleciały, a jeszcze tyle miejsc nie zwiedzonych i questów niedokończonych. Nie mniej zacna to gra, więc było warto :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

A mi na steamie daleko do jakiegokolwiek calaka - do batmana się przymierzam, ale caly czas pojawia sie jakis nowy ciekawy tytul.
Za to w zamierzchlych czasach scalakowalem dwa pierwsze Mass Effecty, drugiego Assassyna, Saint's Row III i Saint's Row IV na xbox'a (to ostatnie przed pojawieniem sie DLC).
W Saint's Row IV jeden achievement wymagal zostawienia konsoli z gumką na padzie na cały dzień, Assassyn to pelno znajdziek, natomiast Mass Effecty.. godziny gry. Jednak te gry uwielbiam i przyszło mi to bez problemu :D.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Nie jestem typem gościa, który maksuje gry, bo przeważnie wbijanie aczików nie sprawia mi przyjemności. 100% mam jednak w trzech tytułach:
-Thomas Was Alone, co nie było w sumie wyzwaniem
-DeathSpank, tutaj podobnie, wystarczyło wykonywać zadania poboczne.
-Human Revolution: Missing Link - dzisiaj wbiłem, jestem z tego całkiem dumny :) Wydawałoby się, że najtrudniejszym aczikiem będzie ukończenie bez używania broni, wyposażenia i Praxisów, ale samo w sobie nie było to trudne. Dużo gorzej jeśli chce się w tym samym playthrough zdobyć pozostałe. Jeden achievement pominąłem po drodze i musiałem zacząć grę od nowa (ale było to na samym początku całe szczęście) a by zdobyć drugi musiałem wczytać sejwa i wstawić wszczep od perswazji. "Projekt Zero" był wyzwaniem, ale bardzo przyjemnym i satysfakcjonującym.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

Też nie jestem zwolennikiem grania dla samych osiągnięć i mam tylko jedną taką grę : Deus Ex Human Revolution Director's Cut - przeszedłem dwa razy na poziomie trudnym, drugi raz w trybie New Game+ i stwierdzam, że było zdecydowanie zbyt łatwo (pokombinować musiałem jedynie pod koniec Missing Link aby zdobyć Factory Zero bez używania Praxisów, jak kolega wyżej :) ale i to się udało).
Uważam też, że niektóre osiągnięcia są trochę na siłę. Osiągnięcie jak sama nazwa wskazuje powinno być czymś niełatwym do zdobycia a jest dużo gier gdzie osiągnięciem jest wykonanie misji z wątku głównego, których nijak nie można ominąć ani zepsuć, więc cóż to za osiągnięcie?
Awatar użytkownika
Łowca

Oj, nigdy nie mialem zapału do konczenia gier w 100%. Jedynie jakiś czas temu dobiłem 100% w GTA Vice City, jednej z ulubionych gier zresztą :)
Awatar użytkownika
Łowca

Tylko Call of Juarez: Gunslinger, 20h świetnie spędzony czas, ta gra daje niesamowitą przyjemność strzelania.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Osobiście mogę się pochwalić:

-Alan Wake
-Call of Duty: Modern Warfare 2
-Deadlight
-Dynamite Jack
-Fortix
-Risen 2: Dark Waters (paręnaście godzin męczenia się z bugami na osiągnięciach, ale w końcu się udało)
-Sleeping Dogs
-Thomas Was Alone
-The 39 Steps
-The Walking Dead

W najbliższym czasie dojdzie jeszcze Metro 2033 gdzie brakują mi tylko 2 osiągnięcia.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Alan Wake, GTA wszystkie cześci, Gothic 1 oraz 2 + dodatek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

ehe, tylko gta i gothici nie maja osiagniec xd
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Alloon pisze: ehe, tylko gta i gothici nie maja osiagniec xd
Racja, ale grę można ukończyć wykonując wszystkie zadania dostępne dla każdej z klasy. Może bez aczików, ale swego rodzaju "100% ukończenia" można zrobić :)
Awatar użytkownika
Łowca

Sanszajn pisze: Oj, nigdy nie mialem zapału do konczenia gier w 100%. Jedynie jakiś czas temu dobiłem 100% w GTA Vice City, jednej z ulubionych gier zresztą :)

U mnie to samo - na Steamie wiele gier, ale nic w 100%. Jedynie GTA Vice City ukonczylem w 100%, nie nudzac sie przy tym ani troche oraz zyskujac +5 do szacunu wsrod kumpli :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 27 razy
Kontakt:

Na razie Another World 100%. W sumie mam zamiar w kazdej zrecznosciowce wyciagac 100%.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Na Steamie chyba tylko Half Life 2 z epizodami. Wszystkie miały całkiem fajne i pomysłowe osiągnięcia jak np. przejście całej gry z użyciem pojedynczego naboju, korzystanie wyłącznie z gravity guna podczas jednego z etapów czy przeniesienie ogrodowego krasnala przez cały epizod.

Calaki na konsoli to już inna historia, tam bardzo lubię kończyć gry na 100%, co można zobaczyć w sygnaturce. ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

100% osiągnieć mam w The Plan :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: 100% osiągnieć mam w The Plan :trollface:
mi też się udało w "the plan" 100% :trollface:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Ja mam 100% osiągnięć w Secrets of the Magic Crystals.
g-t
Awatar użytkownika
g-t
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

Póki co dwie Bit.Trip Runner 2 i The Plan :P
The plan to wiadomo - 5 minut, a runner 2 ma przede wszystkim osiągalne te acziki, więc nie było tak źle.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

1. Bastion
2. Borderlands
3. Borderlands 2
4. Mark of the Ninja (podstawka)
5. Plants vs. Zombies: Game of the Year
6. Portal
7. Shank
8. Shank 2
9. The Ball
10. The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
11.Thomas Was Alone
12. Zombie Driver HD
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

sawor24 pisze:
Sanszajn pisze: Oj, nigdy nie mialem zapału do konczenia gier w 100%. Jedynie jakiś czas temu dobiłem 100% w GTA Vice City, jednej z ulubionych gier zresztą :)

U mnie to samo - na Steamie wiele gier, ale nic w 100%. Jedynie GTA Vice City ukonczylem w 100%, nie nudzac sie przy tym ani troche oraz zyskujac +5 do szacunu wsrod kumpli :)
Będziesz miał u mnie +100 do szacunu, jak przejdziesz tą grę na 100% z aczikami. http://store.steampowered.com/app/259680/
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

DJSurprise pisze:
sawor24 pisze:

Będziesz miał u mnie +100 do szacunu, jak przejdziesz tą grę na 100% z aczikami. http://store.steampowered.com/app/259680/
Sadysta^^
ODPOWIEDZ