IG Halloween '14 HH

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Happy nie ma, ale bundle dalej mozna kupic ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Czekamy na decyzję sergerona, co dalej?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Raz tak było, że zamknęli galę, ale ją zreanimowali, trzeba poczekać jeszcze
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

No i nie mozna kupic bundla .
Ciekawe czy IG nie zaczyna przypadkiem rezygnowac z HH ?
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

No to poczekam te dwa dni (bo może jednak znowu otworzą i dadzą HH) a potem wrzucę jakąś ankietę czy zostawić pieniądze na którąś z przyszłych gal czy zwrócić pieniądze (co trochę mi się nie uśmiecha, bo jednak anulowanie ponad 100 transakcji zajmie sporo czasu, ale jak ta opcja wygra to oczywiście to zrobię).
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Proponuję trzymać się tradycji i za pozostałą kwotę kupić gry na giveawaye :mrgreen:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Vector pisze: Proponuję trzymać się tradycji i za pozostałą kwotę kupić gry na giveawaye :mrgreen:
IMHO to nie jest dobry pomysł. Co innego końcówki, co innego niemożliwość kupna bundla za całą kwotę.
Gdyby nie było zwrotu będzie to zniechęcać na przyszłość do wczesnego zapisywania się na spokojnie i stopniowych wpłat z wyprzedzeniem łatwiejszych do ogarnięcia, zamiast tego ludzie będą czekać na pierwsze HH i dopiero wtedy zapisywać się, a to dodatkowe zamieszanie i utrudnienie dla organizujących zbiórki. Jeśli nie reaktywują bundla z HH (na co jednak liczę) to jedynym sensownym rozwiązaniem jest niestety zwrot albo depozyt na przyszłe zapisy jakiejś kolejnej IG, o ile włosi nie zrezygnują z HH w dotychczasowej formie (w opłaconym już Depths of Fear też nie było dotąd HH).
Zrobienie z całości losowania to IMHO fatalny pomysł.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

sergeron pisze: No to poczekam te dwa dni (bo może jednak znowu otworzą i dadzą HH) a potem wrzucę jakąś ankietę czy zostawić pieniądze na którąś z przyszłych gal czy zwrócić pieniądze (co trochę mi się nie uśmiecha, bo jednak anulowanie ponad 100 transakcji zajmie sporo czasu, ale jak ta opcja wygra to oczywiście to zrobię).
Nie musisz anulować, możesz każdemu oddzielnie odesłać tę samą kwotę przez opcję "wyślij pieniądze" ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Mi nie przeszkadzałoby wzięcie wpłaconych pieniędzy na poczet przyszłych indiegali, bo na pewno znajdzie się jeszcze niejedna, na którą chciało się będzie wyłożyć tych kilka złotych.
Pytanie tylko, jak to się ma z pozostałymi uczestnikami wpisanymi na listę, bo w tym momencie mówić mogę przecież tylko za siebie, oraz czy konwencja HappyHours w ogóle będzie kontynuowana, bo pojawiają się plotki, że niestety nie.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Czekam na to co będzie z Depths of Fear. Jeżeli tam też nie będzie HH, to odeślę wszystkim kasę. Jeżeli będą, to się zadecyduje co zrobić. Dodatkowo za chwilę stworzę temat z listą osób, które wpłaciły i poproszę o wpisanie jaką opcję wybierają.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

sergeron pisze: No to poczekam te dwa dni (bo może jednak znowu otworzą i dadzą HH) a potem wrzucę jakąś ankietę czy zostawić pieniądze na którąś z przyszłych gal czy zwrócić pieniądze (co trochę mi się nie uśmiecha, bo jednak anulowanie ponad 100 transakcji zajmie sporo czasu, ale jak ta opcja wygra to oczywiście to zrobię).
SŁUSZNIE! Poczekajmy!
Póki co na stronie IG dalej jest ukryta zakładka z Hallowenem.
Jak ktoś nie wierzy, niech wejdzie na IG i wpiszcie w adres przeglądarki:
javascript:window.weekendTab.style.display = "inline";void(0);
(uwaga zanim klikniecie Enter, sprawdźcie, czy przeglądarka nie zjadła "javascript:")
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

sergeron pisze: Czekam na to co będzie z Depths of Fear. Jeżeli tam też nie będzie HH, to odeślę wszystkim kasę. Jeżeli będą, to się zadecyduje co zrobić. Dodatkowo za chwilę stworzę temat z listą osób, które wpłaciły i poproszę o wpisanie jaką opcję wybierają.
Ale to nie wszystkim pasuje, bo ja na przykład mam już ten budnel (Depths of Fear). Dlatego zwrot pieniędzy by był najlepszy (przynajmniej dla tych co chcą).
Zablokowany