Amazon

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

To chyba w związku z budową centrum dystrybucji w Polsce :trollface:
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

No to na szczęście zdążyłem zamówić przed samą zmianą parę rzeczy. Chciałem teraz jeszcze jedną wziąć, ale teraz się już nie opłaca.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Ciekawe jak będzie wyglądała sprawa z preorderami. Czy też dotyczy to zamówień, które zostały złożone przed tą zmianą.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Te złożone przed 1 kwietnia zachowają darmową dostawę.
From 3 April, 2014, FREE Super Saver Delivery will no longer be available for deliveries to Belgium, Denmark, Finland, Gibraltar, Iceland, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal or Sweden.

Please note that this change won’t affect any pre-orders or orders for items not in stock placed before 1 April, 2014, where you’ve already selected FREE Super Saver Delivery.
Awatar użytkownika
Łowca

Dzięki. ;)

Czytałem ten nowy regulamin, ale tego zapisu nie widziałem.

Moje Watch_Dog będzie w konkurencyjnej cenie. ;) Mam nadzieję. ;-)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Final Fantasy X| X-2 Remastered o 10$ taniej na Vitę i PS3

http://www.amazon.com/FINAL-FANTASY-X-2 ... +fantasy+x
Awatar użytkownika
Łowca

Panowie takie szybkie pytanie złożony preorder na grę w Zavi mam rozumieć ze odbywa sie to tak jak na amazonie z chwila wysyłki danej gry dopiero ściągają pieniądze z karty ? Ewentualnie do czasu premiery gdybym znalazł gdzieś lepsza okazje moge z Zavi zrezygnować ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Jak masz rezygnowac, to lepiej nie trzymaj pieniedzy na koncie podpietym pod zavvi. Ostatnio sie ucwanili i w odpowiedzi na prosbe o anulowanie zamowienia od razu sciagaja pieniadze. Zreszta Amazonu to tez dotyczy.
I tak. jak beda miec problem z pobraniem pieniedzy to najpierw wysla maila z zapytaniem.

Jak nie chcesz kombinowac to faktycznie, pieniadze sciagaja dopiero w momencie wysylki.
Awatar użytkownika
Łowca

buck pisze: Jak masz rezygnowac, to lepiej nie trzymaj pieniedzy na koncie podpietym pod zavvi. Ostatnio sie ucwanili i w odpowiedzi na prosbe o anulowanie zamowienia od razu sciagaja pieniadze. Zreszta Amazonu to tez dotyczy.
I tak. jak beda miec problem z pobraniem pieniedzy to najpierw wysla maila z zapytaniem.

Jak nie chcesz kombinowac to faktycznie, pieniadze sciagaja dopiero w momencie wysylki.
Dzieki za odpowiedz :)
To jest karta na doładowanie i zawsze ją doładowuje dopiero przed zakupem wiec jak narazie jest pusta :) Dzieki za cynk :) poczekam zobaczę co i jak.Jedno jest dla mnie nie wiadome jak z wersja PL z zavi o ile będzie w The Last of Us na PS4 ,ale to jak narazie za świeży temat :)

Edit:Przy okazji jak wygląda opcja darmowej wysyłki z Zavi ? towar przychodzi pocztą czy jakimś dhl podobnym tak jak w Amazonie ?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Dempsey pisze: Przy okazji jak wygląda opcja darmowej wysyłki z Zavi ? towar przychodzi pocztą czy jakimś dhl podobnym tak jak w Amazonie ?
Zamawiałem grę w zwykłym pudełku DVD - przyszło pocztą, zwykłym listem (nierejestrowanym) - znalazłem wciśniętą do skrzynki pocztowej. Zapakowane w kartonowe pudełko wielkości pudełka DVD.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

http://www.amazon.co.jp/o/ASIN/B0095D6I86/ -90% ktoś próbuje?
Czekam na pricemath na muve :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

jakby kogoś interesowała Final Fantasy X| X-2 HD Remaster kolekcjonerka na PS3, to teraz 50% taniej na amazonie

http://www.amazon.com/gp/product/B00J00 ... em_1p_1_ti
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

wie ktoś może czy dark souls 2 z amazona lub zavvi posiada polskie napisy?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

zlyczarny pisze: wie ktoś może czy dark souls 2 z amazona lub zavvi posiada polskie napisy?
Z Amazona na x360 posiadają. Na ps3 pewnie też bo wydawcą jest Namco a nie wewnętrzne studio Sony.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

dzięki za odpowiedź :) na zavvi nalicza jakąś zniżke 12% dzięki czemu można kupić dark souls 2 za 125 zł
M.C
Awatar użytkownika
M.C
Łowca
Kontakt:

Nie wiecie może gdzie jest jakaś promocja na Dark Souls 2 PS3? Jestem załamany po tym jak anulowali mi zamówienie na zavvi, a wiem że wysyłali innym osobą kilka godzin po moim "zakupie"...
Awatar użytkownika
Łowca

https://twitter.com/ggolikPL/status/493893582190022656

tylko dzis konsola PS3 500 Go czarna + Assassin's Creed 4 : Black Flag + The Last of Us EUR 229,99

to tylko dziś jeszcze 9h

Pisze do Was na twitter a tam CISZA :(
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Może kogoś zainteresuje promo na Wii U http://pl.pepper.com/promocje/wii-u-8gb ... azonit-834
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ale to US Amazon, nic nam raczej z tego chyba że ktoś tam jedzie w najbliższym czasie :)
ODPOWIEDZ