Wygląda to tak, że jeśli kupuje się większą ilość bundli, to cena każdego spada i wynosi odpowiednio:
1 bundle: 100% ceny
2 bundle: 94,85% ceny za każdy
3 bundle: 90,28% ceny za każdy
4 bundle: 88,07% ceny za każdy
5 bundli: 81,26% ceny za każdy
6 bundli: 72,24% ceny za każdy
7 bundli: 64,25% ceny za każdy
8 bundli: 57,57% ceny za każdy
9 bundli: 52,37% ceny za każdy
10 bundli: 47,69% ceny za każdy
czyli obecnie można obniżyć cenę pełnego bundla z $3.98 do $1.90 jeśli uzbiera się 10 chętnych.
co prawda ceny trochę skaczą i może się okazać, że cena wyjdzie np. $2.40 za sztukę, ale to i tak raptem $0.50 różnicy, czyli 1.50 PLN. nie ma o co drzeć szat...
a kto kupuje to sam się zacząłem zastanawiać parę minut temu...
w zasadzie to mógłbym kupić, ale wtedy bez żali, że kupno nie wypadło w optymalnym momencie.
WSPÓLNE ZAKUPY
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
To dawajcie wszyscy niezdecydowani. Cena za 10 sztuk w tej chwili jest poniżej 19$, więc tu nie ma co się zastanawiać trzeba brać
mrmahon, gdybyś jednak to ty kupował, to można by Ci na konto kasę (mbank lub millennium?), czy tylko paypal?

mrmahon, gdybyś jednak to ty kupował, to można by Ci na konto kasę (mbank lub millennium?), czy tylko paypal?
1.kasper93
2.mrmahon
3.boskiapollo
4. Narhir
5. Ludwi
6. Revan
2.mrmahon
3.boskiapollo
4. Narhir
5. Ludwi
6. Revan
Coś mi się wydaje, że jednak 10 się nie uzbiera... i co wtedy? Nie będzie zakupu czy będzie?
zax454/mrmahon gdybyście to wy się podjęli zakupu tych bundli to będziecie rozsyłać jakieś wiadomości?
Poza tym jeżeli to ma być przelew to już dzisiaj to trzeba wysłać aby jutro rano kupujący miał kasę, jutrzejszy przelew może dojść już po zakończeniu akcji.
zax454/mrmahon gdybyście to wy się podjęli zakupu tych bundli to będziecie rozsyłać jakieś wiadomości?
Poza tym jeżeli to ma być przelew to już dzisiaj to trzeba wysłać aby jutro rano kupujący miał kasę, jutrzejszy przelew może dojść już po zakończeniu akcji.
- Podziękował: 145 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Ze swojej strony uważam, że jak 10 osób się nie zbierze, a np. 6 to wtedy kupić można 6-pack itd. Oczywiście trzeba rozesłać na pw dane i instrukcję odnośnie wpłaty, w moim przypadku ja za osobę płacącą przelewem nie na paypal wpłacam wcześniej pieniążki. W przypadku braku wpłaty gift zostaje dla mnie. Zapisy zamknąłbym, myślę dziś koło 20, żeby zdążyć z wpłatami. Oczywiście jeśli mrmahon, chce się tego podjąć to nie ma problemu.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
można zrobić też tak, że jeśli uzbiera się powiedzmy 7-8 osób, to ktoś może jest zainteresowany dodatkowymi kompletami? w tej cenie chyba warto.
to co, zbierasz? czy mam się tym zająć?
to co, zbierasz? czy mam się tym zająć?
- Kontakt:
tak, wyślę zaraz pw 6 zapisanym osobom, z kwotą do zapłaty, jak za 6-pack, jak uzbiera się więcej osób to poprostu będę zwroty robił 
PW wysłane
Przy okazji odpowiem na pytanie narhira:
"Hej, wezmi wyjasnij skad 9.5 zl ?
1.89 USD wychodzi za paczke... liczac po kursie dolara uwzglednaiajac straty itp powiedzmy 3.5 kurs = 6.65 wiec z jakiej packzi 9.5 ? bo takie wiadomosci z tekstem o kase to moga nawet podchodzic pod wymuszenie jakies "
taka kwota jest w przeliczeniu za 10 kopii, ja na daną chwilę jestem nastawiony na kupno 6 kopii, czyli 17,2/6 = 2,87 $, co w przeliczeniu na złotówki wynosi około 9,35, wolę mieć trochę zapasu, żeby kwota spokojnie starczyła.
Powtarzam, również jeszcze raz, że jeśli zostanie reszta (myślę, że tak), dokonam wam zwrotu.

PW wysłane
Przy okazji odpowiem na pytanie narhira:
"Hej, wezmi wyjasnij skad 9.5 zl ?
1.89 USD wychodzi za paczke... liczac po kursie dolara uwzglednaiajac straty itp powiedzmy 3.5 kurs = 6.65 wiec z jakiej packzi 9.5 ? bo takie wiadomosci z tekstem o kase to moga nawet podchodzic pod wymuszenie jakies "
taka kwota jest w przeliczeniu za 10 kopii, ja na daną chwilę jestem nastawiony na kupno 6 kopii, czyli 17,2/6 = 2,87 $, co w przeliczeniu na złotówki wynosi około 9,35, wolę mieć trochę zapasu, żeby kwota spokojnie starczyła.
Powtarzam, również jeszcze raz, że jeśli zostanie reszta (myślę, że tak), dokonam wam zwrotu.
Również jestem zainteresowany jedną paczką. Czekam na dane do wpłaty
- Kontakt:
ok uzupełnię tylko dla czelności dla mnie listę:
1.kasper93
2.mrmahon
3.boskiapollo
4. Narhir
5. Ludwi
6. Revan
7. kmpt
8. toko
Jeszcze tylko brakuje wpłaty od Narhira i mogę kupować
Dzięki Nahir już kupiłem 10-pack, wezmę się od razu za rozsyłanie
Pobrało mi -€15,14
1.kasper93
2.mrmahon
3.boskiapollo
4. Narhir
5. Ludwi
6. Revan
7. kmpt
8. toko
Jeszcze tylko brakuje wpłaty od Narhira i mogę kupować
Dzięki Nahir już kupiłem 10-pack, wezmę się od razu za rozsyłanie
Pobrało mi -€15,14
Ostatnio zmieniony 22 maja 2013, o 23:34 przez zax454, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest ktoś zainteresowany kupnem BM8 na spółkę?
Mnie interesuje tylko:
Slam Bolt Slapers
Fairy Bloom Fresia
Karateka
Sądzę, że możemy podzielić się po połowie, czyli, po jakieś 1,8 zł. Ewentualnie ja płacę 2PLN, ty 1,15-1,30PLN.
No i jeżeli byli by chętni na $5 to jeszcze wziąłbym:
Blades of Time.
Tutaj kwestia kasy do dogadania.
PS. Chyba, że ktoś ma na sprzedaż którąś z tych gier, to niech da znać.
Mnie interesuje tylko:
Slam Bolt Slapers
Fairy Bloom Fresia
Karateka
Sądzę, że możemy podzielić się po połowie, czyli, po jakieś 1,8 zł. Ewentualnie ja płacę 2PLN, ty 1,15-1,30PLN.
No i jeżeli byli by chętni na $5 to jeszcze wziąłbym:
Blades of Time.
Tutaj kwestia kasy do dogadania.
PS. Chyba, że ktoś ma na sprzedaż którąś z tych gier, to niech da znać.