Łowcy Gier na Youtube - pomysły i opinie
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Ok, to wydam oficjalne oświadczenie dot. zbundlowanych: Zbundlowani będą, jak będą dobre bundle. Ludzie nie chcieli oglądać wydań o bundlach słabych, średnich lub mało znanych. Chętnie bym robił i wydania o hipsterskich paczkach, ale to by była tylko sztuka dla sztuki. To widzowie zadecydowali co chcą oglądać, a czego nie. A i przyznam się, że materiały poświęcone jednemu konkretnemu tytułowi odpowiadają i mnie. Wydania Zbundlowanych robiły się nieaktualne po zakończeniu sprzedaży danej paczki, krytyka gier aktualna jest cały czas.
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Film fajny, raz głos urwało przy CSie. Jedyny mankament to, że nie wspomniałeś, że jest też polonizacja tej gry dostępna w sieci z wspomnianym patchem (choć polonizacja jest tylko do 8.6).
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Obejrzałęm nowych zdundlowanych i moje pytanko zatem czy któryś z tych działającyh teraz Humbli bundli jest godne uwagi by zrobić nastepny odcinek?(np:Pc and Android bodajże 10,chociaz w sumie ten weekly jest zrobiony jeszcze lepiej przez pryzmat promocji o Gabe xD)
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Co za pytanie, Pc and Android 10 jest meeega
RPG maker niekoniecznie. Ewentualnie BundleStars i nadchodzący Groupees Be Mine 13 jeszcze na odcinek może zasłużyć

- Kontakt:
Tak. Mam nadzieję, że uda mi się zrobić wydania o PC and Android 10 i Vendetta. Kwestia z tym programem jest taka, by wydanie trafiło na youtube na dłuższy czas przed zakończeniem paczki. Clash of the World Bundles: Russia miało najmniej czasu do końca, dlatego jako pierwsze dostało materiał.
Tygodniowe bundle trwają za krótko by zrobić o nich program. Nie ma sensu publikować materiału o paczkach, które mają się skończyć za 2-3 dni.
Edit:
Są i nowi Zbundlowani. Dajcie znać, co myślicie o tym wydaniu.
- Kontakt:
Hej, wielkie dzięki za miłe słowa. Przepraszam wszystkich za przerwę w wydawaniu materiałów, ale byłem sobie na wakacjach i jakoś nie było czasu pisać. Ale nowe i dobre bundle to zawsze fajna okazja by siąść, ograć gierki i je opisać.
A co do ostatniego progu: 20$ to nie bundel
A co do ostatniego progu: 20$ to nie bundel

- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
A ja chce powiedzieć, ze Dżery, pomimo swojego cebulactwa i grania w cudze gry na steamie zamiast wspierania developerów potrzebuje Waszej pomocy.
Ktoś odważy się wyszukiwać dla niego ścieżki dźwiękowe do kolejnych "zbundlowanych"? Zainteresowani - pisać (najlepiej do samego J.). Możecie zyskać sławę w całym jutubie (lądując w napisach końcowych).
Ktoś odważy się wyszukiwać dla niego ścieżki dźwiękowe do kolejnych "zbundlowanych"? Zainteresowani - pisać (najlepiej do samego J.). Możecie zyskać sławę w całym jutubie (lądując w napisach końcowych).