Dzis w sklepie yuplay w Twoich zakupach pojawia sie drugi kod do season pass. Tak wiec wersja gold to nie jeden klucz a dwa. Ktos wczesniej wprowadzal w blad.
The Division Gold z brazylijskiego Ubishopu
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Mało tego, zaraz się będę kontaktować z supportem - jak się ustosunkują do tego posta Community Managera:
http://forums.ubi.com/showthread.php/13 ... st11314852
http://forums.ubi.com/showthread.php/13 ... st11314852
Support ubi ostatnio z rozbrajającą szczerością wyznał mi, że numer telefonu z ich strony można sobie w buty wsadzić, bo strona nie była aktualizowana. I na tym koniec. Podobnie może być z chatem online - bo pytasz o chat ubi?
Tak, o chat z ubi, zaraz sie wnerwie i zmienie lokalizacje jesli maja tylko z US.
Przy okazji dokopałem się do tematu na reddicie:
https://www.reddit.com/r/thedivision/co ... _division/
Oraz zmolestowałem tego Community Managera na Tweeterze.
Warto też śledzić ten temat - może odpowie:
http://forums.ubi.com/showthread.php/13 ... c12c00e920
Jak ktos ma Tweetera niech poda dalej, im głośniej tym lepiej:
https://twitter.com/slesinskib/status/7 ... 3964189700
https://twitter.com/slesinskib/status/7 ... 3964189700
Sam kiedyś kupiłem Heros VI na Uplay i dostałem (błędnie) wersję RU. Pomijając kłopoty z aktywacją, działał tylko rosyjski język.
Ale można było gdzieś w rejestrze zmienić którąś wartość i działał polski. Może tu też tak się da.
Ale można było gdzieś w rejestrze zmienić którąś wartość i działał polski. Może tu też tak się da.
Ostatnio zmieniony 8 mar 2016, o 10:37 przez MiszaDo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ubi to świetnie poblokowało, bo włączając grę i wyłączając Uplay będziecie mieli angielski. Problem w tym, że w ten sposób nie da się grać
Mnie interesuje, czy z SP nie będzie problemu, bo tego drugiego klucza jeszcze nie aktywowałem. Może bym nawet wziął pl wersję, ale kto wie, jak z SP będzie banglać.

OK, reasumując.
Gra u każdego z nas ma wszystkie wersje językowe. Zmiany w rejestrze nic nie dają.
uPlay jako launcher sprawdza klucz i w jakiś magiczny sposób odpala grę zgodnie z lokalizacją dla danego klucza. Hmm, tylko jak to obejść.
Gra u każdego z nas ma wszystkie wersje językowe. Zmiany w rejestrze nic nie dają.
uPlay jako launcher sprawdza klucz i w jakiś magiczny sposób odpala grę zgodnie z lokalizacją dla danego klucza. Hmm, tylko jak to obejść.
uwaga
napisałem do Yuplay, rusek odpisał
ja: "This Season Pass key is only Russian or can i activate it on another language copy of a game?"
rusek: "Yes, you can. The Season Pass has't any limitation."
napisałem do Yuplay, rusek odpisał
ja: "This Season Pass key is only Russian or can i activate it on another language copy of a game?"
rusek: "Yes, you can. The Season Pass has't any limitation."
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagecs-CZCzechzQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageda-DKDanishzQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagede-DEGermanzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageen-US EnglishzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagees-ES SpanishzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagefi-FI FinnishzQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagefr-FRFrenchzT
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagehu-HU HungarianzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageit-IT ItalianzS
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageja-JPJapanesezQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageko-KOKoreanzT
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagenb-NO NorwegianzP
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagenl-NLDutchzQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagepl-PLPolishzT
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagept-BR BrazilianzU
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagept-PT
PortuguesezR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageru-RU RussianzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagesv-SE SwedishzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagezh-CN Chinesez_
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagezh-TWChinese(Traditional)Šcs-CZŠda-DKŠde-DEŠen-USŠes-ESŠes-MXŠfi-FIŠfr-FRŠhu-HUŠit-ITŠja-JPŠko-KOŠnb-NOŠnl-NLŠpl-PLŠpt-BRŠru-RUŠsv-SEŠzh-CNŠzh-TW
Wykaz języków w grze - przypominam że każda wersja niezależnie od lokacji pobiera to samo.
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageda-DKDanishzQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagede-DEGermanzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageen-US EnglishzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagees-ES SpanishzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagefi-FI FinnishzQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagefr-FRFrenchzT
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagehu-HU HungarianzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageit-IT ItalianzS
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageja-JPJapanesezQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageko-KOKoreanzT
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagenb-NO NorwegianzP
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagenl-NLDutchzQ
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagepl-PLPolishzT
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagept-BR BrazilianzU
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagept-PT
PortuguesezR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languageru-RU RussianzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagesv-SE SwedishzR
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagezh-CN Chinesez_
@HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Ubisoft\The Division - Uplay\Languagezh-TWChinese(Traditional)Šcs-CZŠda-DKŠde-DEŠen-USŠes-ESŠes-MXŠfi-FIŠfr-FRŠhu-HUŠit-ITŠja-JPŠko-KOŠnb-NOŠnl-NLŠpl-PLŠpt-BRŠru-RUŠsv-SEŠzh-CNŠzh-TW
Wykaz języków w grze - przypominam że każda wersja niezależnie od lokacji pobiera to samo.