Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

zax454 pisze: Czy kupienie Far Cry 4 Gold jest bezpieczne na Uplay?
Nie, można trafić za to do więzienia.

Oczywiście, że tak.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Czy ktoś kupował może Grand Theft Auto Complete Package i może potwierdzić, czy u nas się aktywuje?

Niestety w koszyku wyskakuje mi takie coś:
Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 2 razy

GrabkaMan pisze: Czy ktoś kupował może Grand Theft Auto Complete Package i może potwierdzić, czy u nas się aktywuje?

Niestety w koszyku wyskakuje mi takie coś:
Obrazek
Rok temu tj. 29 listopada 2014 kupiłem chyba za ~20 zł na nasze, mam na steamie do tej pory.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Przed wakacjami kupowałem i aktywuje się bez problemu. Kup przez Holę ustawioną na Argetnynę.
A ja nie wiem co kupić. Czy czekaś na jakieś dalsze promocje, czy Dying Light + SP, bo w grudniu wchodzi duże dlc, czy Far Cry 4 Gold edition i może coś jeszcze się pojawi...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

widze że przy holi nuuvem juz wogole nie ejst w stanie załadowac konta :/
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Przy brazylijskiej nie, przy argentyńskiej działa. Ale mi dziś przy próbie zakupu This War of Mine oraz Brave New World i tak wywaliło się przy płatności PayPalem...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

A da sie normalnie aktywowac Wolfenstein: New Order albo The Evil WIthin ?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

U mnie to samo jest i przy brazylijskiej i przy argentyjskiej. Koszyk robi sie pusty, a okeinko w prawym gornym rgou z danymi konta ładuje sie w nieskonczonosc.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dishonored wychodzi 7,50zł. Przeszło przez argentynska hole po kilku próbach.
Aktywuje sie jako Dishonored ROW
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

kakulukia pisze: A da sie normalnie aktywowac Wolfenstein: New Order albo The Evil WIthin ?
Godzinę temu kupiłem The Evil within i aktywowało się Jako Steam Retail i jest dostępny język Polski, a TNO jako ROW.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Ciekawe o co chodzi z tą hola, wczoraj jak kupowałem przepustkę sezonowa do dying strona nuuvem strasznie mi mulila. Trochę u mnie pomogło wyłączenie skanowania stron w karsperskim i zakup się udał, ale fakt jest taki ze z hola strona bardzo wolno sie ładuje
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Ech, praktycznie zero promocji na indyki... No nic, może na Święta.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

paypal też muli - efekt black friday :)

bleh, przez holę też nie da rady kupić...
Awatar użytkownika
Łowca

Mi się udało kupić Dishonored GOTY za 21zł przez hole "argentyńską". Właśnie instaluje na steamie, jedyny minus - brak j. polskiego... jest łatwy sposób żeby bez jakiejś "agresywnej" ingerencji w pliki włączyć polskie napisy ;) A udało się komuś kupić Wolfenstein The New Order? Mi przy płatności PayPal-em wyskakuje że produkt dla mnie niedostępny ;/
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

macbar1996 jedynie payoal zarejestrowany np na Argentyne rozwiązuje ten problem płatności. Trochę z tym zabawy, ale sprawdzone i działa
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

mariohyper pisze: Ciekawe o co chodzi z tą hola, wczoraj jak kupowałem przepustkę sezonowa do dying strona nuuvem strasznie mi mulila. Trochę u mnie pomogło wyłączenie skanowania stron w karsperskim i zakup się udał, ale fakt jest taki ze z hola strona bardzo wolno sie ładuje
w ktorym miejscu jest season pass do dying light? dzisiaj nie widzialem czegos takiego tam ;/
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

mariohyper pisze: macbar1996 jedynie payoal zarejestrowany np na Argentyne rozwiązuje ten problem płatności. Trochę z tym zabawy, ale sprawdzone i działa

Czy płacąc kartą muszą być podane prawdziwe dane?
Mam na myśli jakbym chciał zapłacić kartą przez paypala zarejestrowanego na Argentynę, ale przy płatności kartą podałbym prawdziwe dane.

Odrzucą wtedy płatność taką kartą?
Można podać 'argentyńskie' dane?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 2 razy

pelikulas pisze:
mariohyper pisze: Ciekawe o co chodzi z tą hola, wczoraj jak kupowałem przepustkę sezonowa do dying strona nuuvem strasznie mi mulila. Trochę u mnie pomogło wyłączenie skanowania stron w karsperskim i zakup się udał, ale fakt jest taki ze z hola strona bardzo wolno sie ładuje
w ktorym miejscu jest season pass do dying light? dzisiaj nie widzialem czegos takiego tam ;/
Proszę bardzo http://www.nuuvem.com/item/dying-light-season-pass
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

On nie jest przeceniony, ale i bez przeceny wyniósł mnie nie cale 40zl. Wątpię czy seasson pass gdzieś przecenia przed premiera tego dużego dodatku. Z tego co piszą jedynie podniosą jeszcze cene Przepraszam za bledy, ale piszę z telefonu.
Co do argentyńskiego paypala na stronie 54 tego tematu masz opisane jak założyć takie konto PayPal. Drugi post od dołu.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2015, o 22:43 przez mariohyper, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca

Czyli rozumiem że bez zakładania konta na Paypalu zarejestrowanego w Argentynie czy Brazylii nie masz szans żeby poszło? I tak to działa z wybranymi grami czy np. wszystkie od Bethesdy są objęte taką "ochroną"? :) Bo widziałem Skyrima LE za 25zł i nie wiem czy z nim też tak bedzie
ODPOWIEDZ