Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Christoph pisze: Zamówiłem Shadow of the Colossus, ale jeśli kolejny raz Empik anuluje mi zamówienie, to już więcej z ich "promocji" korzystać nie zamierzam.
Ja czekam na promocje u innych sprzedawców. Na razie Ultima oprócz Empiku dodała gry w związku "Days of Play" z tego co widziałem.
Przepraszam za offtop, ale może pomożecie. Od zakupu konsoli mam co jakiś czas problem z połączeniem z PSN/PS Store. Nie zawsze - raz na kilka dni. Po włączeniu konsola nie łączy się z PSN/PS Store (wyskakuje błąd) mimo, że przeglądarka www w konsoli działa, a wyniki sprawdzenia połączenia w ustawieniach również wykazują, że wszystko jest ok? Sytuacja taka trwa najczęściej 2-3 dni. Połączenie zostaje nawiązane dopiero jak wejdę przez konsolową przeglądarkę na jakąś stronę i potem wykonam pare razy testy połączenia. Czasem PSN zaskakuje dopiero po dłuższej sesji grania. Wada konsoli? Spotkaliście się z takim problemem?