Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Jest jakiś sposób na obejście pay pala?? Wyrzuca mi błąd regionu. Zamówienie składam używając hola na Brazylię.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Na swoje pytanie macie odpowiedź parę stron wstecz. Nie wiem jak teraz, ale zdaje się że w czerwcu kolega kupował gta i mu działa dalej. Choć pewnie dali locka na zakup, czyli trzeba kombinować tak jak już tu wspomniano ;]
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Panowie to ja zbiorczo poproszę o sprawdzenie czy poniższy zestaw mam lock'a.na kupić z polskim paypalem:
Grand Theft Auto Complete Package
Dishonored - zakup i aktywacja bez
L.A. Noire: The Complete Edition
LEGO Worlds - to już pisaliście wcześniej, że się uda zakupić
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - to już pisaliście wcześniej, że się uda zakupić.
Przy wszystkich pozycjach w koszyku jest "This item is unavailable in your country".
Z góry dziękuję za pomoc.
EDIT
Dishonored - zakup i aktywacja bez problemy
Wygląda na to, że gier Rockstar'a nie da się zakupić bez brazylijskiego paypala.
Grand Theft Auto Complete Package
Dishonored - zakup i aktywacja bez
L.A. Noire: The Complete Edition
LEGO Worlds - to już pisaliście wcześniej, że się uda zakupić
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - to już pisaliście wcześniej, że się uda zakupić.
Przy wszystkich pozycjach w koszyku jest "This item is unavailable in your country".
Z góry dziękuję za pomoc.
EDIT
Dishonored - zakup i aktywacja bez problemy
Wygląda na to, że gier Rockstar'a nie da się zakupić bez brazylijskiego paypala.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2015, o 17:25 przez lord_mike81, łącznie zmieniany 1 raz.
TEW=The Evil Within?
To coś chyba nuuvem kłamie, bo nie pokazuje języka polskiego na stronie...
A jak tam Far Cry 4?
Ostatnio zmieniony 27 lis 2015, o 18:22 przez buck, łącznie zmieniany 1 raz.
no ale nuuvem w assassynach wyraźnie podaje pl.
I Brazylia jest jakby dalej niż siedziba gmg... Przykład ciekawy ale trochę... nietrafiony?
Z mojego doświadczenia: gry z GG na ubi nie mają pl. Od tego czasu ich tam nie kupuję.
I Brazylia jest jakby dalej niż siedziba gmg... Przykład ciekawy ale trochę... nietrafiony?
Z mojego doświadczenia: gry z GG na ubi nie mają pl. Od tego czasu ich tam nie kupuję.
to, że Ty tak twierdzisz nie znaczy, że to prawda. Kropka.
Skąd język polski w Brazylii, skoro wiele gier kupowanych na europejskim Steam ma zamiast polskiego - ruski? I po co podają takie info, skoro wykręcają się jak tylko mogą przed sprzedażą do Polski?
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Jeszcze się nie spotkałem żeby jakaś stimowa gra kupiona w którymkolwiek regionie świata miała blokadę na język. Takie rzeczy to tylko w origin (uplay nie wiem) ;] To, że nie podają języka polskiego na stronie.... Jeden pracownik poda, bo sobie przypomni, że jakaś Polska gdzieś tam w Europie jest, drugi myśli, że Europa to kraj, więc daje tylko Angielski.