Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Mogłeś czytać informacje od modów na głównej gameminera. Od kilkunastu dni wyskakuje taki monit.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Logujesz się w ten sam sposób co na SG, steam DB i inne strony związane z steam. Więc zagrożenia w tym nie ma.
A GM oznaczyli tak pewnie dlatego, że kiedyś im boty służące do wymiany poblokowali.
A GM oznaczyli tak pewnie dlatego, że kiedyś im boty służące do wymiany poblokowali.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Jak dobrze pamiętam to złoto jeszcze dają za niektóre achivmenty na ich stronie ale to z jedną czy dwie sztuki wyłapiesz tym sposobem bo większość jest za wydawanie/kupowanie złota jak pamiętam.
- Kontakt:
I tak za złoto 90% GAs jest zablokowanych na Rosję. Do konta u siebie w PL nie dodasz, a wydawanie pieniędzy na złoto => wchodzenie w GAs żeby coś wygrać => regifting gry w celu uzyskania złota jest bez sensu. A zdobytego w ten sposób gifta i tak się nie sprzeda, bo ludzie kupują gifty ROW - zablokowany na Rosję jest bezwartościowy, ludzie z Rosji sobie sami taniej kupią to u siebie.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Grave Prosperity: Redux- part 1- x9999- 24 dni do końca. Chyba każdy się załapie.
http://gameminer.net/giveaway/3ba23fb15 ... c949737616
http://gameminer.net/giveaway/3ba23fb15 ... c949737616
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Odnośnie gameminer.. czy jest gdzieś zakaz używania multikont ? Jeśli tak czy ktoś kiedyś dostał bana ? Jeśli nie to czy to ma sens.. znaczy grać vs 100 botów ??
Proszę o udzielenie szybkiej odpowiedzi :3
@ Dzięki za szybką i szczerą odpowiedź
V
V
Proszę o udzielenie szybkiej odpowiedzi :3
@ Dzięki za szybką i szczerą odpowiedź

V
V
Ostatnio zmieniony 29 lut 2016, o 17:19 przez Kabix, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Ja w latach świetności wygrałem tam 84 gry. W tym m.in. Max Payne 3 Collection, Fallout Collection, 2x Alien Breed™ Trilogy, Game of Thrones, Borderlands 2, 2x Terraria, Trine 2: Complete Story, Super Street Fighter® IV Arcade Edition, Portal, L.A. Noire: The Complete Edition.
Generalnie wypadłem dużo lepiej niż z SG
Generalnie wypadłem dużo lepiej niż z SG

- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
No to tylko pogratulować. Nigdy takich tytułów nie wygrałem. Taki najdroższy to Life is Feudal, ale sama gra jest strasznie zbugowana i nie mogę się nawet ruszyć. Wartość 30 euro. Nie wiem po co to aktywowałem
.

- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Przez ten komunikat przestałem wtedy korzystać z GM. Szkoda, że to już nie to samo. Albo gry z lockiem, albo darmówki lub słabe gry z bundli. Kiedyś nawet za tą darmową walutę (chyba węgiel się nazywała) dało się wygrać niezłe gierki. Nie mówiąc już o złotych gibkach, gdzie można było wyhaczyć sporo tytułów AAA.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
No i mają jeszcze pierwszy gibek HL3, o ile gra w ogóle wyjdzie
http://gameminer.net/giveaway/556166d1a ... 2d742f2ae3

http://gameminer.net/giveaway/556166d1a ... 2d742f2ae3
- Kontakt:
Ta, na GM nie ma takiej zaawansowanej funkcji pokaż dokładną datę po najechaniu kursorem na "more than a month", więc pewnie ustalił datę końcową na np 2030r