Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Może muszą to ogarnąc bo tyle paczek jeszcze nie sprzedali i troche potrwa rozdawanie bonusów? Swoją droga jak dobrze pamiętam to w "humble thq bundle" 2 razy dopdawano bonus, więc nie szystko jescze stracone
. A nawet jeśli nic nie dodadzą to i tak paczka epicka 

przynajmniej wiem ze skorzystam z promocji u gamingstore
I do zobaczenie jutro o tej samej porze na weekly sale 

Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, o 20:28 przez Refty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Grajcie w to co macie, jak dojdą bonusy, znajdziecie pewnie info na głównej:P
EDIT: A jakiś czas temu wrzucałem bardzo fajną promocję na Dead Space'a 2. I co? Warto było czekać aż trafi do humbla?
EDIT: A jakiś czas temu wrzucałem bardzo fajną promocję na Dead Space'a 2. I co? Warto było czekać aż trafi do humbla?

Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, o 20:08 przez ZaczarowanyFlamaster, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Serio, teraz będziecie pisać jak to źle/dobrze, że nie dodali bonusów? Opanujcie się... Jak nie ma nikt nic konstruktywnego do dodania, to lepiej sobie darujcie. Masakra jakaś.
Flamaster, Ty przede wszystkim...
edit:
Poświęcę się i będę usuwał zbędne posty, typu "Haha czekali"
Flamaster, Ty przede wszystkim...
edit:
Poświęcę się i będę usuwał zbędne posty, typu "Haha czekali"
Co mnie najbardziej intryguje? Humble kończy się 28 a promocja na Originie...27. EA to EA, nie zdziwie się jak ludzie teraz rzucą się na promocje, a 28 dostaniemy bonus...
Promocje na origin trwają do 2 września.
/Stary
A u was czytałem że 28. Za dużo naoglądałem się Macierewicza w TV i teraz mam.
EDIT: Bonusy Nie ZAWSZE pojawiały się o 20, a między 20-24 więc cierpliwości. Coś dadzą, podziękują za 8 mln dolców na cele charytatywne
Promocje na origin trwają do 2 września.

A u was czytałem że 28. Za dużo naoglądałem się Macierewicza w TV i teraz mam.
EDIT: Bonusy Nie ZAWSZE pojawiały się o 20, a między 20-24 więc cierpliwości. Coś dadzą, podziękują za 8 mln dolców na cele charytatywne

Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, o 20:42 przez Gert, łącznie zmieniany 1 raz.