WSPÓLNE ZAKUPY

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja się piszę na wspólny zakup, ale pytanie jak? Robimy te listy czy wysyłać pieniądze, czy to była jedna dziesiątka tylko?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Pospieszyłem się:/ Widziałem, że średnia cały czas rośnie i niestety kupiłem jak wynosiła 26$, a teraz spadła do 19... No nic. Nie zapłaciła do tej pory 1 osoba - Jacko, ale on pisał że z paypalem ma jakieś problemy. Reszcie zaraz podeśle gifty.

Jak się zbierze druga dziesiątka to mogę też im to zakupić bez problemu, przynajmniej łowcygier.pl się w contri pojawią :) Także chcecie to róbcie liste.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2013, o 02:05 przez Killjoy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

poszło...
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

1.kasper93
2.mrmahon
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Killjoy pisze: Pospieszyłem się:/ Widziałem, że średnia cały czas rośnie i niestety kupiłem jak wynosiła 26$, a teraz spadła do 19... No nic. Nie zapłaciła do tej pory 1 osoba - Jacko, ale on pisał że z paypalem ma jakieś problemy. Reszcie zaraz podeśle gifty.
Nie wiem o której to kupowałeś, ale jak ja wpłacałem kasę ok.24 to już było ~20$. Nie jesteś tu chyba od dziś, żeby nie wiedzieć, że BTA zawsze spada z czasem...
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Słuchaj, wiem że spada czasem, ale nie zawsze - przykładem masz humble bundle brutal legend ostatnie. Nie miałem czasu, żeby siedzieć przy kompie i patrzeć jak rośnie non stop. Jakbym od razu miał kase to by było za 21$. Ale podrosło aż o 5$! Wolałem założyć i mieć spokój. Wpłaciłem przed 21wszą, i wróciłem koło 2 do domu. I tak masz bundla taniej o 4 zł blisko niż przy samodzielnym zakupie, więc nie narzekaj. 1,9 zł Cię nie zbawi. A jeśli tak, no to sam to zorganizuj teraz i gifta mi oddaj;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Killjoy pisze: Słuchaj, wiem że spada czasem, ale nie zawsze - przykładem masz humble bundle brutal legend ostatnie. Nie miałem czasu, żeby siedzieć przy kompie i patrzeć jak rośnie non stop. Jakbym od razu miał kase to by było za 21$. Ale podrosło aż o 5$! Wolałem założyć i mieć spokój. Wpłaciłem przed 21wszą, i wróciłem koło 2 do domu. I tak masz bundla taniej o 4 zł blisko niż przy samodzielnym zakupie, więc nie narzekaj. 1,9 zł Cię nie zbawi. A jeśli tak, no to sam to zorganizuj teraz i gifta mi oddaj;)
Brutal legend rośnie, bo niektórzy biorą Broken Age i koszuki? A to znacznie średnią podnosi? na IG odkąd pamiętam zawsze w dół leci średnia (czasem na 1h z niewiadomych przyczyn podskoczy a potem znów wraca do normalnej)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ciapex nie mam zamiaru tu z Tobą dyskutować. Ludzie potrafią wpłacać po 1000 $ na bundle. Rosła bo rosła, myślałem że jeśli spadnie to o dolara-dwa. Pierwszy raz widziałem, żeby spadło o taką kwotę, i to jeszcze tak szybko. Masz tu dowód transakcji :) I temat uważam za zamknięty.
indie gala.jpg
indie gala.jpg (56.55 KiB) Przejrzano 2732 razy
Ja tu jestem stratny troche, ale mam wylane na to. Chcesz się czepiać, to organizuj Ty to następnym razem. Hejting w moją stronę jest mocno nie na miejscu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Dopisuję się do kolejnej listy. Cena za 10 sztuk to teraz nieco ponad 18$ tylko, więc myślę, że się opłaca.

1.kasper93
2.mrmahon
3.boskiapollo
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

hej ;) jestem zainteresowany rowniez dopiszcie mnie do kolejnej listy indie gala dungeons jak ktos organizuje wspolne zakupy 10 paka wpiszcie mnie na liste :)

1.kasper93
2.mrmahon
3.boskiapollo
4. Narhir
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Znowu średnia wzrosła do 24$ ... oO

Edit: Ciekawe czemu nie ma top contributors...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

I spadła do $18.64 za 10 giftów.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Założe się, że znowu podbiją za jakiś czas...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Killjoy pisze: Założe się, że znowu podbiją za jakiś czas...
Na pewno to zrobią.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Grunt, żeby kupić jak będzie nisko :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Ech, wahania są powiedzmy o $5, co przy rozbiciu na 10 pakietów daje wahanie cenowe rzędu $0.50, więc tragedia to też jakaś nie jest.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Ciapex nie wiem generalnie do czego pijesz. Killjoy odwalił super robote kupując tego 10paka. 50 centów różnicy ? Problem ? To następnym razem kupuj sobie sam. Wtedy problemów nie będziesz miał żadnych.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Z mojej perspektywy wygląda to tak: paczka kosztowała mnie 9 zł, czyli jakieś 2,7$. Sama musiałabym za nią zapłacić 4-5$ - też nie mam czasu siedzieć przy kompie i polować na "dołek cenowy". Ja tam jestem i tak do przodu i zadowolona. Dzięki Killjoy za zakup.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

1.kasper93
2.mrmahon
3.boskiapollo
4. Narhir
5. Ludwi

BTW: kasper93 Ty będziesz kupował te gifty? Myślę, że nie uda się całej 10-tki uzbierać więc pewnie trzeba będzie mniej bundli kupić...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Może też byłbym chętny, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć po ile wychodzi na łebka i kto to kupuje?
Zablokowany