GG.deals - porównywarka cenowa dla gier
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
panowie jest mały problem z grą dead in vinland, a mianowicie wyświetla się historyczna cena ale nie za samą grę tylko za jej dodatek - The Vallhund (sama gra jest niestety trochę droższa). mam nadzieję na szybko interwencję bom chciał sobie alercik na gierke ustawić!
tak przy okazji... świetna robota przy stronce!
tak przy okazji... świetna robota przy stronce!
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy tak tylko u mnie, ale przyciski "Facebook" "Twitter" Steam" oraz "RSS" nie działają.
"Store list" "Add your Store" "Advertise" "Contact" i "FAQ" to samo.
"Store list" "Add your Store" "Advertise" "Contact" i "FAQ" to samo.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
Wydaje mi się, że powinniście dodać też cene z bazarku. Może nie na równi jako sklepy, ale informacyjnie, bo wiele gier idzie tam taniej dorwać (wiadomo jak ktoś ma mało komentarzy to ryzyko jest, ale często sprzedają osoby z dużą ilością). Choćby żeby to była informacja (tak jak dodajecie przy yuplay, że jest ryzykow przy kupnie wiecej) tak tutaj, że kupuje sie od osoby prywatnej
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Hmm bo ja wiem, Bazar miał być dla łowców a jak nam się tu międzynarodowe community zwali to nie dość że nam wykupią lepsze kąski to jeszcze się ruch zrobi taki że jeszcze się ktoś od wielkiego brata tym zainteresuje. Wolałbym żeby łowcowego śledzika zaadaptować z ggdeals i tam to dodać tylko dla "naszych" chłopców
Tak jak napisano niżej - gg.deals to projekt stricte międzynarodowy i najpierw musiałby powstać międzynarodowy Bazar by zaadaptować go pod gg.deals, no chyba że chciałbyś mieć wysyp handlarzy z Rosji.Hardkor pisze: Wydaje mi się, że powinniście dodać też cene z bazarku. Może nie na równi jako sklepy, ale informacyjnie, bo wiele gier idzie tam taniej dorwać (wiadomo jak ktoś ma mało komentarzy to ryzyko jest, ale często sprzedają osoby z dużą ilością). Choćby żeby to była informacja (tak jak dodajecie przy yuplay, że jest ryzykow przy kupnie wiecej) tak tutaj, że kupuje sie od osoby prywatnej
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Dodaliśmy długo wyczekiwaną funkcję, o której wiele osób tu pisało - link do karty produktu na Steamie w wygodnym miejscu.
Znajdziecie go bezpośrednio na okładce gry. Enjoy

Znajdziecie go bezpośrednio na okładce gry. Enjoy

- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Mam nadzieje, że się nie powtarzam, albo już jest taka opcja, ale nie mam jak przetestować bo nie wpada mi do głowy żadna gra która u mnie będzie spełniać to kryterium.
Czy pomyśleliście o opcji która mogłaby być przydatna dla gier mających DLC.
Mam na myśli, że niektóre gry sa na steam i gog lub gog i origin itd.
Mając podstawkę na steamie raczej nikogo nie będą interesowały DLC w promocji na gog/origin więc w takiej sytuacji mnie DLC tylko na steam interesują i tylko one domyślnie powinny być widoczne.
Sprawa nr 2 ale to wyższa szkoła jazdy.
Dałoby się dodać opcję szukania gry po języku? Czyli by wyświetlało tylko gry które mają konkretny język?
Mając podstawkę na steamie raczej nikogo nie będą interesowały DLC w promocji na gog/origin więc w takiej sytuacji mnie DLC tylko na steam interesują i tylko one domyślnie powinny być widoczne.
Dałoby się dodać opcję szukania gry po języku? Czyli by wyświetlało tylko gry które mają konkretny język?
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Xaxa pisze: Mam nadzieje, że się nie powtarzam, albo już jest taka opcja, ale nie mam jak przetestować bo nie wpada mi do głowy żadna gra która u mnie będzie spełniać to kryterium.
przy alertach na DLC można wybrać DRM jaki chcesz, ale czy jest automatyczna blokada w zależności od posiadanej gry w kolekcji to wątpię. Chyba nawet nie maja takiego info, trzeba by wybrać na jakiej platfomie masz grę w kolekcji.
EDIT: A co w ogóle mają oznaczać liczby w żółtych kółkach przy obrazkach w best deals? Jakość przeceny?
EDIT2: BUG: Jak wejdziemy w Games> Best of Action to ten link się jakby podwaja obok i są 2 "best of action" podkreślone
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jeśli chodzi o przejrzystość i przyjemność w użytkowaniu, GG.deals demoluje isthereanydeal. Mam nadzieję, że uda wam się wypromować ten projekt, bo bez wątpienia jest tego warty. To tyle, jeśli chodzi o lizusostwo.
Dlaczego domyślnym regionem (?) są Stany Zjedonoczone? Dopiero po pogrzebaniu w opcjach zobaczyłem, że samo ustawienie złotówek w prawym górnym rogu to zbyt mało, aby mieć ceny w naszej walucie.
Dlaczego domyślnym regionem (?) są Stany Zjedonoczone? Dopiero po pogrzebaniu w opcjach zobaczyłem, że samo ustawienie złotówek w prawym górnym rogu to zbyt mało, aby mieć ceny w naszej walucie.
GG.deals w tym momencie jest jedną z dwóch głównych, prócz samych łowców, używanych przeze mnie stron do szukania i confirmowania deali. Druga jest barter.vg z idealnym spisem bundli wraz z ich zawartością którą mogę zobaczyć bez dodatkowych klików jakich potrzebuje np na gg żeby znaleźć treść bundla a nie tylko nazwę. Drugą i ostatnią ważną funkcjonalnością bartera wg mnie jest to że możesz ustawić ażeby pokazywały się tylko te bundle które zawierają coś z twojej listy życzeń.
Idealnym byłoby zaaplikowanie tychże powyższych funkcjonalności do waszej strony.
Idealnym byłoby zaaplikowanie tychże powyższych funkcjonalności do waszej strony.