GG.deals - porównywarka cenowa dla gier

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Może nie teraz, ale po powstaniu już strony możecie pokusić się o informacje o najtaniej na yuplay i game-gava oraz lockach.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

TheLastJedi pisze: Znalazłem najniższą historyczną cenę METAL GEAR RISING: REVENGEANCE, bo z kuponem, na jednym ze sklepów, a na łowcach tego nie widziałem, fajnie!
Było na Łowcach i to w 2 newsach, ta cena jest od blisko miesiąca na Voidu ;) Polecam skorzystać z wyszukiwarki :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Revan pisze:
TheLastJedi pisze: Znalazłem najniższą historyczną cenę METAL GEAR RISING: REVENGEANCE, bo z kuponem, na jednym ze sklepów, a na łowcach tego nie widziałem, fajnie!
Było na Łowcach i to w 2 newsach, ta cena jest od blisko miesiąca na Voidu ;) Polecam skorzystać z wyszukiwarki :P
Może i było ale ja nie miałem czasu śledzić łowców przez ten czas :p
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

panowie jest mały problem z grą dead in vinland, a mianowicie wyświetla się historyczna cena ale nie za samą grę tylko za jej dodatek - The Vallhund (sama gra jest niestety trochę droższa). mam nadzieję na szybko interwencję bom chciał sobie alercik na gierke ustawić!
tak przy okazji... świetna robota przy stronce!
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

twinzorrr pisze: panowie jest mały problem z grą dead in vinland, a mianowicie wyświetla się historyczna cena ale nie za samą grę tylko za jej dodatek - The Vallhund (sama gra jest niestety trochę droższa). mam nadzieję na szybko interwencję bom chciał sobie alercik na gierke ustawić!
Już poprawione, dzięki za zgłoszenie tego problemu :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Nie wiem czy tak tylko u mnie, ale przyciski "Facebook" "Twitter" Steam" oraz "RSS" nie działają.

"Store list" "Add your Store" "Advertise" "Contact" i "FAQ" to samo.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

DiscussedAxe3 pisze: Nie wiem czy tak tylko u mnie, ale przyciski "Facebook" "Twitter" Steam" oraz "RSS" nie działają.

"Store list" "Add your Store" "Advertise" "Contact" i "FAQ" to samo.
To wszystko będzie śmigać dopiero po premierze :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Wydaje mi się, że powinniście dodać też cene z bazarku. Może nie na równi jako sklepy, ale informacyjnie, bo wiele gier idzie tam taniej dorwać (wiadomo jak ktoś ma mało komentarzy to ryzyko jest, ale często sprzedają osoby z dużą ilością). Choćby żeby to była informacja (tak jak dodajecie przy yuplay, że jest ryzykow przy kupnie wiecej) tak tutaj, że kupuje sie od osoby prywatnej
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Hmm bo ja wiem, Bazar miał być dla łowców a jak nam się tu międzynarodowe community zwali to nie dość że nam wykupią lepsze kąski to jeszcze się ruch zrobi taki że jeszcze się ktoś od wielkiego brata tym zainteresuje. Wolałbym żeby łowcowego śledzika zaadaptować z ggdeals i tam to dodać tylko dla "naszych" chłopców
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Hardkor pisze: Wydaje mi się, że powinniście dodać też cene z bazarku. Może nie na równi jako sklepy, ale informacyjnie, bo wiele gier idzie tam taniej dorwać (wiadomo jak ktoś ma mało komentarzy to ryzyko jest, ale często sprzedają osoby z dużą ilością). Choćby żeby to była informacja (tak jak dodajecie przy yuplay, że jest ryzykow przy kupnie wiecej) tak tutaj, że kupuje sie od osoby prywatnej
Tak jak napisano niżej - gg.deals to projekt stricte międzynarodowy i najpierw musiałby powstać międzynarodowy Bazar by zaadaptować go pod gg.deals, no chyba że chciałbyś mieć wysyp handlarzy z Rosji.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Dodaliśmy długo wyczekiwaną funkcję, o której wiele osób tu pisało - link do karty produktu na Steamie w wygodnym miejscu.

Znajdziecie go bezpośrednio na okładce gry. Enjoy :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Mam nadzieje, że się nie powtarzam, albo już jest taka opcja, ale nie mam jak przetestować bo nie wpada mi do głowy żadna gra która u mnie będzie spełniać to kryterium.

Czy pomyśleliście o opcji która mogłaby być przydatna dla gier mających DLC.
Mam na myśli, że niektóre gry sa na steam i gog lub gog i origin itd.
Mając podstawkę na steamie raczej nikogo nie będą interesowały DLC w promocji na gog/origin więc w takiej sytuacji mnie DLC tylko na steam interesują i tylko one domyślnie powinny być widoczne.

Sprawa nr 2 ale to wyższa szkoła jazdy.
Dałoby się dodać opcję szukania gry po języku? Czyli by wyświetlało tylko gry które mają konkretny język?
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Poprawiliśmy trochę szybkość searcha. Jak przeniesiemy się z serwera testowego na serwer docelowy to powinno być jeszcze troszkę lepiej.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Xaxa pisze: Mam nadzieje, że się nie powtarzam, albo już jest taka opcja, ale nie mam jak przetestować bo nie wpada mi do głowy żadna gra która u mnie będzie spełniać to kryterium.

Czy pomyśleliście o opcji która mogłaby być przydatna dla gier mających DLC.
Mam na myśli, że niektóre gry sa na steam i gog lub gog i origin itd.
Mając podstawkę na steamie raczej nikogo nie będą interesowały DLC w promocji na gog/origin więc w takiej sytuacji mnie DLC tylko na steam interesują i tylko one domyślnie powinny być widoczne.

Sprawa nr 2 ale to wyższa szkoła jazdy.
Dałoby się dodać opcję szukania gry po języku? Czyli by wyświetlało tylko gry które mają konkretny język?

przy alertach na DLC można wybrać DRM jaki chcesz, ale czy jest automatyczna blokada w zależności od posiadanej gry w kolekcji to wątpię. Chyba nawet nie maja takiego info, trzeba by wybrać na jakiej platfomie masz grę w kolekcji.

EDIT: A co w ogóle mają oznaczać liczby w żółtych kółkach przy obrazkach w best deals? Jakość przeceny?

EDIT2: BUG: Jak wejdziemy w Games> Best of Action to ten link się jakby podwaja obok i są 2 "best of action" podkreślone
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Jeśli chodzi o przejrzystość i przyjemność w użytkowaniu, GG.deals demoluje isthereanydeal. Mam nadzieję, że uda wam się wypromować ten projekt, bo bez wątpienia jest tego warty. To tyle, jeśli chodzi o lizusostwo.

Dlaczego domyślnym regionem (?) są Stany Zjedonoczone? Dopiero po pogrzebaniu w opcjach zobaczyłem, że samo ustawienie złotówek w prawym górnym rogu to zbyt mało, aby mieć ceny w naszej walucie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 58 razy
Podziękowania: 102 razy
Kontakt:

GG.deals w tym momencie jest jedną z dwóch głównych, prócz samych łowców, używanych przeze mnie stron do szukania i confirmowania deali. Druga jest barter.vg z idealnym spisem bundli wraz z ich zawartością którą mogę zobaczyć bez dodatkowych klików jakich potrzebuje np na gg żeby znaleźć treść bundla a nie tylko nazwę. Drugą i ostatnią ważną funkcjonalnością bartera wg mnie jest to że możesz ustawić ażeby pokazywały się tylko te bundle które zawierają coś z twojej listy życzeń.

Idealnym byłoby zaaplikowanie tychże powyższych funkcjonalności do waszej strony.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Kiedy można się spodziewać otwarcia strony? Bo nawet biblioteki na bazarze nie można sobie zsynchronizować...
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Wchdząc na salenauts mam takie cos

We'll be back soon.
GG.deals is temporarily unavailable, but we're working hard to fix the problem.

gg ma zastąpic salenats?
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

pelikulas pisze: gg ma zastąpic salenats?
Tak, pisałem o tym wielokrotnie.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

remike pisze:
pelikulas pisze: gg ma zastąpic salenats?
Tak, pisałem o tym wielokrotnie.
bardzo mi przykro ze nie czytalem :D w ogole informacji o gg
ODPOWIEDZ