[PC] Overwatch
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Też wam tak słabo działa wyszukiwanie gier w tym nowym trybie? Ograłem raz na easy ale szukało prawie 15 minut. Próbowałem na normalu i hardzie to po 15 minutach nic nie było i rezygnowałem.
Dodam, że chodzi mi o szukanie solo
Dodam, że chodzi mi o szukanie solo
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ja mając 1000 golda i 120 level jedyne czego chciałem to Mercy, więc nie licząc na to, że mi wypadnie, próbowałem "dofarmić" te brakujące 2000. Polowaliśmy na nią razem ze znajomym. Gdy już traciliśmy nadzieję, że któremukolwiek z nas uda się ją wydropić, obaj znaleźliśmy ją w skrzynkach, które równocześnie otworzyliśmy. ;d Nie wiem jakie są szanse na wydropienie konkretnego złotego skina, ale szanse na wydropienie tego skina jednocześnie już chyba ocierają się o zero, hehe.
No chyba, że tak

No ja zastanawiam się czy właśnie brać za "ojro" skrzynki.