No wlasnie to jest dziwne, bo nawet jak kupowalem na ali to bylo ok, a tu jeszcze smiesniej, bo nawet bylo potwierdzenie transakcji sms-em.
Yuplay.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Holę użyłem tylko żeby wsadzić grę do koszyka. Rejestrację zrobiłem już po włożeniu i bez holi. Sklep nie widział problemu przy chęci opłacenia i sprawdzenia klucza.
Mi pobrało 24,63.
Ostatnio zmieniony 1 gru 2014, o 20:09 przez oLiardi, łącznie zmieniany 1 raz.
Widze ze ty obeznany jestes w temacie... z tego co patrze nie ma tam paypala to jak to płacić nie uzywajac karty kredytowej? Ja myslalem nad dodtakiem do saints row tym "gat hell cos tam" i moze wolfa dla kolegi...
- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
WebMoney chyba też na yuplay przyjmują, a przynajmniej tak do niedawna było.
EDIT. No i Saints Row, o które Tobie chodzi ma locka.
Ostatnio zmieniony 1 gru 2014, o 20:11 przez RoyKeane, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
na 99% blokada https://steamdb.info/sub/38009/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
A to nie zaswiecilo lampki:
Known restrictions
This item is only purchasable in Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Republic of, Russian Federation, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraine.
Kod: Zaznacz cały
Name Shadowrun Returns RU Retail