Playfire
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
No właśnie to jest strasznie głupie, przecież zakładając że ktoś nie ma achievmentów ze Skyrim (bo dopiero uruchamia go po raz pierwszy) to zrobienie tych wymaganych razem z dodatkami w ciągu, nie wiem tygodnia(?) to jakaś katorga. A jak z kolei ktoś legalnie zdobył wcześniej to też mu nie zalicza...
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Do tej pory zaliczało mi wszystkie osiągnięcia które zdobyłem przed programem, dlatego zdziwiłem sie że ze Skyrim mam problem, a jeszcze większe zdziwienie że nie powinno sie kasy dostawać za to w ogóle... Mam nadzieje że to zmienią albo wymyślą coś innego dla osób które już mają większość gier/osiągnięć.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
To jest skierowane do osób które grają po raz 1- zaliczanie achi które zdobyło się wcześniej jest BUGiEM (info ze strony playfire, od samego admina)
Co do zdobycia achi ze Skyrima- mam wszystkie i 37h na koncie (przeszedłem wątek z Dragonborn i Dawnguard oraz połowę Vanilla), więc w tydzień to nie jest problem- szczególnie że wątek Dawnguard czy też Dragonborn można zacząć po hmmm 3-4h?
Co do zdobycia achi ze Skyrima- mam wszystkie i 37h na koncie (przeszedłem wątek z Dragonborn i Dawnguard oraz połowę Vanilla), więc w tydzień to nie jest problem- szczególnie że wątek Dawnguard czy też Dragonborn można zacząć po hmmm 3-4h?
Mam pytanie, czy ktoś z was miał problem z osiągnięciami za podpięcie steama i uruchomienie Vulcan'a i jakoś sobie z tym poradził? I jeszcze jedno czy zdarzyło się komuś, że zdobyta kasa mu wyparowała ? Bo udało mi się dostać punkty za newsletter, ale kasa zniknęła, nie mam jej ani w playfire balance ani w GMG balance :/
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
No ja sie cieszyłem że oba osiągnięcia z Binary Domain mam już dawno zrobione, a tu sru ;p
Arteas a mówili coś czy będą kasowali te nagrody zdobyte z bugów ? W końcu to wina po ich stronie, my tam nic nie kombinowalismy
Arteas a mówili coś czy będą kasowali te nagrody zdobyte z bugów ? W końcu to wina po ich stronie, my tam nic nie kombinowalismy

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 25 razy
- Kontakt:
Mnie osiągnięć przed programem nie naliczyło, a 2 dni przed ogłoszeniem nabiłem np. w SRIV
A w sleeping dogs jeden achi wbiłem 40 minut po czasie, bo zapomniałem wziąć poprawkę na strefę czasową
A co do naliczania, to po pierwsze nie działa natychmiast no i nie dokońca poprawnie.
Teraz mam zarobiona 2,01 balance wg playfire 3.41 a na GMG 2.59. Jedynie te zarobione pasuje, dodatkowo jest wylistowane.
Teraz zobaczę jak mi policzy za granie w binary domain
A w sleeping dogs jeden achi wbiłem 40 minut po czasie, bo zapomniałem wziąć poprawkę na strefę czasową
A co do naliczania, to po pierwsze nie działa natychmiast no i nie dokońca poprawnie.
Teraz mam zarobiona 2,01 balance wg playfire 3.41 a na GMG 2.59. Jedynie te zarobione pasuje, dodatkowo jest wylistowane.
Teraz zobaczę jak mi policzy za granie w binary domain
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie będą kasowali tego co się zdobyło. Jeśli nic nie dostałeś po 2 dniach, marne szanse że dostaniesz cokolwiek. Support też niby odpowiada, ale już tydzień czekam na rozwiązanie sprawy (a odpowiedzi od supportu z zeszłego czwartku- "tak tak, już dzisiaj kasa się pojawi")
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 25 razy
- Kontakt:
Za binary domain na razie £0.25 za pierwszy achi i £0.10 za pierwsze uruchomienie doloczone po ok 1 godzinie, więc spoko
Zatem zarobione £0.35 Balance wg. playfire + 0.58$ a na GMG + 0.82$
Wynika z tego, że jest przeliczenie z funta na dolara i tak liczy playfire (widocznie od złej kwoty liczy i błąd się propaguje)
Zmiana na GMG pozostaje dla mnie zagadką jak na razie
Zatem zarobione £0.35 Balance wg. playfire + 0.58$ a na GMG + 0.82$
Wynika z tego, że jest przeliczenie z funta na dolara i tak liczy playfire (widocznie od złej kwoty liczy i błąd się propaguje)
Zmiana na GMG pozostaje dla mnie zagadką jak na razie
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Ok, już nalicza. Wypełniłem wcześniej ankietę i w notce napisałem, że mi nie nalicza i teraz zaskoczyło, nie wiem czy mają jakieś problemy czy to ankieta pomogła 
A że się tak zapytam głupio: czy te GMG Credits liczone są jako normalne baksy? Tzn. czy jak nazbieram odpowiednią ilość to będę mógł sobie coś kupić?

A że się tak zapytam głupio: czy te GMG Credits liczone są jako normalne baksy? Tzn. czy jak nazbieram odpowiednią ilość to będę mógł sobie coś kupić?
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Nie działa na zasadzie zniżki więc moższ kupić gre za na przykład 1.50$ płacąc 149 creditów i centa od siebieszczypiorofix pisze: Ok, już nalicza. Wypełniłem wcześniej ankietę i w notce napisałem, że mi nie nalicza i teraz zaskoczyło, nie wiem czy mają jakieś problemy czy to ankieta pomogła