Origin/EA Desktop/EA app - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Super, usunięto mi wszystkie sportówki od EA Sports z launchera... No nie mam słów do tego. Mam w czterech literach tą dystrybucje cyfrową i EA...
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Jakby ktoś się zastanawiał nad zakupem Battlefield 2042 i był posiadaczem karty graf. AMD 6xxx to ostrzegam, że na aktualnych sterownikach 25.6.1 sobie nie pogra, bo po zgonie gra wywala do pulpitu. Podobno pomaga downgrade lub zainstalowanie sterowników beta, ale na razie nie chciało mi się w to bawić 

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Dopiero teraz zauważyłem, że 22 sierpnia usunięto mi z konta Immortals of Aveum. Niby podejrzenie oszustwa. Ciekawe... pamiętam, że kupiłem to za jakieś parę złotych jak w Humblu było. Pierwszy raz coś takiego mam, wie ktoś czy można odzyskać grę, czy raczej już nic z tym nie da się zrobić?
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Masz 50% szans. Skąd mamy wiedzieć, skąd to wziąłeś?SKODR pisze: dzisiaj, o 19:44 Dopiero teraz zauważyłem, że 22 sierpnia usunięto mi z konta Immortals of Aveum. Niby podejrzenie oszustwa. Ciekawe... pamiętam, że kupiłem to za jakieś parę złotych jak w Humblu było. Pierwszy raz coś takiego mam, wie ktoś czy można odzyskać grę, czy raczej już nic z tym nie da się zrobić?

- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 36 razy
- Kontakt:
czyli trzeba nie umierać. git gudkmpt pisze: 3 lip 2025, o 18:46 Jakby ktoś się zastanawiał nad zakupem Battlefield 2042 i był posiadaczem karty graf. AMD 6xxx to ostrzegam, że na aktualnych sterownikach 25.6.1 sobie nie pogra, bo po zgonie gra wywala do pulpitu. Podobno pomaga downgrade lub zainstalowanie sterowników beta, ale na razie nie chciało mi się w to bawić![]()

- Ci użytkownicy podziękowali Forman08 za ten post:
- TheRedeemer
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Chyba z Kinguina czy jakiejś innej kluczykowni. Nic mnie z tego bundla nie interesowało wtedy a na Łowcach pokazała się oferta za parę złociszy (nie pamiętam już ile, ale było bardzo tanio) to pomyślałem, że wezmę. Słyszałem, że z kluczykowni czasem zdarzają się takie przypadki, że grę usuwają, więc rzadko tam kupuję. Ogólnie płakać za tym jakoś szczególnie nie zamierzam, ale ciekawi mnie, czy można jakoś odzyskać tę grę.Masz 50% szans. Skąd mamy wiedzieć, skąd to wziąłeś?
EDIT: OK, poszukałem trochę w necie i widzę, że można napisać do Kinguina w tej sprawie. Inna sprawa, że ten klucz kosztuje teraz około 88 groszy, więc nie wiem czy mi się będzie chciało nad tym przysiąść w ogóle