Nasze giveawaye na Steamgifts

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Jak można 'zapomnieć odebrać gry'? Są powiadomienia mailowe. przy wejściu na stronę grafika gwał^ci po oczach a czerwona ikonka nie daje zasnąć. Logujesz się na portal, wchodzi w giby to fajnie byłoby jednak dać coś od siebie.
Co do wygrywania raz na dwa lata - jak wejdziesz w odpowiednie grupy i dajesz coś od siebie, to wygrywasz raz na kilka dni. Może nie pozycje tier 1, ale zawsze.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

Zasłużeni

+3

Obrazek

Obrazek

Obrazek

+4

Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali Hildunio za ten post:
mru
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

ŁGG 3+ Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 26 razy

Quoyque pisze: 30 cze 2024, o 22:03 Jak można 'zapomnieć odebrać gry'? Są powiadomienia mailowe.
Nawet jak jest powiadomienie odnośnie odebrania gry, to nie ma wzmianki o blokadzie jeżeli nie podejmiemy działania. Poziom konta duży tam nie miałem, troche gier rozdałem, ale później już po prostu korzystałem z bota bo nie chciało mi się tam logować i klikać, sensownych gier 5 a gruzu 120.
No i po drugim nieodebraniu gry czy trzecim i jak mi zablokowali konto to im napisałem co sądze o ich serwisie i tyle. Wymyślanie zasad które nie są jawne, plus co ich obchodzi czy wygraną odbiore czy nie ? Moja nagroda to ja decyduje przecież.
Grup nie szukałem bo większość obcojezyczna, trzeba obserwować/zaglądać czy są wpisy. Plus do ilu bym musiał dołączyć by odszukać te tytuły które mi odpowiadają, do 30 czy 100 ?
Więcej gier wylosowałem na Gleam i cenniejszych [jak chociażby elden ring] niż w tym całym śmiesznym serwisie. [może nie jest zła idea ale szanse wygrania są nikłe, zwłaszcza jak niektórzy na świeżych kontach więcej zdobywali niż ja] .

O ile dobrze pamiętam to nie sama blokada mnie zdenerwowała ale sytuacja, bo ja odebrałem nagrode po czasie [przykładowo zamiast w 3 dni to po 8 to zrobiłem] a fakt że i tak otrzymałem później blokade, tak zapobiegawczo-ostrzegawczo- z doopy powodu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Pytanie, czy nie dostałeś blokady za używanie botów, bo te chyba nie do końca są legalne (o ile mi wiadomo). Inna sprawa, że nie rozumiem, po co korzystać z serwisu, uruchamiać programy automatycznie wchodzące w giveawaye, skoro nie masz zamiaru ich odbierać. Ale jak widać niespecjalnie Ci zależy, to nie ma tematu. Pozdro!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 52 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

darkhulk pisze: 30 cze 2024, o 08:21
Ktoś jeszcze z tego korzysta ? W czasach tanich kluczy z sklepów to nie ma sensu tam zaglądać. Wygrasz coś raz na dwa lata, zapomnisz odebrać gry i ciebie blokują adminy XD
[/quote]

8 lat temu też G2A, Kinguiny i inne keyshopy hulały, pełne były kluczy po 1,50zł z bundli.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 14 razy

ktos podesle mi gierke na steam i xbox plz
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

ŁGG 3+

Obrazek

Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali CebulowyKrol za ten post (w sumie 3):
jobjoxPLhimalayaeldawido159
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

ŁGG 3+

Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali CebulowyKrol za ten post:
eldawido159
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 263 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Po pierwsze sorry, że w niewłaściwym temacie, ale ten: viewtopic.php?t=381 jest zablokowany.
Zdaję sobie sprawę, że inicjatywa jest już chyba na wpół martwa, ale jednak nie do końca ;)
Spełniłem chyba warunki i wysłałem prośbę o dołączenie do grupy chyba z miesiąc temu i nic. Może ktoś mnie zatwierdzić czy proszę pod złym adresem?

EDIT: Nadal czekam :?

EDIT2: Po 2 miesiącach... Twoje członkostwo jest rozpatrywane.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2025, o 01:05 przez Kingsajz, łącznie zmieniany 2 razy.
Ci użytkownicy podziękowali Kingsajz za ten post:
hawkeye116477
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

ŁŁG +1

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca