Zleakowałem do tej pory dwa choicy na reddicie.
Październik 2023 https://www.reddit.com/r/humblebundles/s/LoZbvw2b2i
Marzec 2024 https://www.reddit.com/r/humblebundles/s/bZg5R2pOfY
Mogę potwierdzić, że to jest prawdziwy choice na kwiecień a nie jakiś troll
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Gra od Sony i Noita w Bundlu? Nie uwierzę póki nie zobaczę :---)
- Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post:
- spamslovic
Grafika pochodzi z serwerów humbla bundla. Jeśli nas nie trolluja a nigdy wcześniej nie widziałem by przygotowywali fałszywe grafiki to powinno być to prawdziwe. Dlatego ja wierzę.
Link do grafiki na serwerze: https://images.cordial.com/102/600x691/ ... isting.png
Jeśli spojrzysz w email i sprawdzisz poprzedni email z choicem to polecam sprawdzić źródło gdzie przekierowuje obrazek. Link będzie identyczny tylko się będzie rozbić rozdzielczością obrazu i nazwą miesiąca. Czasem dodają _v2 jak jest jakaś zmiana. W tym miesiącu wygląda, że żadnej nie będzie.
Ale no domyślam się, że dużo ludzi będzie czekało aż billbil to potwierdzi. Ja jednak jestem już nahypowany
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
nie ma dla mnie znaczenia bo:
1. na stimie do tej części i tak nie ma acziwkow
2. wersje stimową i tak trzeba uruchamiać z klientem ubi
wiec mi to bez roznicy, a wole mieć kase
nawet jeśli ten przeciek się nie sprawdzi to kupie sobie te valhalle drugi raz za tyle samo na letniej wyprzy stimowej i nic na tym nie stracę a mogę być do przodu kilkadziesiat zl
(poszedl refund - 62zl do zwrotu - a te 14dni na refund mija mi jutro wiec na farcie się załapałem)
1. na stimie do tej części i tak nie ma acziwkow
2. wersje stimową i tak trzeba uruchamiać z klientem ubi
wiec mi to bez roznicy, a wole mieć kase
nawet jeśli ten przeciek się nie sprawdzi to kupie sobie te valhalle drugi raz za tyle samo na letniej wyprzy stimowej i nic na tym nie stracę a mogę być do przodu kilkadziesiat zl

(poszedl refund - 62zl do zwrotu - a te 14dni na refund mija mi jutro wiec na farcie się załapałem)
No i billbill potwierdza
https://www.dealabs.com/magazine/humble ... nnue-46879
https://www.dealabs.com/magazine/humble ... nnue-46879
- Kontakt:
to nawet klucz nie bedzie do ubi tylko pewnie łączenie konta HB z ubi wiec raczej nie da się tego odsprzedać, ale oczywiscie to tylko moje podejrzenia co do tego, było już kiedys azazin Origins w bundlu na HB jeszcze wtedy chyba w monthly
Do wyjścia nowego (ten wtorek 19:00). Ale ostatniego dnia bywają problemy z płatnością (tak inni pisali w tym temacie)
- Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
- Bury Zenek
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Raczej na pewno tak będzie.Armin pisze: 29 mar 2024, o 11:35 to nawet klucz nie bedzie do ubi tylko pewnie łączenie konta HB z ubi wiec raczej nie da się tego odsprzedać, ale oczywiscie to tylko moje podejrzenia co do tego, było już kiedys azazin Origins w bundlu na HB jeszcze wtedy chyba w monthly
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że odkąd Ubisoft zmienił Uplay na Ubi Connect, to chyba już żaden sklep nie sprzedaje kluczy na ich platformę, tylko są linki do łączenia konta i aktywacji gry z poziomu sklepu.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Z tego co widzę na ostatniej grze Ubi od Humble Bundle, czyli Wildlands, to można wysyłać gifrty z tym linkiem do aktywacji na Ubisoft ConnectArmin pisze: 29 mar 2024, o 11:35 to nawet klucz nie bedzie do ubi tylko pewnie łączenie konta HB z ubi wiec raczej nie da się tego odsprzedać, ale oczywiscie to tylko moje podejrzenia co do tego, było już kiedys azazin Origins w bundlu na HB jeszcze wtedy chyba w monthly

- Kontakt:
czyli pewnie będe miał polowiczną racje że łączenie kont ale da się to opchnąć sprzedać, tak czy siak pisałem w trybie przypuszcającym bo co bedzie to nikt nie wie oprocz tych z HB i ubi ;d