Cześć!
#live #stream #twitch
Rozpocząłem przygodę z Twitch.tv.
Od ponad miesiąca codziennie streamuję po kilka godzinek.
Zauważyłem ostatnio dość spory wzrost wyświetleń na kanale oraz większą widownie niż średnio 1/2 widzów na live.
Moje live'y dotyczą głównie gier fabularnych oraz sieciówek takich jak Liga Legend / Dying Light / Outlast itd.
Jeśli szukasz strumyków z odrobiną tiltu , dystansem do samego siebie i możliwością integracji ze streamerem bardzo chętnie Cie przyjmę bracie lub siostro do swojej ekipy widzów <3
Serdecznie zapraszam na twitch.tv/kwiatkosky
Jeśli macie jakieś pomysły co mogę zmienić w swoich ustawieniach , grafikach to chętnie Was posłucham.
Tak samo tyczy się to overlay i innych pierdół.
Hejt oraz inne rzeczy są mile widziane.
Dla mnie liczy się to aby Wam jako potencjalnym moim widzom się to podobało
Nie bądź *klikklak* , pomóż mi rozwinąć community.
Przy okazji zostaw coś po sobie na kanale c:
Ps ; Na tym forum zostaję na stałe.
Ps 2 ; Chętnie przygarnę jednego moda lub grafika do luźnej współpracy a nóż widelec wyjdzie coś z tego więcej
#live #stream #twitch
Rozpocząłem przygodę z Twitch.tv.
Od ponad miesiąca codziennie streamuję po kilka godzinek.
Zauważyłem ostatnio dość spory wzrost wyświetleń na kanale oraz większą widownie niż średnio 1/2 widzów na live.
Moje live'y dotyczą głównie gier fabularnych oraz sieciówek takich jak Liga Legend / Dying Light / Outlast itd.
Jeśli szukasz strumyków z odrobiną tiltu , dystansem do samego siebie i możliwością integracji ze streamerem bardzo chętnie Cie przyjmę bracie lub siostro do swojej ekipy widzów <3
Serdecznie zapraszam na twitch.tv/kwiatkosky
Jeśli macie jakieś pomysły co mogę zmienić w swoich ustawieniach , grafikach to chętnie Was posłucham.
Tak samo tyczy się to overlay i innych pierdół.
Hejt oraz inne rzeczy są mile widziane.
Dla mnie liczy się to aby Wam jako potencjalnym moim widzom się to podobało

Nie bądź *klikklak* , pomóż mi rozwinąć community.
Przy okazji zostaw coś po sobie na kanale c:
Ps ; Na tym forum zostaję na stałe.
Ps 2 ; Chętnie przygarnę jednego moda lub grafika do luźnej współpracy a nóż widelec wyjdzie coś z tego więcej